Amin inşallah :)Saol hayatım darısı topikte olan herkese olsun inşallah :)))
Amin insallah bana da kız dua edin ozelikkle hamile olanlar bizlere edin..belki sizin duanız tutar bizim içinSaol hayatım darısı topikte olan herkese olsun inşallah :)))
Amin insallah bana da kız dua edin ozelikkle hamile olanlar bizlere edin..belki sizin duanız tutar bizim için
Ben iki tane kullandim iki yumurtam olustu olgunlasmisti ama negatif.ins bu ay olurKizlar klomeni gunde kac tane kullandiniz ve kac yumurtaniz olustu? Ozellikle hamile kalan arkadaslar yazabilir mi?
Aslinda ben boyle degildim.. Ama neden biyle oldum bilmiyorum. Cok fazla yalnizlik cekiyorum. Dunyada beni seven bana cikarsiz bakan iki cift goz bebegim olacak belkide ondan..Cnm sabret biliyorum aynı şeyleri bende yaşadım Allahım hayırlısı ni versin bunu hep iste ben evet öğrendiğim de çok sewindim ama sevgimi bole yasayamiorum çünkü korkuları m var kızım gibi olursa die Rabbime sığınıyorum o herseyi bilir görür isyan etme sakin seninde paylastigin günleri görcez en çok ben isterim bunu biliosun ben bu ay umutlu değildim adet belirtim tek yumurtam vardı demekki zamaniymis Rabbim emeklerinizi emeklerimizi boşa cikartmasin inşallah
Aslinda ben boyle degildim.. Ama neden biyle oldum bilmiyorum. Cok fazla yalnizlik cekiyorum. Dunyada beni seven bana cikarsiz bakan iki cift goz bebegim olacak belkide ondan..
Cnm hadi gözün aydın çok sevindim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEdiyorum cnm.hepinize ediyorum :)
Cnm hadi gözün aydın çok sevindim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım Allah butun askerimizi polisimizi korusun insallah. Sen kendine sikinti yapma bebegini düşün bugünlerde gececek inaniyorum. İstanbul da karisik. Her an her yerde bisey olabilir inan bana polisi askeri sivili kalmadi artik. Ama sukrederek ve sabrederek bitecek bugunlerdeBu arada eşi polis olan var mı kızlar.. Ben çok stresli günler yaşıyorum çok korkuyorum ona bişey olcak diye
Canim sut buharini nasil yaptin.ben de dun yaptim ama anca yarim saat bekleyebildim.tekrar yapmicam.akinti olmadi bende zaten.sende oldu muCanım Allah butun askerimizi polisimizi korusun insallah. Sen kendine sikinti yapma bebegini düşün bugünlerde gececek inaniyorum. İstanbul da karisik. Her an her yerde bisey olabilir inan bana polisi askeri sivili kalmadi artik. Ama sukrederek ve sabrederek bitecek bugunlerde
Canim bende yirmi dakika yapabildim zaten soguyor tekrarda geri tencereye koymak istemedim. Akintim cok fazla zaten iki üç gündür. Bugun saydam akintim varCanim sut buharini nasil yaptin.ben de dun yaptim ama anca yarim saat bekleyebildim.tekrar yapmicam.akinti olmadi bende zaten.sende oldu mu
Miden mi bulaniyorr. Hoslandigin seylerden ye illa herseyi yemek zorunda drgilsin kendinede bebisede eziyet etmenin anlami yok canin ne cekiyosa onu yeKızlar ben yemek yiyemiorum ya
Akintin coksa bugunleri degerlendir bence canimCanim bende yirmi dakika yapabildim zaten soguyor tekrarda geri tencereye koymak istemedim. Akintim cok fazla zaten iki üç gündür. Bugun saydam akintim var
Miden mi bulaniyorr. Hoslandigin seylerden ye illa herseyi yemek zorunda drgilsin kendinede bebisede eziyet etmenin anlami yok canin ne cekiyosa onu ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?