benimde öyle ara ara batışmalar oluyo bel ağrısı var ve ilaçsızım bu ay benCanim benim de gecen ay cok fazla agrim vardi hatirlarsan.bu ayda igne vurdurdum ama cok agrim yok.gecen ay bata 13 gun varken agrim coktu.simdi bi hafta var arada hafif bi bel agrisi oluyo geciyo
Gecen ay batma coktu bende bu ay yok denecek kadar az.insallah herkes burdan guzel haberler verir ne diyeyim.benimde öyle ara ara batışmalar oluyo bel ağrısı var ve ilaçsızım bu ay ben
Kismetimizde ne zamansa o zaman yaşıycaz inşallahGecen ay batma coktu bende bu ay yok denecek kadar az.insallah herkes burdan guzel haberler verir ne diyeyim.
Ovitral vurulmam 4 sağda 3 solda var canımKac yumosun var canim.sen iki doz ovitral mi vurdun
Masallah canim insallah olur bu ayOvitral vurulmam 4 sağda 3 solda var canım
İnşallah olur ilk defa bukadar oluyor bakalım nasip normalde 2 den fazla olmuyordu hepinize çok dua ediyorum hepimiz bebislenelimOvitral vurulmam 4 sağda 3 solda var canım
Belki ikiz falan olur cok yumurtan varmisİnşallah olur ilk defa bukadar oluyor bakalım nasip normalde 2 den fazla olmuyordu hepinize çok dua ediyorum hepimiz bebislenelim
Amin insallah canım ya olsun da ikiz ucuz farketmezBelki ikiz falan olur cok yumurtan varmisinşaAllah
29 şubat bekliyorum bakalimK kadriye007 . Sen ne yaptin bat kac?
Hepsi yeterli olgunluktaysa ihtimali yuksek canim.insallah tutarOvitral vurulmam 4 sağda 3 solda var canım
A gecen ay batimiz ayniydi senle bu ay senin baya erkenmis.kac gunde bi regl oluyosun?belirton var mi?29 şubat bekliyorum bakalim
canım sende belirti var mı sen ne durumdasınA gecen ay batimiz ayniydi senle bu ay senin baya erkenmis.kac gunde bi regl oluyosun?belirton var mi?
Cnm bende hiç belirti yok ki
karıştı gecen ay benim adetim lekelenme olarak geldi 2 gün sonra normale döndü şimdilik belirtim yok bekliyorumA gecen ay batimiz ayniydi senle bu ay senin baya erkenmis.kac gunde bi regl oluyosun?belirton var mi?
Benim de gecen ay siddetli bel agrim vardi bata 13 gun varken başladı. Simdi bata 6 gun var hafif bi mide bulantisi oluyo yemek yedikten sonra bi agrim yok dahaCnm bende hiç belirti yok kibat daha 8 gün var bu kadar erken belirti olmaz herhalde yada ben hamiş değilim galiba
Gecen ayki agrilarim yok.bu ay agrisiz akintim var biraz cok bi belirti yok daha yorgunluk cok varcanım sende belirti var mı sen ne durumdasın
Bende sadece uyku hali var ama kendimi yorgun hissediyorum özellikle öğle arasında bir uyku bastırıyor. Ama bu durum dönem dönem oluyor çok ta hamilelikle bağdaştırmak istemiyorumBenim de gecen ay siddetli bel agrim vardi bata 13 gun varken başladı. Simdi bata 6 gun var hafif bi mide bulantisi oluyo yemek yedikten sonra bi agrim yok daha
İnşallah hepsi yeterli büyüklükte bu ay inşallah bakalım hayırlısı olsunHepsi yeterli olgunluktaysa ihtimali yuksek canim.insallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?