Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

SOĞAN KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?
Kürümüzü hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler bir adet açık kahverengi kabuklu kuru soğan ve iki bardak klorsuz sudur. Soğanı kabukları kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olandan seçmemelisiniz. Bunlar yapılacak kürde etkili olmamaktadır. Sizin kullanacağınız yemeklerde kullanılan kuru soğandır. Soğanı kök ve kabuğuyla birlikte kullanacağımızdan, yıkayıp sirkeli suyun içinde bir süre bekletmelisiniz. Bu şekilde dezenfekte olmasını sağlarsınız. Suyu bir tencerenin içine koyarak, ocağın üzerinde kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kuru soğanı dört parçaya bölerek içine atın. Bu şekilde yaklaşık olarak beş dakika kadar kaynatmanız, kürü hazır hale getirecektir. Kullanıma hazır olması için biraz ılınmasını beklemelisiniz.
SOĞAN KÜRÜNÜN FAYDALARI NELERDİR?
•Kadınlarda meydana gelen çikolata kisti (endometriosis) ve miyom oluşumlarına karşı tedavi edicidir.
•Polikistik over sendromu tedavisinde faydalıdır.
•Kadınların yaşadığı adet düzensizliğini ortadan kaldırmaya oldukça etkilidir.
•Menopoz şikayetlerini azaltmak için içilmelidir.
•Vajinal akıntılarda kullanılmalıdır.
•Kıl dönmelerinde fayda sağlayacaktır.
•Hamile kalmak isteyenlerin, sorunlarına çare olacaktır.
•Ciltte çıkan iltihaplı sivilce ve aknelerde tedavi edicidir.
•İçeriğindeki sulfosid nedeniyle antibiyotik özelliğine sahiptir.
•Dolaşım sistemini düzenler.
•Bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri bulunmaktadır.
•Vücutta meydana gelen yağlanmayı azaltacağından, zayıflamaya yardımcı olur.
•Stres giderici ve balgam söktürücü etkileri vardır.
•Prostatta oluşan iltihapları azaltıcı etkileri nedeniyle, ağrıların azalmasına yardımcıdır.
•Çiğ soğan tüketimi, yemek sonrasında kandaki total gliserit oranını düşürür.
•Sinüzit rahatsızlığının ilerlemesini önler.
SOĞAN KÜRÜ NASIL UYGULANIR?
•Soğan suyu ile hazırlanmış olan kür, sağlık sorunlarına fayda sağlaması açısından en az altı ayda bir defa 15 gün süreyle uygulanmalıdır. Bu süreyi aşmamaya dikkat edilmelidir.
•Hazırlanmış olan kürü ılık olarak tüketmelisiniz.
•Öğle ve akşam yemeklerinden on dakika önce bir bardak içmelisiniz.
•Daima içeceğiniz kür taze olarak hazırlanmalıdır.
•Kürü hazırlamak için mutlaka açık kahverengi kabuklu beyaz soğan kullanılmalıdır.
•Kullanılacak soğanların dış kabuğu kuru ve taze olması gerekir. Çimlenmiş ve köklenmiş olanlar bayattır.
SOĞANIN İÇERİĞİNDE NE VAR?
•Protein 1,5 gram
•Karbonhidrat 9 gram
•Yağ 0,1 gram
•Lif 0,6 gram
•Fosfor 56 mgr
•Kalsiyum 27 mgr
•Demir 0,5 mgr
•Sodyum 10 mgr
•Potasyum 157 mgr
•Magnezyum 12 mgr
•A vitamini 40 IU
•B1 vitamini 0,03 mgr
•B2 vitamini 0,04 mgr
•B3 vitamini 0,2 mgr
•B6 vitamini 0,1 mgr
•C vitamini 10 mgr
•E vitamini 0,3 mgr
•Folik asit 10 mcgr

R rune xra221 bu ayda paraları soğan süt ve maydanoza yatırcam

İnsallah faydasi olur canim

Meraba kızlar günaydın herkese eşim ağostos ayında sperm testi yapmıştı, totalde 414.000.000, hareketlilik %42, marfoloji ise %19 çıktı o zman ki doktor normal demişti... şimdi başka bir üroloji doktoruna gösterdik sayı çok iyi ama hareketlilik sınırda dedi ve aşılama tavsiye etti... kafam çok karışık hareketlılık sınırda ise biz boşa mı kürek çekiyoruz... niye doktorlar farklı seyler söylüyor... sizin eşinizin test sonucu nasılll, sizce bu değerler normal mı?.... moralım cok bozukkk resmen, birbuçuk sene boşa gitmişş...

valla canım bizimkinin sonuçları hiç aklımda değil ama bizim doktor da normal demişti. hiç üroloğa görünmedi. aklıma düşürdün bak şimdi

Canim bi doktora daha gosterin.benim de esim test yapti.doktor bebegin olusmamasi icin bi neden yok demis.ama senin esinin degerleri bu testekiyle ayni degil.benim total 140 milyon ama morfoloji %70.burda ileri hateketli.yerinde hareketli yavas ve hareketsiz diye dort seçenek var.anlamadim.kendi doktoruma göstereceğim Pazartesi bakalım ne diyecek

cnm önemli olan ileri hareketlilik o bizde %42 çıktı... en az %40 olması lazımmış bizimkısı biraz sınırda gibi... morkoloji spermin dnasıdır... sizinkısı masallah çok iyi... morkoloji ise doğal gebelik oluşması için en az %14 olması gerekiyormuş bizimkısı %19.... aşılama yada tüp bebek için ise en az morkoloji %4 olması gerekiyormuş... doktorla telefonde konuştuk, doğal gebelık olabilir şansınız var, ama süreç uzayabilir. dedi..... gelın ayrıntılı konusalım dedi... 1.5 senedir beklıyorum artık çok ta uzasın istemiyorum... hareketliliği artırıcı besınler var onlardan deneyecegız bu ay, morkoloji ise genetik değiştiremiyorsun, neyse morkoloji çok kötü değil, doğal gebelık olabılır seviyede.... tek avantajımız eşimin sperm sayısı çok iyi .... bundan sonra doğal besınlerel hareketliliği artırmak o kadar...

valla canım bizimkinin sonuçları hiç aklımda değil ama bizim doktor da normal demişti. hiç üroloğa görünmedi. aklıma düşürdün bak şimdi
yaaa banada ilk doktor normal dedi... gerçeği bu doktor da hareklilik sınırda -normal dedi... ben hep kendim için birseyler yaptım.. kürler, yumurtlama ilaçlar falan yanlış yoldaymısım galıba... bu aydan sonra eşim için birseyler yapıcagım ilk önce şu hareketliliği artırmam gerekiyor... sonra hayırlısıyla bebeğim gelır inş

kzlar. uc gn once kn vermstm 1.1ckmstya. bugun 14. gnm hala adet olmadm smdıde bu stres sardı adet duzenmmı bozuldukı klomenden gneden. yada kıst falanmı olmstr acaba..kıst olanlar bı farkı varmı acaba anlayablrmıyımm

Canim bizdeki ileri hizli hareketli bendeki kagitta 25-100 arasi yazmis esiminki 25 yazmis.dusuk sanki ya. Bazi doktorlar cok onem vermiyo degerler cok dusuk değilse. Sen bi de kendi doktoruna goster istersen?

Kisti olanlarin adeti gecikebiliyo.adetin gecti mi?gecmediyse. Bekle

Canim bizdeki ileri hizli hareketli bendeki kagitta 25-100 arasi yazmis esiminki 25 yazmis.dusuk sanki ya. Bazi doktorlar cok onem vermiyo degerler cok dusuk değilse. Sen bi de kendi doktoruna goster istersen?
canım bizim testede ileri hareketlilik en az %30 olmalı diyor eşiminkisi %42 ... ama dünya sağlık örgütü %40 olmalı diyor... birde bu hareketlilik dönem dönem çok değişkenlık gösteriyor, çok düşük değilse çok fazla takılmıyorlar demekkı... eşimin beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor, bizzat ben ilgilenecegımmm

canım bende bu ay kist oluştu fakat günümde oldum düzensizlik yok. sadece adetin ilk günü kahverengi lekelenmem oldu sonraki günler normaldi. doktor bana klomenle hormon yüklüyoruz sana, bu değişiklikler normal dedi

Kizlar meraba :) naslsiniz durumlari okudum hep ama uzuldum neden biliyo musunuz hepiniz gercekten azcik rahatlamaya ihtiyaciniz var sonrasi gelir zaten

cok buyuk olmagı surece kıst adette aılıyo dıye okudum ama basıma gelmedgı ıcın korkuyorm ıste. adet olmazsam ıkı gn snra gıdyp baktırıyım bı en ıyısı.. bı ay ara vercez zatn tedavıye kafam rahat olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…