Geçmiş olsun cnm bende doktora gittim kist olmadığını söyledi. Bu ay femaraya devam ve çatlatma iğnesi olucagım hepimize dua edecegım. Çok fazla üzülmeyelim. Hersey Allahtan umarım hepimiz için hayırlısı olurKızlar gittim doktora. Kist oluşmuş bu ay ara verecez gelecek ay adetin 3. Günü gel dedi ve herhangi bi ilaç da vermedi.
S sinkar N nupelda02Amine Busra @Emrahaydolu2006 xra221
Canim sorununuz hic yok mu? Belki vardir bati bekle.ya belki gobegin kaymistir.ben cok duyuyorum bi iki cocuk yapan kadinlarda oluyo yasli bunu bilen kadinlar var yapiyolar.bi sordur benceKızlar ben şunu merak ediyorum herkeze çatlama iğnesi veriliyor ama bana doktor gerek yok dedi yumurtaların iyi büyüyor ilk cocugunda normal olmuş tedavisiz oyüzden gerek yok dio bu ay 2.Klomen kullanisim çörek otu balda yedim yok gene sanırım ne yol izlicem bilemiyorum
Hadi yaaKızlar gittim doktora. Kist oluşmuş bu ay ara verecez gelecek ay adetin 3. Günü gel dedi ve herhangi bi ilaç da vermedi.
Canim sorununuz hic yok mu? Belki vardir bati bekle.ya belki gobegin kaymistir.ben cok duyuyorum bi iki cocuk yapan kadinlarda oluyo yasli bunu bilen kadinlar var yapiyolar.bi sordur bence
Ayy. Kiz bel degil gobegini ovup yukari cekiyorlar.ama annem kizkardesime oyle hamile kalmis.boyle tanidigim baya kisi var.ama sen yapma bisey olur Allah korusun ben suclu olurumYok cnm hiç bir sorun yok ama olmuyo kız bi yerimimi sakatlandircam manyak :))) onlar bel falan cekiolar
Canim ibrahim saracoglu sigan kuru yaz cikar. Ama kahverengi soganla yapman lazım. Gercekten ben bi ay denedim kistim yoktu ama iyi geldi banaBana soğan kürünü anlatsana :)
Ayy. Kiz bel degil gobegini ovup yukari cekiyorlar.ama annem kizkardesime oyle hamile kalmis.boyle tanidigim baya kisi var.ama sen yapma bisey olur Allah korusun ben suclu olurum
Sen bilirsin canim :)Kaynanamda ole yapmış lar cnm da korkmuyor deilim :))))
Tamam canım sağolCanim ibrahim saracoglu sigan kuru yaz cikar. Ama kahverengi soganla yapman lazım. Gercekten ben bi ay denedim kistim yoktu ama iyi geldi bana
Yaa ben gidemedim doktora ama zaten sogan kürü falan yapcam bu ay bende ilac kullanmicamKızlar gittim doktora. Kist oluşmuş bu ay ara verecez gelecek ay adetin 3. Günü gel dedi ve herhangi bi ilaç da vermedi.
Canim aç karna sabah akşam ve taze olacak sekilde beyaz sogani birkac parcaya bolup 1.5 bardak suda kaynatiyosun hafif soguyunca iciyosun ben catlama gunune kadar yapip sonra yapmicam. Cunku sonra dusuge neden oluyorBana soğan kürünü anlatsana :)
Canim hayir beyaz soganla yapilmiyoCanim aç karna sabah akşam ve taze olacak sekilde beyaz sogani birkac parcaya bolup 1.5 bardak suda kaynatiyosun hafif soguyunca iciyosun ben catlama gunune kadar yapip sonra yapmicam. Cunku sonra dusuge neden oluyor
Internetten bak beyaz ve mor sogan olmaz su yemeklik dışı kahverengi olanlar olmali sogan kuru icin.ben bizzat dinlemistimCanim hayir beyaz soganla yapilmiyo
S sinkar benide doktor cagiriyor kaciyorum isin kotusu ben ilacsiz yumurtlayamiyorum dun gittim 21. Gunumdu doktor yumurtlamamissin yine dedi adet sokturucu verdi 3. Gun gel tedaviye baslayalim dedi asil seninle paylasmak istedigim gebe kalamama ve tekrarlayan dusukle ilgili d vitaminin eksikliginin sebeb olmasina dair yazilar okudum bu vitaminin eksikliginde hormonlarda duzenli calisamazmis ve ben baktirdim ki 70 olmaliymis gebelik icin benim 8 den kucuk cikti dusun ki hic yokmus vucudumda suan onun tedavisini aliyorum sende baktir ustersen insallah vesile olur gerci benim doktorum d vitaminiyle alakasi yok diyor ama bircok doktor internnette bunun oneminden ve kayiplara gebe kalamamaya sebeb oldugundan bahsetmis neyse benden bukadar yeni ogrendigim biseyi seninle paylasmak istedim insallah tezvakit mutlu haberi veririz bizde listeden dilekkayra ve emelarvasi dustuk kaldik sinkar miami twetty :)[/QUOTE][OUOTE]="sinkar, post: 45087572, member: 722754"]Geçmiş olsun cnm bende doktora gittim kist olmadığını söyledi. Bu ay femaraya devam ve çatlatma iğnesi olucagım hepimize dua edecegım. Çok fazla üzülmeyelim. Hersey Allahtan umarım hepimiz için hayırlısı olur
Sağol canımCanim aç karna sabah akşam ve taze olacak sekilde beyaz sogani birkac parcaya bolup 1.5 bardak suda kaynatiyosun hafif soguyunca iciyosun ben catlama gunune kadar yapip sonra yapmicam. Cunku sonra dusuge neden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?