- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canim idrar yaniltabilir.biraz bekle erken yapmissin
gecikse de bir kaç gün beklicem ben ama sanmıyorum
İnsallah sen de guzel haber verirsin burdan.uzulme kafani dagit bi suru kisi var erken çıkmayıp ta sonradan kanda pozitifi gorenerkn yapmıcam bıda.. moralm bozuldu umutta edemıyorm smdıı.. tamamen umıdıde kesemıyorm 11. gn oldgu ıcın
İnsallah sen de guzel haber verirsin burdan.uzulme kafani dagit bi suru kisi var erken çıkmayıp ta sonradan kanda pozitifi goren
Kızlar doktorum bana güldüçok erken gelmişsin ama madem geldin gel ultrasonda bakalım dedi. Bişey yok gibi dedi bakınca. Git eve bekle biraz dedi. Sonra ben melül melül bakınca hadi git bi kan testi yap dedi. Test bile yaptırmayacaktı haa. Kanı verdim. Yatım saate çıkacak. Dua istiyorummmmm
Çok çabuk çıktı sonuç ve negatif. Klomen geciktirir hala değişme ihtimali var dedi ama sanmam. 3. Gün gene gelecem işte...inşallah canımmmmm olurr
kaç çıktı sonuç canım ? üzme kendini daha adete var seninÇok çabuk çıktı sonuç ve negatif. Klomen geciktirir hala değişme ihtimali var dedi ama sanmam. 3. Gün gene gelecem işte...
Cok cabuk cikmis.degerin kac ciktiÇok çabuk çıktı sonuç ve negatif. Klomen geciktirir hala değişme ihtimali var dedi ama sanmam. 3. Gün gene gelecem işte...
Ayyyxra221 Amine Busra valla baya hızlı çıktı gerçekten. < 2 yazıyor sonuçta. Rahatım ama ya üzülmeyin canlarım. Bu ay çatlatma iğnesi verir sanırım. Süt buharının da üstüne oturdum mu tamamdır. Doktor kontrollü ilk denememdi sonuçta.
O değil de açık büfe kahvaltıya gittik hiç bişey kalmamıştı yaaa. Ben ona daha çok üzüldüm
kısmetimizi yaşıyoruz canım ne yapalım yavrucaklar gelecek elbet birgün inşaAllahxra221 Amine Busra valla baya hızlı çıktı gerçekten. < 2 yazıyor sonuçta. Rahatım ama ya üzülmeyin canlarım. Bu ay çatlatma iğnesi verir sanırım. Süt buharının da üstüne oturdum mu tamamdır. Doktor kontrollü ilk denememdi sonuçta.
O değil de açık büfe kahvaltıya gittik hiç bişey kalmamıştı yaaa. Ben ona daha çok üzüldüm
aaa bat bugünmüydü canım stresten olmasın sakın. hem doktor nasıl anlamadı muayenede adet olacağınıRegl oldum yahuu. Bikaç saat önce olsaydı boşuna muayene parası vermezdim :) tabi çok bekletip stres yaptırmaması da güzel oldu. 3 gün sonra gene yollara düşecez. Hadi hayırlısı
Ayy kiyamam ya.niye boyle oldu.bol bol uzan dinlenKarnim cok agriyoo hala sokulemedim ölüyorumm :-(
Nerdee :-( isten ciktim kaynanama gidiyorum kocam sagolsunAyy kiyamam ya.niye boyle oldu.bol bol uzan dinlen
Bazen oyle denk geliyo sıkma caniniNerdee :-( isten ciktim kaynanama gidiyorum kocam sagolsun
Canim sen igne gunu iliskiye girmis miydin? O gunu yazmamissin 36 saat sonraki gunleri soylemissinKizlarr ozledim sizi bak beraberdik ya insan ariyo yani kimse kendini uzmesin sadece Allah a dua edin hayırlısiyla diye sut buharinida yapmaya calisin ve benden tavsiye kimse tedaviyi birakmasin.benim icin güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razi olsun dualarimdasiniz Rabbim sizlerede yasatsin inşallah tez vakitte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?