Yarındı canım erken oldu. Doktor baktı anlamadığım bişeyler söyledi. Sonra dedim "hocam aslında regl olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor." Dedi "ben de arada kaldım regl mi gebelik mi olduğuna dair. Çok erken daha gebelik için ultrasonla net konuşamıyorum." Bi de ben regl oldum dedim ama bi damla kahverengi leke geldi gerisi gelmedi...aaa bat bugünmüydü canım stresten olmasın sakın. hem doktor nasıl anlamadı muayenede adet olacağını
Bekle bakalim o zaman belki olmazsin. Offf bende bir sökülsem ölcem resmen :-(Yarındı canım erken oldu. Doktor baktı anlamadığım bişeyler söyledi. Sonra dedim "hocam aslında regl olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor." Dedi "ben de arada kaldım regl mi gebelik mi olduğuna dair. Çok erken daha gebelik için ultrasonla net konuşamıyorum." Bi de ben regl oldum dedim ama bi damla kahverengi leke geldi gerisi gelmedi...
Öyle deme ya. Sökülme inşallahhBekle bakalim o zaman belki olmazsin. Offf bende bir sökülsem ölcem resmen :-(
Yok olcak zaten bellliiii olayimda kurtulayim hastaneye mi gitsem diyorum benim gibi olan var miii :-(((( kist mi oldu ne oldu Allahim ya hep beni bulur zaten boyle seyler :-(Öyle deme ya. Sökülme inşallahh
Canim yarin pazar. Yarinda bekle olmazsan gidersin.belki ignenin etkisidir.ins kist olmamistir.kotu dusunmeYok olcak zaten bellliiii olayimda kurtulayim hastaneye mi gitsem diyorum benim gibi olan var miii :-(((( kist mi oldu ne oldu Allahim ya hep beni bulur zaten boyle seyler :-(
Ayyy o kadar kotuyum kii. Sabah cok zor olacak bana :-( o kadarda sicak tuttum kendimiCanim yarin pazar. Yarinda bekle olmazsan gidersin.belki ignenin etkisidir.ins kist olmamistir.kotu dusunme
Senin de yarındı di mi günün? Bi bekle hele yarını canım. Ama olmazsa pazartesi muhakkak doktoruna görün derim. Bende de o damladan ötesi gelmedi. Üşütmüştüm. Regl oldum deyince eşim iburamin cold verdi bi tane ne de olsa gebelik yok diye. Acaba o mu kesti?Ayyy o kadar kotuyum kii. Sabah cok zor olacak bana :-( o kadarda sicak tuttum kendimi
O kesmez bence canim. Benim bat bugundu zaten idrarda kirmiziya döndü ama sökülemedi bir türlü. Bu ay klomen kullanmicam kizlar aslaaaSenin de yarındı di mi günün? Bi bekle hele yarını canım. Ama olmazsa pazartesi muhakkak doktoruna görün derim. Bende de o damladan ötesi gelmedi. Üşütmüştüm. Regl oldum deyince eşim iburamin cold verdi bi tane ne de olsa gebelik yok diye. Acaba o mu kesti?
Kekik kaynat iç canım. Bana iyi geliyorOffff regl olan arkadaslar var mi benim gibi boyle olannn. Ne yapsam rahatlatir beni yoksa bu gece uyku yok bana :-( belim kopuyo karnim davul gibi sisti agridan duramiyorum midemde bulaniyo
Evet okumustum canım olmazsa denicem onubKekik kaynat iç canım. Bana iyi geliyor
Sicak su torbasi kullan kendini sicak tut.papatya cayi da icebilirsinOffff regl olan arkadaslar var mi benim gibi boyle olannn. Ne yapsam rahatlatir beni yoksa bu gece uyku yok bana :-( belim kopuyo karnim davul gibi sisti agridan duramiyorum midemde bulaniyo
Çocuk derdine nelere katlaniyoruz, daha ne durumda insanlar var acaba diye soruyorum kendime. Allah hepimize kolaylik ve sabir versinnSicak su torbasi kullan kendini sicak tut.papatya cayi da icebilirsin
Sorma canim goruyorum bu forumlarda bes alti yil cocugu olmayanlar var.beklemedikleri zaman olmus.bazen umitsizlige dusuyorum.insallah bizim uzun surmez.dualasalim kizlarÇocuk derdine nelere katlaniyoruz, daha ne durumda insanlar var acaba diye soruyorum kendime. Allah hepimize kolaylik ve sabir versinn
İnsallah bende artik daha iyi anliyorum herkesi. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bu ay takmicak kafama. Herseyde vardir bi hayırSorma canim goruyorum bu forumlarda bes alti yil cocugu olmayanlar var.beklemedikleri zaman olmus.bazen umitsizlige dusuyorum.insallah bizim uzun surmez.dualasalim kizlar
Canım bende de dün lekelenme olmuştu negatif sonuca rağmen önce umutlandım ama bu sabah gümbür gümbür geldi kırmızılar :) önümüze bakacaz napalım. Salı günü giderim doktora. Canım bu kez ben de çatlatma iğnesi isteyecem. Bi de öyle deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?