Geçmiş olsun cnm bende salı günü doktora gidecegım. Süreçlerimiz ayn gidiyor inş bu ay olurCanım bende de dün lekelenme olmuştu negatif sonuca rağmen önce umutlandım ama bu sabah gümbür gümbür geldi kırmızılar :) önümüze bakacaz napalım. Salı günü giderim doktora. Canım bu kez ben de çatlatma iğnesi isteyecem. Bi de öyle deneyelim
Bu gun mu regl oldun?Olsun canim sikma canini. Bende regl oldum. Daha ömrümüz oldukça dolu ayımız olcak
Dun aksam canimBu gun mu regl oldun?
Haklısın cnm. Benim zaten yumurtlama problemimde yoktu sebesiz inferlite yine yumurta sayımın çok olması umutlarını arttırmıştı. Demekki zamanı değilmiş. İnş o zmn tez vakitte hepimiz için gelirBes yumos ha. Iste rabbim ol demezse olur.yoksa yuz yumos da olsa gerisi yalan
Canim sen kac aydır deniyosun?esinde problem var mi? Bende hic problem yok ama esime baktirmadik.uc ay denedik olmadi.doktor bana esine baktirin.sebepsiz infertile de olabilirsiniz belki dedi.Haklısın cnm. Benim zaten yumurtlama problemimde yoktu sebesiz inferlite yine yumurta sayımın çok olması umutlarını arttırmıştı. Demekki zamanı değilmiş. İnş o zmn tez vakitte hepimiz için gelir
İnsallah canimcimmmCanim sen kac aydır deniyosun?esinde problem var mi? Bende hic problem yok ama esime baktirmadik.uc ay denedik olmadi.doktor bana esine baktirin.sebepsiz infertile de olabilirsiniz belki dedi.insallah olur herkes mart ayinda hamileyimmm yazsin buraya hep beraber başka sayfaya tasinalim.insallah
cnm ben 1,5 senedir deniyorum... eşimde test yaptı şükür eşimde de hersey normal çıktı... eşin test yaptırmadıysa muhakkak yaptır canım , inş bir sıkıntısı yoktur eşinin de.... bilmiyorum hersey bu kadar normalken neden olmuyor? Rabbimin bir bildiği vardır diyip dua ediyorum bol bol... yaşım 26, eşimin ise 31Canim sen kac aydır deniyosun?esinde problem var mi? Bende hic problem yok ama esime baktirmadik.uc ay denedik olmadi.doktor bana esine baktirin.sebepsiz infertile de olabilirsiniz belki dedi.insallah olur herkes mart ayinda hamileyimmm yazsin buraya hep beraber başka sayfaya tasinalim.insallah
Aynen ben de üzülmedim çok ilginçtir. Sigarayı bırakamamıştım belki ondandır. Hayırlısı hakkımızdacnm ben 1,5 senedir deniyorum... eşimde test yaptı şükür eşimde de hersey normal çıktı... eşin test yaptırmadıysa muhakkak yaptır canım , inş bir sıkıntısı yoktur eşinin de.... bilmiyorum hersey bu kadar normalken neden olmuyor? Rabbimin bir bildiği vardır diyip dua ediyorum bol bol... yaşım 26, eşimin ise 31inş müjdeyi mart ayında veririz birbirimize... ama bu ay nedense fazla üzülmedim adet olduğuma , artık alışmaya başlıyorum herhalde .... ve en önemlisi mutlu sona yaklaştığımı hissediyorum
Insallah canım. Evet esim yapacak testi aslinda 3 ay denedik ama takintiliyim ya cok yıprandım simdiden. Ben 27yim esim 31 yaşlar yakincnm ben 1,5 senedir deniyorum... eşimde test yaptı şükür eşimde de hersey normal çıktı... eşin test yaptırmadıysa muhakkak yaptır canım , inş bir sıkıntısı yoktur eşinin de.... bilmiyorum hersey bu kadar normalken neden olmuyor? Rabbimin bir bildiği vardır diyip dua ediyorum bol bol... yaşım 26, eşimin ise 31inş müjdeyi mart ayında veririz birbirimize... ama bu ay nedense fazla üzülmedim adet olduğuma , artık alışmaya başlıyorum herhalde .... ve en önemlisi mutlu sona yaklaştığımı hissediyorum
İnsallah olur canim.bence de yapma negatif cikinca insan daha cok uzuluyoBen daha hasta olmadım kızlar baya bir akıntım var ama köyü kıvamlı beyaz..bakalım iğne ise yaradı mi az kaldı bat gününe iyice geçsin günüm eğer geçerse iki gün falan bekleyeceğim daha hic bir tahlil yapmadım sabırla bekliyorum
ewt cnm yaşlar yakın, sakın takıntı yapıpta süreci uzatma zaten ilk 1 sene çocuk olmaması normal... biz bir sene denedikten sonra bütün testleri yaptık... aradan 4-5 ay geçti hala tık yok, ama üzülmüyorum artık, Rabbim daha büyük dert keder vermesin... bu ay yine femara kullanacagım ve çatlatma iğnesi olacagım ... hayırlısı artıkInsallah canım. Evet esim yapacak testi aslinda 3 ay denedik ama takintiliyim ya cok yıprandım simdiden. Ben 27yim esim 31 yaşlar yakin
Ayy darisi başımıza benim de 2.olacakKlomen ve çatlatma iğnesi ile 2. Ayda hamile kaldım. Ama çatlama ignesi olacağım güne kadar her sabah ve akşam çörek otu bal karışımı yedim. Bence bunun da faydası oldu. Tavsiye ederim. :)
Ben gecen ay klomen kullanmitim iyi de olmustu .ama bu defa serephone verdi insallah bu da iyidirewt cnm yaşlar yakın, sakın takıntı yapıpta süreci uzatma zaten ilk 1 sene çocuk olmaması normal... biz bir sene denedikten sonra bütün testleri yaptık... aradan 4-5 ay geçti hala tık yok, ama üzülmüyorum artık, Rabbim daha büyük dert keder vermesin... bu ay yine femara kullanacagım ve çatlatma iğnesi olacagım ... hayırlısı artık
bekle canım kafana da takma hiççç inşallah senden de hayırlı haberler alırız. benimde bu reglim felaket ilerliyorrrBen daha hasta olmadım kızlar baya bir akıntım var ama köyü kıvamlı beyaz..bakalım iğne ise yaradı mi az kaldı bat gününe iyice geçsin günüm eğer geçerse iki gün falan bekleyeceğim daha hic bir tahlil yapmadım sabırla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?