Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

kızlar merhaba. kusura bakmayın giremedim. güzel haberler var mı? bende dün hasta oldum. bugün 2.günüm. bu ay eşim ilaçsız deneyelim dedi. bense klomensiz ama yinede çatlatma iğneli olarak denemek istiyorum. haftasonu dr a gidicem bakalım dr ne diyecek.

canım klomensiz çatlatma iğnesi verirler mi bilmiyorum ama bende bu ay tamamen ilaçsız denemek istiyorum

Simdiye kadar bi semamelek arkadadimiz guzel haber verdi.bizler yeniden deneyecez

Simdiye kadar bi semamelek arkadadimiz guzel haber verdi.bizler yeniden deneyecez
aa semamelek hamilemiymiş ben orayı kaçırmışım sanırım. S Semamelek tebrik ederim arkadaşım. darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Amine Busra ben cumartesi gideceğim doktora öğrenip senide bilgilendiririm.

sağol canım ama iğne vurulmayı düşünmüyorum bu ay bakalım kısmet artık

adet belirtisi var mı peki her zamanki olan şeyler
Adet belirtisi de hissetmiyorum.normalde adet olacağına yakında birsey olmazdi.anormal olarak dün gece yatağa yattığımda aşırı derecede belim ağrıdı yattığımda hissettim birtek bunu sırt üstü yüz üstü sonra uyuyup kalmışım başka da hiç birşey yok.bakalım nasip artık inşallah olur..

Kızlar ben şunu merak ediyorum herkeze çatlama iğnesi veriliyor ama bana doktor gerek yok dedi yumurtaların iyi büyüyor ilk cocugunda normal olmuş tedavisiz oyüzden gerek yok dio bu ay 2.Klomen kullanisim çörek otu balda yedim yok gene sanırım ne yol izlicem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…