Canim senin icin uzuldum ama zaten doktor demeden kullanilmamasi gerektigi her yerde soyleniyor. Eczaneden nasil temin edebildin sasirdim... İnsallah kurtulursun canim. Sogan kürü tavsiye ederim rahmi temizliyo hemde kistleri kucultuyoKasım ayında doktorum seraphone+catlatma iğnesi verdi,, o ay hamile kalamadim. Moralim çok bozuldu pco hastasiyim. Aralık ayında doktor kontrolü dışında kendi başima klomen kullandım. Sonuç çok kötü oldu adetim gecikti tarlusal ile adet oldum. Dün doktora gittim 38 mm kist oluşmuş üstelik prolaktin hormonum yukselmis.. Siz siz olun doktor kontrolü dışında kullanmayın klomeni
15 gün boyunca sabah aksam devam etmek gerekiyor. İstersen devam et, etkisi oluyormus gercektenMalesef öyle bi hata yaptım. Moral bozukluğuyla insan bazen hata yapıyor sonuçları kötü oluyor ama... O ay sadece 1 hafta soğan kürü uyguladim
canım başka hiç belirti yokmuydu? peki adet belirtilerin varmıydı? akıntın nasıldıKızlar hepinize dua ediyorum cabalariniz boşa çıkmaz inşallah ama benim belirtim yoktu akıntıdan baska
ben artık çalışmalara son verdim regle bir hafta var. hamile gibi hissediyorum ama hafif hafif adet ağrılarım var gibide.. çözemedimKızlar Nasılsıniz durumlar nasil? Bir uğrayayım dedim..çok bakmıyorum buralara artık bildirim gelmiş bi bakayım kızlar napti dedim..Ben çalışmalara devam igneden sonra..bakalım neler olcak .sizler naptiniz nasıl gidiyor durumlar belirtisi olan var mı?
Adet agrisi gibi agrin falan olmadi mi?sadece akinti miydiKızlar hepinize dua ediyorum cabalariniz boşa çıkmaz inşallah ama benim belirtim yoktu akıntıdan baska
daha önceki yorumlarına baktım canım adet ağrılarına benzer ince ince ağrı giriyor yazmış nisa hatta adet olacağını düşünmüşAdet agrisi gibi agrin falan olmadi mi?sadece akinti miydi
Tamm canim sagol. Senin belirtin var midaha önceki yorumlarına baktım canım adet ağrılarına benzer ince ince ağrı giriyor yazmış nisa hatta adet olacağını düşünmüş
Benim belim kasiklarim agrimaya basladi bakalim insallah adet belirtisi degildir
Eger gidip hemen gelmiceksen kullanma. Cunku ilac bes gunde bitecek ve doktorun yumurta boyutlarina bakacak. Eger yumjrtalarin olgunlasmissa ya kendi catlamasini bekleyip yine kontrole cagirir ya da catlatma ignesi verirKızlar bana yumurtalığın fazla dedi adetin o yüzden gecikiyo dedi ve çocuk için klomen verdi reglinin beşinci günü kulln beş gün dedi kullandıktan üç gün sonra gel baklm dedi ama ben haftaya cuma irana gitmek zorundayım. Klomeni kullansam dr gidemesem herhangi bi riski varmıdır bu ilacın bilen var mı
Lütfn yazın çünkü hem kullnmak istiyorum hemde dr gitmeme imkan yok denk gelmiyo.. Durumum okadar karışık ki ancak böyle ifade edebildimm klomenin zararı varmı yokmu illa kontrol altında mı olmak lazımm.. Bu konulara öyle yabancıyım ki
Canim gecen ay kinden farkli benim. Ne biliyim ara ara ince ince adet agrim varmis gibi oluyor. Normalde hic farketmedim adet zamani idrar koyulasirmi? Normalde benim sabahki ilk idrarim koyudur gun icinde normaldir. Ama dort gundur falan sari cogunlukla arada acilsa da. Umitlenmek istemiyorum, ama hamileymisim gibi hissediyorum. Gecen ay adet agrilarimi cok yogun hissediyordum bakalim kismet..Benim belim kasiklarim agrimaya basladi bakalim insallah adet belirtisi degildir
Evet geven ay benim agrilarim da cok yogundu bu ay arada az hissediyorum ve gec basladi agrilar diger aya gore en az yedi gun gec basladiCanim gecen ay kinden farkli benim. Ne biliyim ara ara ince ince adet agrim varmis gibi oluyor. Normalde hic farketmedim adet zamani idrar koyulasirmi? Normalde benim sabahki ilk idrarim koyudur gun icinde normaldir. Ama dort gundur falan sari cogunlukla arada acilsa da. Umitlenmek istemiyorum, ama hamileymisim gibi hissediyorum. Gecen ay adet agrilarimi cok yogun hissediyordum bakalim kismet..
Doktor kontrolunde olmazsa kiste donusebilir cqtlatma ignesi olmayanlarda genelde kist olabiliyorKızlar bana yumurtalığın fazla dedi adetin o yüzden gecikiyo dedi ve çocuk için klomen verdi reglinin beşinci günü kulln beş gün dedi kullandıktan üç gün sonra gel baklm dedi ama ben haftaya cuma irana gitmek zorundayım. Klomeni kullansam dr gidemesem herhangi bi riski varmıdır bu ilacın bilen var mı
Lütfn yazın çünkü hem kullnmak istiyorum hemde dr gitmeme imkan yok denk gelmiyo.. Durumum okadar karışık ki ancak böyle ifade edebildimm klomenin zararı varmı yokmu illa kontrol altında mı olmak lazımm.. Bu konulara öyle yabancıyım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?