Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kizlar doktor klomen yerine serophene vermis bi ilac daha vermis adet duzenleyici benim adetim duzenli kullanmayacam onu.sizce klomeni niye degistirmistir

Kizlar doktor klomen yerine serophene vermis bi ilac daha vermis adet duzenleyici benim adetim duzenli kullanmayacam onu.sizce klomeni niye degistirmistir
Adet düzenleyici dedipin duphastonsa eğer, bana onu rahim duvarını kalınlaştırmak için verdi.

S Semamelek canım çok sevindimm yaklaşık aynı seyleri yasadık ama ben bugün cesaret edip kan veremedim ama mide bulantısı bendede başladı ya aslında olsa bile çok erken ama bugün durduk yere aşırı midem bulandı inş bende adet olmam ya Allah kucağına almayı nasip etsin inş kendine ve bebeğine çok iyi bak

Kizlar heycanliyim daha kendime gelemedim ben bat 7 canlar ben 12 gun yapmistim idrar testini negatifi gordum bugun igneden sonra 14 gunum soru sormak isteyen varsa aliyim zira uykum var benim ahaha

CNM BU SABAH IDRAR TESTI YAPTM NEGATF MALESEF.. sndemı yapmstn ıdrar negatftıııkı gn snra kandamı poztf gordn yaı....

Adet düzenleyici dedipin duphastonsa eğer, bana onu rahim duvarını kalınlaştırmak için verdi.
Yok adi cyclo progeva diye bisey.sanirim oda onun icin verdi ama internette baktim onu kullananlar adet olmak için kullanılır yaziyo.oyuzden kullanmayacagm

önemli olan kan sonucun bir kaç gün daha bekle pazartesi 14. gün olcak sanırım o zaman verirsin kan. idrar zaten yanıltıyorr
Günaydınlarr. Ben de yola çıkıyorum şimdi hastaneye doğru. 1 saatlik bi yolum var. Bana dua edin.
Not: çok fena üşütmüşüm. Mide bulantılarım ondanmış demekki

önemli olan kan sonucun bir kaç gün daha bekle pazartesi 14. gün olcak sanırım o zaman verirsin kan. idrar zaten yanıltıyorr

KENDMI TESELLI ETMK ISTEMIYORM CNM YA.. PAZARTESI 13. GNM OLUYO ADET OLMAZSM KAN VERCM.. GOGUS UCUM ACIYO 3 4 GUNDR.. BELMDE AGRIYOOO HAP BARI ICERIM HAMILELIK YOKSA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…