Uzulme canim.kimin tutacagi belli olmaz adetliykende enfeksiyon ilaci kullanabilirsin.acaba R rune S sinkar . Ne yaptilar hic sesleri cikmiyo.Umarim hayirlisi olur canim. Ya bilmiyorum neden ama doktora gitmek gelmedi icimden ama bu ay olmicak biliyorum.bugun 14. Gun normalde tam ovulasyon gunum. Ama ovulasyon testi bulamadim eczanelerde malesef.. Artik bir daha ki aya daha cok umut tasiyorum. Reglden hemen sonra enfeksiyon icin ilac kullanirim hem ovulasyona kadarda sogan suyu icerim. Onceden de ovulasyon testi alirim internetten.. Ne yapalim elbet birgun olacak bizimde uzmuyorum bu ay ve hic takmiyorum kafamada
Sen 28 gunde mi regl oluyonUmarim hayirlisi olur canim. Ya bilmiyorum neden ama doktora gitmek gelmedi icimden ama bu ay olmicak biliyorum.bugun 14. Gun normalde tam ovulasyon gunum. Ama ovulasyon testi bulamadim eczanelerde malesef.. Artik bir daha ki aya daha cok umut tasiyorum. Reglden hemen sonra enfeksiyon icin ilac kullanirim hem ovulasyona kadarda sogan suyu icerim. Onceden de ovulasyon testi alirim internetten.. Ne yapalim elbet birgun olacak bizimde uzmuyorum bu ay ve hic takmiyorum kafamada
Cnm ben carsamba günü çatlatma iğnesi oldum iğne vurulduktan 38. saatte ve 72. saatte ilişki oldu şimdi beklemedeyim... Bu arada salı günü doktora gittiğinde 3 yumoşum vardı birisi 19mm diğerleri 15-16 mm di... Bir tane yumurtan iyi büyümüş dedi ve çatlatma iğnesi yazdı... Hayırlısı artık bu arada bat 6 mart
Sen 28 gunde mi regl oluyon
Cnm ben carsamba günü çatlatma iğnesi oldum iğne vurulduktan 38. saatte ve 72. saatte ilişki oldu şimdi beklemedeyim... Bu arada salı günü doktora gittiğinde 3 yumoşum vardı birisi 19mm diğerleri 15-16 mm di... Bir tane yumurtan iyi büyümüş dedi ve çatlatma iğnesi yazdı... Hayırlısı artık bu arada bat 6 mart
hayırlısı canımm. ben kisti duyduğumdan beri depresytondayım. foruma bile giresim gelmiyorCnm ben carsamba günü çatlatma iğnesi oldum iğne vurulduktan 38. saatte ve 72. saatte ilişki oldu şimdi beklemedeyim... Bu arada salı günü doktora gittiğinde 3 yumoşum vardı birisi 19mm diğerleri 15-16 mm di... Bir tane yumurtan iyi büyümüş dedi ve çatlatma iğnesi yazdı... Hayırlısı artık bu arada bat 6 mart
Cnm kist hamileliğe engel değil... Sen çalışmalara devam et.. Kim bilir belki bu ay hamile kalırsınhayırlısı canımm. ben kisti duyduğumdan beri depresytondayım. foruma bile giresim gelmiyor
Benimde bat 4 mart ben de igneyi sali gunu vurundum. Sen igneyi kacinci gununde vurundun?insallah guzel olur haberlerimizCnm ben carsamba günü çatlatma iğnesi oldum iğne vurulduktan 38. saatte ve 72. saatte ilişki oldu şimdi beklemedeyim... Bu arada salı günü doktora gittiğinde 3 yumoşum vardı birisi 19mm diğerleri 15-16 mm di... Bir tane yumurtan iyi büyümüş dedi ve çatlatma iğnesi yazdı... Hayırlısı artık bu arada bat 6 mart
Süt buhari yaparken bacagimi yaktimmm, dikkat edinn :-([/Canim dikkat et kendine
Canim kist hamilelige cok engel olmuyo.sen dene kistli hamile kalanlar var bat kac?hayırlısı canımm. ben kisti duyduğumdan beri depresytondayım. foruma bile giresim gelmiyor
Insallah kisa zamnda olur.sorun nedirBen bugün hastalandım.16. Ayımda sonuç aynı, gitgide daha çok üzülüyorum. Dua edin bana..
Canim durumunu tam olarak bilmiyorum ama evlendigimden beri bende korunmadim. İlk uç ayi saymayarak benimde 13 aydır olmadi, insallah olacak uzme kendiniBen bugün hastalandım.16. Ayımda sonuç aynı, gitgide daha çok üzülüyorum. Dua edin bana..
cnm adetimin 11. gününde vuruldum yumurtam 10. günde 18,5 mm di... doktor 10. günde iğne yazdı birgün sonra vurul dedi... hep birlikte güzel haberleri alırız inş... doktorumun dediği gibi iğne vurulduktan 36. saatte ve 72. sattede ilişki oldu... artık benden bu kadar gersi Rabbime kalmışBenimde bat 4 mart ben de igneyi sali gunu vurundum. Sen igneyi kacinci gununde vurundun?insallah guzel olur haberlerimiz
Amin canim ben 14.gunu vuruldum.insallah olur hepimizin.cnm adetimin 11. gününde vuruldum yumurtam 10. günde 18,5 mm di... doktor 10. günde iğne yazdı birgün sonra vurul dedi... hep birlikte güzel haberleri alırız inş... doktorumun dediği gibi iğne vurulduktan 36. saatte ve 72. sattede ilişki oldu... artık benden bu kadar gersi Rabbime kalmış
İnşallah olur canım, benim bi sorunum yok hamdolsun. Nisanda 2 sene olacak evleneli. 2. Klomeni kullandım bu ay..Canim durumunu tam olarak bilmiyorum ama evlendigimden beri bende korunmadim. İlk uç ayi saymayarak benimde 13 aydır olmadi, insallah olacak uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?