rahat ol cnm zor olmuyormuş kendini motive etGunaydin canımmmm bi saat kaldı aşılamaya heyecan korku tedirginlik bütün duyguları aynı anda yaşıyorum
galibaAlla alla ayarlari kapali heralde
Eline sağlık Can'ım cok güzel olmuş şimdi sıra bizde güzel haberlerle yıkalım bu sayfayı ilk haber benden gelicek sanırım(GÜNCEL)
- S SPAWNS 23 ARALIK
- @esen93 25 ARALIK
nisamelek 27 ARALIK Candy1Candy 1 OCAK cerenbuyukunlu 1 OCAK Emilia_07 2 OCAK - F ftslymn 6 OCAK
Madam_coco 8 OCAK
evet cnm sıralama tarihe göre inş. açılış sendeEline sağlık Can'ım cok güzel olmuş şimdi sıra bizde güzel haberlerle yıkalım bu sayfayı ilk haber benden gelicek sanırım
7 ocak olur benimdeSENİ SONRA EKLEYELİM O ZAMAN
Aleykum selam canim hosgeldin sen de insallah hepimiz bu ay guzel haberler vericezSelamün Aleyküm ben yeni üyeyim. 2 senedir evliyim korunmuyorum bekarlığımdan beri p.over tedavisi görüyorum eşimde bir sıkıntı çıkmadı benim tahlillerimde temiz tek sorun p.over doktor ilk tedavi olarak klomen verdi sabah akşam tok karnına 1 tane alıyorum. salı günü tekrar çağırdı ilk kez böyle bir tedavi gördüğüm için nasıl bir yol izlenmesini bilmiyorum Allah'tan doktorum çok iyi ilgileniyor. Bakalım salı günü kontrol de ne diyecek. Rabbim Herkese hayırlı evlat nasip etsin
Tam da korktuğum gibi oldu çok zorrahat ol cnm zor olmuyormuş kendini motive et
stres yapınca ve zor olacağını düşündüğün için de öyle olmuş olabalir şükür atlatmışsın bundan sonrası dua ve beklemekTam da korktuğum gibi oldu çok zor
Yarım saat sürdü çok ağladım
Benden sonra bi kadın geldi resmen 30 saniyede bitti işlemi şok oldum benim şansım hep zor oluyo allahım inşallah değer çektiğim acılara
hoş buldum amin inşallah en makbul dua bir kulun başka kula ettiği duadır.Aleykum selam canim hosgeldin sen de insallah hepimiz bu ay guzel haberler vericez
pazartesi yaptr canm bnde salı ya da çarşanba yaptrmayı düşünüyorum açıkçası adet geçikmesini bekleyemicem varsa çıkar zatenKızlar yarın aşılmamın 10.günü kan testi yaptırsam çıkar mı kı
Pazartesi çalışıyorum yaptırma şansım yok maalesef cumartesi en gec yaptırabilirim belli olmaz mı kı yarınpazartesi yaptr canm bnde salı ya da çarşanba yaptrmayı düşünüyorum açıkçası adet geçikmesini bekleyemicem varsa çıkar zaten
bilmem ki illaki ilaç etkisiyle bile olsa 0.01 üzerinde çıkar ama bi kaç gün sonra tekra kan verirsiniz gebelik varsa yükselme olur yoksa zaten değer düşecektrPazartesi çalışıyorum yaptırma şansım yok maalesef cumartesi en gec yaptırabilirim belli olmaz mı kı yarın
ilaç kullanmadım kı yanı çatlama iğnesi kullanmadım doktor kendi catlamış yumurtaların dedi ve aşılamamı yaptı ben Bi tek klomen kullandım başka bişey kullanmadımbilmem ki illaki ilaç etkisiyle bile olsa 0.01 üzerinde çıkar ama bi kaç gün sonra tekra kan verirsiniz gebelik varsa yükselme olur yoksa zaten değer düşecektr
o zaman ilaç etkisi diye bişey olmaz yaptırın o zaman dediğim gibi bi kaç gün sonra yenilersiniz testiİ
ilaç kullanmadım kı yanı çatlama iğnesi kullanmadım doktor kendi catlamış yumurtaların dedi ve aşılamamı yaptı ben Bi tek klomen kullandım başka bişey kullanmadım
Ayy çok merak ettim yap yaaKızlar yarın aşılmamın 10.günü kan testi yaptırsam çıkar mı kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?