Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

İnsallah sen de guzel haber verirsin burdan.uzulme kafani dagit bi suru kisi var erken çıkmayıp ta sonradan kanda pozitifi goren

dogrı dyosun cnm... bırazda canm sıkkbdı ustne bu kafamı bulandrdı. toparlanrm ınsallah pazrtesı bı kan testı yaptrırım adet olmazsam 13.gn o gun

Kızlar doktorum bana güldü çok erken gelmişsin ama madem geldin gel ultrasonda bakalım dedi. Bişey yok gibi dedi bakınca. Git eve bekle biraz dedi. Sonra ben melül melül bakınca hadi git bi kan testi yap dedi. Test bile yaptırmayacaktı haa. Kanı verdim. Yatım saate çıkacak. Dua istiyorummmmm

inşallah canımmmmm olurr

xra221 Amine Busra valla baya hızlı çıktı gerçekten. < 2 yazıyor sonuçta. Rahatım ama ya üzülmeyin canlarım. Bu ay çatlatma iğnesi verir sanırım. Süt buharının da üstüne oturdum mu tamamdır. Doktor kontrollü ilk denememdi sonuçta.
O değil de açık büfe kahvaltıya gittik hiç bişey kalmamıştı yaaa. Ben ona daha çok üzüldüm

Ayyy insallah her sey guzel olacak

kısmetimizi yaşıyoruz canım ne yapalım yavrucaklar gelecek elbet birgün inşaAllah

Kizlarr ozledim sizi bak beraberdik ya insan ariyo yani kimse kendini uzmesin sadece Allah a dua edin hayırlısiyla diye sut buharinida yapmaya calisin ve benden tavsiye kimse tedaviyi birakmasin.benim icin güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razi olsun dualarimdasiniz Rabbim sizlerede yasatsin inşallah tez vakitte...

Regl oldum yahuu. Bikaç saat önce olsaydı boşuna muayene parası vermezdim :) tabi çok bekletip stres yaptırmaması da güzel oldu. 3 gün sonra gene yollara düşecez. Hadi hayırlısı

Regl oldum yahuu. Bikaç saat önce olsaydı boşuna muayene parası vermezdim :) tabi çok bekletip stres yaptırmaması da güzel oldu. 3 gün sonra gene yollara düşecez. Hadi hayırlısı
aaa bat bugünmüydü canım stresten olmasın sakın. hem doktor nasıl anlamadı muayenede adet olacağını

Canim sen igne gunu iliskiye girmis miydin? O gunu yazmamissin 36 saat sonraki gunleri soylemissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…