Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Uzulme canim.kimin tutacagi belli olmaz adetliykende enfeksiyon ilaci kullanabilirsin.acaba R rune S sinkar . Ne yaptilar hic sesleri cikmiyo.

Sen 28 gunde mi regl oluyon

Uzulme canim.kimin tutacagi belli olmaz adetliykende enfeksiyon ilaci kullanabilirsin.acaba R rune S sinkar . Ne yaptilar hic sesleri cikmiyo.
Cnm ben carsamba günü çatlatma iğnesi oldum iğne vurulduktan 38. saatte ve 72. saatte ilişki oldu şimdi beklemedeyim... Bu arada salı günü doktora gittiğinde 3 yumoşum vardı birisi 19mm diğerleri 15-16 mm di... Bir tane yumurtan iyi büyümüş dedi ve çatlatma iğnesi yazdı... Hayırlısı artık bu arada bat 6 mart

Sen 28 gunde mi regl oluyon

Nasip hersey tabi, Rabbim yuzumuzu guldursun. Ben 28. Gun oluyorum net olarak regl. Benim de bat 6 mart..

hayırlısı canımm. ben kisti duyduğumdan beri depresytondayım. foruma bile giresim gelmiyor

hayırlısı canımm. ben kisti duyduğumdan beri depresytondayım. foruma bile giresim gelmiyor
Cnm kist hamileliğe engel değil... Sen çalışmalara devam et.. Kim bilir belki bu ay hamile kalırsın

Benimde bat 4 mart ben de igneyi sali gunu vurundum. Sen igneyi kacinci gununde vurundun?insallah guzel olur haberlerimiz

R rune evet kist hamilelige engel degil. Hatta bir arkadasim hamilelikle birlikte kiste sahip olmustu ama simdi dgum yapti henuz gidemedim yanina.. Bende bu ay ilacsiz ignesiz sogan suyu falan filan oyle bekledim su aralarda da ovulasyon. Psikolojik olarak yataktan kalkmak bile istemiyorum sanki ayaga kalktigim icin olmuyormus gibi hissediyorum. Gecen ay koca bir pazar gununu yatarak gecirmistim ama bugun evde normal rutin islerimi yaptim bakalim ki

Benimde bat 4 mart ben de igneyi sali gunu vurundum. Sen igneyi kacinci gununde vurundun?insallah guzel olur haberlerimiz
cnm adetimin 11. gününde vuruldum yumurtam 10. günde 18,5 mm di... doktor 10. günde iğne yazdı birgün sonra vurul dedi... hep birlikte güzel haberleri alırız inş... doktorumun dediği gibi iğne vurulduktan 36. saatte ve 72. sattede ilişki oldu... artık benden bu kadar gersi Rabbime kalmış

Amin canim ben 14.gunu vuruldum.insallah olur hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…