K kadriye007 . Canim test yaptin mi.insallah guzel haber verirsin
Yapmadim bi kac gun gecsin bugun gelmesi gerekiyorsu gelmediK kadriye007 . Canim test yaptin mi.insallah guzel haber verirsin
Hadi insallah yarin da olmazsan test yap benceYapmadim bi kac gun gecsin bugun gelmesi gerekiyorsu gelmedi
Canim normalde adet gecikmen olmuyorsa bugunde bekle yarin test yapYapmadim bi kac gun gecsin bugun gelmesi gerekiyorsu gelmedi
Donebilir cok erken yapmissin en erken 14.gun yapmalisinKizlar mrb catlatma ignesinin 9. Gunu idrar testi negatif cikti pozitife doner mi bi umut var mi
Insallah canim ya cok moralm bozulduDonebilir cok erken yapmissin en erken 14.gun yapmalisin
Bugun belim agrimaya basladi ya.cok siskinlik ve kabızlık var insallah adet belirtisi degildir.is arkadaslarim ayni adet belirtisi gibi agri cekmisler ama bilemiyorum.sen ne alemdesin?xra221 canim adet belirtilerin var mi
benim ara ara sancı girmeye devam ediyor canım birde belim ağrıyor ama o koltukta yattıgımdandır . başka birşey yok şuan içinBugun belim agrimaya basladi ya.cok siskinlik ve kabızlık var insallah adet belirtisi degildir.is arkadaslarim ayni adet belirtisi gibi agri cekmisler ama bilemiyorum.sen ne alemdesin?
cnm ben çatlatma iğnesi vuruldum buğün 13. günü hiç belirti yok bende sadece akşam erken yatıyorum artık bir yorgunluk var ama çalıştığım için iş stresinden de olabılır ....
çatlatma iğnesiyle kesinleştirmiş oluyolar ama benim geçen ay olmadı malesef. bende 9.günü, 11.gün, 14.günü, 15.günü ve en son 17.günü değerlendirdim. ne zaman çatlama olduğu konusu 14.gün gerçekten çok kötü kasık ağrım oldu. o yüzden iki gün arka arkaya değerlendirdik. acaba erken gebelik testi yapsammı diyorum kararsızım?Kızlar ben adetimin 10,12,14,16 günlerini değerlendirdim dahada ilişkı olmadı ... çatlatma iğnesine güvendim... doktorun dediğine göre adetimin 12.günü çatlaması gerekiyordu bende o gün ilişkı oldu sonra gün aşırı iki defa daha da ilişkım oldu ... inş ilşkiyi erken keserek yanlış birsey yapmamışımdır...çatlatma iğnesi olmasaydım eğer adetimin 15.günü muhtemelen yumurtlama günümdü :)
benimde 3 kullanisim doktorum igneye baslariz bidahaki ay dedi siz naptinizBen bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
benimde 12.ünü gece ilişkı oldu sabah duş almaya kalktım sabah 5:30 da işe yetişmek için, duştan cıkınca bir kasık ağrısı hissettim bence benımde o sıralarda çatladı... yane iğne vurulduktan 44 saat sonra çatladı... bende iğne vurulduktan 38 saatte ilişkiye girdim... kısmet artık biz elimizden geleni yaptık.... her ihtimale karsı 2 kez daha gün aşırı ilişkiye girdik... Rabbim nasip eder inş canım.... bu haftasonu bellı olur benım tutup tutmadığı, ilk defa iğne vuruldum bençatlatma iğnesiyle kesinleştirmiş oluyolar ama benim geçen ay olmadı malesef. bende 9.günü, 11.gün, 14.günü, 15.günü ve en son 17.günü değerlendirdim. ne zaman çatlama olduğu konusu 14.gün gerçekten çok kötü kasık ağrım oldu. o yüzden iki gün arka arkaya değerlendirdik. acaba erken gebelik testi yapsammı diyorum kararsızım?
Adet belirtilerim vardı dedim ya hasta olan sivilce m bile çıktı kızlar diye akıntı beyaz uzayan cinsteydicanım başka hiç belirti yokmuydu? peki adet belirtilerin varmıydı? akıntın nasıldı
Canim gecen ay kinden farkli benim. Ne biliyim ara ara ince ince adet agrim varmis gibi oluyor. Normalde hic farketmedim adet zamani idrar koyulasirmi? Normalde benim sabahki ilk idrarim koyudur gun icinde normaldir. Ama dort gundur falan sari cogunlukla arada acilsa da. Umitlenmek istemiyorum, ama hamileymisim gibi hissediyorum. Gecen ay adet agrilarimi cok yogun hissediyordum bakalim kismet..
Bence baska bi doktorla daha gorus.ben 4/5 defaya kadar vuruluyo diye duymustumcatlatma ignesi bu ay vermedi bana doktor 3 klomen kullanisim artik igne tavsiye etmiyoruz dedi 2 ay yaptrmistm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?