Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canım senden birsey rica edebilirmiyim?
Eğer mümkünse ne kadar süre bebek bekledim ve ne kadar süre tedavi oldun ve hangi süreçlerden geçtin biraz bahsedebilir misin? Eğer mümkünse
Simdiden teşekkür ederim

Ilk Bebeğimi evliliğimin 6.ayında hamile kaldım 12.10.2013 kucağıma aldım kzimi 34 gunlukken epilepsi olduğu öğrendik 9aykikken beyin ameliyatı nda kaybettik ; ( 1sene düşünmedim daha sonra 1 sene olmadı ilk ay Klomen aldım 2*1 3yumurtam oluştu baya iyi ama olmadı 2.klomen 2*1 kullandım gene ama ekstrdan çörek otu karışımı yedim cnm 1adet yumurtam vardı adetim geçti ole işte :))))

Sagol canım çörek otu karışımı nasıl oluyor acaba ?

Masallah insallah saglikla kucagina alirsin.
Kizlar ya sogan suyu iciyorum ya bu aksam yine idrarda yanma basladi ve üç seferdir kan pihtisi var idrarimda normal mi ki acaba :-(
Canim sogan suyu temizliyo enfeksiyonu.ama pihti gelmesi iyi degil bence doktora kesinlikle gitmelisin

Canim ne yaptin doktora gittin mi?
yok canım bu ay gitmedim doktora. eğer adet olursam ondan sonra gitcem. dün ve bügün şiddetli kasık ağrım vardı ama malesef dün akşamı değerlendiremedik. bu akşamda ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum.. sende durumlar nasıl iğne yaptırdın mı yumurta boyutların nasıl

Canim bugunu degerlendir kesinlikle kacinci gunun?su pihtilar icin doktora gitseydin keske. Ben igneyi vurdurdum besinci gun bugun.doktora milimini sormadim.uc tane olgun yumurtan var dedi.

Canim bugunu degerlendir kesinlikle kacinci gunun?su pihtilar icin doktora gitseydin keske. Ben igneyi vurdurdum besinci gun bugun.doktora milimini sormadim.uc tane olgun yumurtan var dedi.
Umarim hayirlisi olur canim. Ya bilmiyorum neden ama doktora gitmek gelmedi icimden ama bu ay olmicak biliyorum.bugun 14. Gun normalde tam ovulasyon gunum. Ama ovulasyon testi bulamadim eczanelerde malesef.. Artik bir daha ki aya daha cok umut tasiyorum. Reglden hemen sonra enfeksiyon icin ilac kullanirim hem ovulasyona kadarda sogan suyu icerim. Onceden de ovulasyon testi alirim internetten.. Ne yapalim elbet birgun olacak bizimde uzmuyorum bu ay ve hic takmiyorum kafamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…