Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Aslinda ben boyle degildim.. Ama neden biyle oldum bilmiyorum. Cok fazla yalnizlik cekiyorum. Dunyada beni seven bana cikarsiz bakan iki cift goz bebegim olacak belkide ondan..

Bu arada eşi polis olan var mı kızlar.. Ben çok stresli günler yaşıyorum çok korkuyorum ona bişey olcak diye

Bu arada eşi polis olan var mı kızlar.. Ben çok stresli günler yaşıyorum çok korkuyorum ona bişey olcak diye
Canım Allah butun askerimizi polisimizi korusun insallah. Sen kendine sikinti yapma bebegini düşün bugünlerde gececek inaniyorum. İstanbul da karisik. Her an her yerde bisey olabilir inan bana polisi askeri sivili kalmadi artik. Ama sukrederek ve sabrederek bitecek bugunlerde

Canim sut buharini nasil yaptin.ben de dun yaptim ama anca yarim saat bekleyebildim.tekrar yapmicam.akinti olmadi bende zaten.sende oldu mu

Canim sut buharini nasil yaptin.ben de dun yaptim ama anca yarim saat bekleyebildim.tekrar yapmicam.akinti olmadi bende zaten.sende oldu mu
Canim bende yirmi dakika yapabildim zaten soguyor tekrarda geri tencereye koymak istemedim. Akintim cok fazla zaten iki üç gündür. Bugun saydam akintim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…