bat kaç canım haydi hayırlısı güzel haberler ver bize =)Bakalım bende olmadım hasta hayırlısı
bat kaç canım haydi hayırlısı güzel haberler ver bize =)
daha vakit varmış canım. yoksa da sıkma canını daha ömrümüz olduça mücadele edicez ve kavuşucaz meleklerimizeInşallah da cnm umut yok bende 13 Şubat
İnşallah yaa artık yoruldum demek istemiyorum Rabbim hayirlisiyla meleğim ı verseydibekle canım kafana da takma hiççç inşallah senden de hayırlı haberler alırız. benimde bu reglim felaket ilerliyorrr
yoruldum deme canım Rabbim bilir elbet o zamanı gelince bizi bulucak...İnşallah yaa artık yoruldum demek istemiyorum Rabbim hayirlisiyla meleğim ı verseydi
İnşallah canım yayoruldum deme canım Rabbim bilir elbet o zamanı gelince bizi bulucak...
canım klomensiz çatlatma iğnesi verirler mi bilmiyorum ama bende bu ay tamamen ilaçsız denemek istiyorumkızlar merhaba. kusura bakmayın giremedim. güzel haberler var mı? bende dün hasta oldum. bugün 2.günüm. bu ay eşim ilaçsız deneyelim dedi. bense klomensiz ama yinede çatlatma iğneli olarak denemek istiyorum. haftasonu dr a gidicem bakalım dr ne diyecek.
Simdiye kadar bi semamelek arkadadimiz guzel haber verdi.bizler yeniden deneyecezkızlar merhaba. kusura bakmayın giremedim. güzel haberler var mı? bende dün hasta oldum. bugün 2.günüm. bu ay eşim ilaçsız deneyelim dedi. bense klomensiz ama yinede çatlatma iğneli olarak denemek istiyorum. haftasonu dr a gidicem bakalım dr ne diyecek.
aa semamelek hamilemiymiş ben orayı kaçırmışım sanırım. S Semamelek tebrik ederim arkadaşım. darısı isteyen herkesin başına inşallah.Simdiye kadar bi semamelek arkadadimiz guzel haber verdi.bizler yeniden deneyecez
sağol canım ama iğne vurulmayı düşünmüyorum bu ay bakalım kısmet artıkaa semamelek hamilemiymiş ben orayı kaçırmışım sanırım. S Semamelek tebrik ederim arkadaşım. darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Amine Busra ben cumartesi gideceğim doktora öğrenip senide bilgilendiririm.
İnsallah bebek vardir ya. Bat ne zamndiKızlar ben beklemede yim hala..dua edin ne olur...daha hasta olmadım. .inşallah olmam test yapmıyorum ısrarla.
Bat à iki gün kaldı inşallah vardır başta çok belirti vardı ama şimdi yok...belirti hissetmiyorumİnsallah bebek vardir ya. Bat ne zamndi
inşallah vardır canım ama stres yapma gününü bekle bakalım gecikince yaparsın testideBat à iki gün kaldı inşallah vardır başta çok belirti vardı ama şimdi yok...belirti hissetmiyorum
Adet belirtisi de hissetmiyorum.normalde adet olacağına yakında birsey olmazdi.anormal olarak dün gece yatağa yattığımda aşırı derecede belim ağrıdı yattığımda hissettim birtek bunu sırt üstü yüz üstü sonra uyuyup kalmışım başka da hiç birşey yok.bakalım nasip artık inşallah olur..adet belirtisi var mı peki her zamanki olan şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?