Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Selamün Aleyküm ben yeni üyeyim. 2 senedir evliyim korunmuyorum bekarlığımdan beri p.over tedavisi görüyorum eşimde bir sıkıntı çıkmadı benim tahlillerimde temiz tek sorun p.over doktor ilk tedavi olarak klomen verdi sabah akşam tok karnına 1 tane alıyorum. salı günü tekrar çağırdı ilk kez böyle bir tedavi gördüğüm için nasıl bir yol izlenmesini bilmiyorum Allah'tan doktorum çok iyi ilgileniyor. Bakalım salı günü kontrol de ne diyecek. Rabbim Herkese hayırlı evlat nasip etsin

Aleykum selam canim hosgeldin sen de insallah hepimiz bu ay guzel haberler vericez

rahat ol cnm zor olmuyormuş kendini motive et
Tam da korktuğum gibi oldu çok zor
Yarım saat sürdü çok ağladım
Benden sonra bi kadın geldi resmen 30 saniyede bitti işlemi şok oldum benim şansım hep zor oluyo allahım inşallah değer çektiğim acılara

stres yapınca ve zor olacağını düşündüğün için de öyle olmuş olabalir şükür atlatmışsın bundan sonrası dua ve beklemek

pazartesi yaptr canm bnde salı ya da çarşanba yaptrmayı düşünüyorum açıkçası adet geçikmesini bekleyemicem varsa çıkar zaten
Pazartesi çalışıyorum yaptırma şansım yok maalesef cumartesi en gec yaptırabilirim belli olmaz mı kı yarın

Pazartesi çalışıyorum yaptırma şansım yok maalesef cumartesi en gec yaptırabilirim belli olmaz mı kı yarın
bilmem ki illaki ilaç etkisiyle bile olsa 0.01 üzerinde çıkar ama bi kaç gün sonra tekra kan verirsiniz gebelik varsa yükselme olur yoksa zaten değer düşecektr

İ
bilmem ki illaki ilaç etkisiyle bile olsa 0.01 üzerinde çıkar ama bi kaç gün sonra tekra kan verirsiniz gebelik varsa yükselme olur yoksa zaten değer düşecektr
ilaç kullanmadım kı yanı çatlama iğnesi kullanmadım doktor kendi catlamış yumurtaların dedi ve aşılamamı yaptı ben Bi tek klomen kullandım başka bişey kullanmadım

İ

ilaç kullanmadım kı yanı çatlama iğnesi kullanmadım doktor kendi catlamış yumurtaların dedi ve aşılamamı yaptı ben Bi tek klomen kullandım başka bişey kullanmadım
o zaman ilaç etkisi diye bişey olmaz yaptırın o zaman dediğim gibi bi kaç gün sonra yenilersiniz testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…