AminnnnAramizdan bi hamiş cikti.darisi digerlerimizin basina
Adet düzenleyici dedipin duphastonsa eğer, bana onu rahim duvarını kalınlaştırmak için verdi.Kizlar doktor klomen yerine serophene vermis bi ilac daha vermis adet duzenleyici benim adetim duzenli kullanmayacam onu.sizce klomeni niye degistirmistir
Kim hamile kalmış ? Ayy ne mutlu olmuştur. ..Aramizdan bi hamiş cikti.darisi digerlerimizin basina
Kizlar heycanliyim daha kendime gelemedim ben bat 7 canlar ben 12 gun yapmistim idrar testini negatifi gordum bugun igneden sonra 14 gunum soru sormak isteyen varsa aliyim zira uykum var benim ahaha
Sakin ol canim bata kac gun var
Yok adi cyclo progeva diye bisey.sanirim oda onun icin verdi ama internette baktim onu kullananlar adet olmak için kullanılır yaziyo.oyuzden kullanmayacagmAdet düzenleyici dedipin duphastonsa eğer, bana onu rahim duvarını kalınlaştırmak için verdi.
Semamelek cikti evet sevindi tabiKim hamile kalmış ? Ayy ne mutlu olmuştur. ..
Canim idrar yaniltabilir.biraz bekle erken yapmissincnm bugun 11.gnm asılamadn snra smdı ıdrar testı yapmstm ama negatf malesef.. ya erknn dvrandm yadayokk gebelkkkk
önemli olan kan sonucun bir kaç gün daha bekle pazartesi 14. gün olcak sanırım o zaman verirsin kan. idrar zaten yanıltıyorrCNM BU SABAH IDRAR TESTI YAPTM NEGATF MALESEF.. sndemı yapmstn ıdrarnegatftıııkı gn snra kandamı poztf gordn yaı....
Günaydınlarr. Ben de yola çıkıyorum şimdi hastaneye doğru. 1 saatlik bi yolum var. Bana dua edin.önemli olan kan sonucun bir kaç gün daha bekle pazartesi 14. gün olcak sanırım o zaman verirsin kan. idrar zaten yanıltıyorr
Guzel haber verirsin insallahGünaydınlarr. Ben de yola çıkıyorum şimdi hastaneye doğru. 1 saatlik bi yolum var. Bana dua edin.
Not: çok fena üşütmüşüm. Mide bulantılarım ondanmış demekki
inşallah sendende iyi haberler alırız canımmGünaydınlarr. Ben de yola çıkıyorum şimdi hastaneye doğru. 1 saatlik bi yolum var. Bana dua edin.
Not: çok fena üşütmüşüm. Mide bulantılarım ondanmış demekki
Canim regl olmadiysan sen de test yaptirinşallah sendende iyi haberler alırız canımm
gecikse de bir kaç gün beklicem ben ama sanmıyorumCanim regl olmadiysan sen de test yaptir
Bugun senin regl gunundu degil mi? İnsallah tutmustur belki.adet belirtin falan yoksagecikse de bir kaç gün beklicem ben ama sanmıyorum
yok canım malesef iki gündür kahverengi-siyah karışımı akıntım vardı olurum bugünBugun senin regl gunundu degil mi? İnsallah tutmustur belki.adet belirtin falan yoksa
önemli olan kan sonucun bir kaç gün daha bekle pazartesi 14. gün olcak sanırım o zaman verirsin kan. idrar zaten yanıltıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?