Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kasım ayında doktorum seraphone+catlatma iğnesi verdi,, o ay hamile kalamadim. Moralim çok bozuldu pco hastasiyim. Aralık ayında doktor kontrolü dışında kendi başima klomen kullandım. Sonuç çok kötü oldu adetim gecikti tarlusal ile adet oldum. Dün doktora gittim 38 mm kist oluşmuş üstelik prolaktin hormonum yukselmis.. Siz siz olun doktor kontrolü dışında kullanmayın klomeni

Canim senin icin uzuldum ama zaten doktor demeden kullanilmamasi gerektigi her yerde soyleniyor. Eczaneden nasil temin edebildin sasirdim... İnsallah kurtulursun canim. Sogan kürü tavsiye ederim rahmi temizliyo hemde kistleri kucultuyo

Malesef öyle bi hata yaptım. Moral bozukluğuyla insan bazen hata yapıyor sonuçları kötü oluyor ama... O ay sadece 1 hafta soğan kürü uyguladim

Kızlar Nasılsıniz durumlar nasil? Bir uğrayayım dedim..çok bakmıyorum buralara artık bildirim gelmiş bi bakayım kızlar napti dedim..Ben çalışmalara devam igneden sonra..bakalım neler olcak .sizler naptiniz nasıl gidiyor durumlar belirtisi olan var mı?

ben artık çalışmalara son verdim regle bir hafta var. hamile gibi hissediyorum ama hafif hafif adet ağrılarım var gibide.. çözemedim

Kızlar bana yumurtalığın fazla dedi adetin o yüzden gecikiyo dedi ve çocuk için klomen verdi reglinin beşinci günü kulln beş gün dedi kullandıktan üç gün sonra gel baklm dedi ama ben haftaya cuma irana gitmek zorundayım. Klomeni kullansam dr gidemesem herhangi bi riski varmıdır bu ilacın bilen var mı
Lütfn yazın çünkü hem kullnmak istiyorum hemde dr gitmeme imkan yok denk gelmiyo.. Durumum okadar karışık ki ancak böyle ifade edebildimm klomenin zararı varmı yokmu illa kontrol altında mı olmak lazımm.. Bu konulara öyle yabancıyım ki

Eger gidip hemen gelmiceksen kullanma. Cunku ilac bes gunde bitecek ve doktorun yumurta boyutlarina bakacak. Eger yumjrtalarin olgunlasmissa ya kendi catlamasini bekleyip yine kontrole cagirir ya da catlatma ignesi verir

Benim belim kasiklarim agrimaya basladi bakalim insallah adet belirtisi degildir
Canim gecen ay kinden farkli benim. Ne biliyim ara ara ince ince adet agrim varmis gibi oluyor. Normalde hic farketmedim adet zamani idrar koyulasirmi? Normalde benim sabahki ilk idrarim koyudur gun icinde normaldir. Ama dort gundur falan sari cogunlukla arada acilsa da. Umitlenmek istemiyorum, ama hamileymisim gibi hissediyorum. Gecen ay adet agrilarimi cok yogun hissediyordum bakalim kismet..

Evet geven ay benim agrilarim da cok yogundu bu ay arada az hissediyorum ve gec basladi agrilar diger aya gore en az yedi gun gec basladi

Doktor kontrolunde olmazsa kiste donusebilir cqtlatma ignesi olmayanlarda genelde kist olabiliyor

3ay önce polikistik teşhisi konuldu bana.hormonlarıms bakıldı gayet normal olduğunu hiç polikistik gibi olmadığını yumurtladığımı söyledi doktor. çatlatma iğnesi ve progestran kullanıyorum 3 aydır.her ay günü gününe adet oldum.bu ay gene ilaçlarımı kullandım ama adetim 1 gün geçikti kantahlili yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım neden olabilir?yardımcı olur musunuz.Kan tahlili sonra pozitif olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…