Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

KIZLAR düşüncelerı aklımdan atamıyorummm böyle yapınca zaten olacagı varsada olmazkı yaa
kıyamam sana canım.... senı çok iyi anlıyorum 1,5 senedir bekleyen birisi olarak.... ama bu ay çatlatma iğnesi olmama rağmen fazla kafama takmıyorum, işime veriyorum kendimi, aksam ve haftasonu eşimle birlikte dışarıya cıkıyoruz sahilde yürüyüş yapıyoruz... bazen arkadasları eve çağırıyorum onlarla keyifli vakitler geçiriyoruz derken vakit geçiyor sadece akşam yatınca bebeğimin hayalını kurarak yatıyorum o kadar da olsun tabıkısıde önceden cok kötüydüm sosyal hayattan çekılmıstım aklım fıkrım bebekteydi... şimdi vaktimi dolu dolu geçiriyorum... sanada tavsiyem vaktini dolu dolu geçir çalışıyorsan kendını daha çok işine ver çalısmıyorsan bir kursa yazıl.... eşinle vakit geçir ama sakın bebek hakkında konusmayın akısına bırakın... haftasonları mini tatiller yapın... stresten kurtulursan bebişinde senınle olcaktır

Calisiyorum ama her bos kaldigim an kafama takiliyo engel olamiyorum ya nokcak boyle bilmiyorum

Kızlar Hsg Çekilenler; Hsg işleminin olduğu ay tedavi göreniniz var mı? Klomen ? Çatlatma ?
Ben yaptirmadim ama duydugum kadariyla genelde tedavi yapilmiyo yumurtlamada sikinti yoksa sadece hsg çekiliyor sen yine de doktoruna sor canim

Kızlar iki doz ignemi oldum geldim gene...hadi hayırlısı diyelim :) inşallah bu ay güzel şeyler olur çünkü baya yumosum var..inşallah sağlıklı olsun yumoslarim dua edin

Kızlar iki doz ignemi oldum geldim gene...hadi hayırlısı diyelim :) inşallah bu ay güzel şeyler olur çünkü baya yumosum var..inşallah sağlıklı olsun yumoslarim dua edin
iki doz mu yaptılar canım? inşallah hepimize versin Rabbim bu mubarek gunde dualarımızı duysun.. bu ay topikler çok boş nedense :) bende grip oldumm eşim sağolsun ama ilaçta kullanmak istemiyorum her ihtimale karşı kaldı bir hafta.. bakalım ne olacak sonumuz

kızlar geçen ay çok şiddetli ağrılarım olmuştu acaba iğneden dolayımıydı? bu ay sadece çatlama olduğunu düşündüğüm gün ağrım vardı. ve adete 10 gün kala adet ağrılarım başlamıştı. bu ay o ağrılar yok. ama birde aşırı sivilcelenme var bende normalde hep adete birkaç gün kala başlardı bu ay stresten herhalde yara gibi resmen

İnşallah hayırlısı bugün Cuma çok dua edelim ...Bende iğne yada doktor günlerini cumaya getirmeye çalışıyorum Allah tan o güne geliyor iki doz verdi doktor bu ay bakalım

İğne aşırı ağrı yapıyor canım.. her ay birbirini tutmuyor canını sıkma geçmiş olsun bu arada

sağol canım ama elde değil işte çabalıyoruz bişeyler yapıyoruz ve aslında hemen olmasını isteyerek hata yapıyorum ama nefsim dinlemiyorkii ne oldu bana bende bilmiyorum
Sabırsız olmakta haklısın hepimiz anne olmak istiyoruz.lakin gerçekten Allah istediği zaman olacak.kader diye de birsey olduğunu unutmamak lazım artik ben çok takılmiyorum bu ikinci ayım bu ay öyle herseyi merak etmiyorum kendiME düşen görevi yapıyorum.gerisini Allah à bırakıyorum herseyin hayırlısı olsun hakkımızda. .inşallah sen de tez zamanda anne olursun sağlıklı bir bebeğin olur.bunu canı gönülden diliyorum.kendini çok sıkma lütfen...

haklısın, iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum.. ama insanlardan ve yaşantımdan o kadar bunaldım ki bir an evvel ona kavuşmak istiyorum..

Canim benim de gecen ay cok fazla agrim vardi hatirlarsan.bu ayda igne vurdurdum ama cok agrim yok.gecen ay bata 13 gun varken agrim coktu.simdi bi hafta var arada hafif bi bel agrisi oluyo geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…