Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kizlar mrb catlatma ignesinin 9. Gunu idrar testi negatif cikti pozitife doner mi bi umut var mi

Bugun belim agrimaya basladi ya.cok siskinlik ve kabızlık var insallah adet belirtisi degildir.is arkadaslarim ayni adet belirtisi gibi agri cekmisler ama bilemiyorum.sen ne alemdesin?
benim ara ara sancı girmeye devam ediyor canım birde belim ağrıyor ama o koltukta yattıgımdandır . başka birşey yok şuan için

Kızlar ben adetimin 10,12,14,16 günlerini değerlendirdim dahada ilişkı olmadı ... çatlatma iğnesine güvendim... doktorun dediğine göre adetimin 12.günü çatlaması gerekiyordu bende o gün ilişkı oldu sonra gün aşırı iki defa daha da ilişkım oldu ... inş ilşkiyi erken keserek yanlış birsey yapmamışımdır... çatlatma iğnesi olmasaydım eğer adetimin 15.günü muhtemelen yumurtlama günümdü :)

çatlatma iğnesiyle kesinleştirmiş oluyolar ama benim geçen ay olmadı malesef. bende 9.günü, 11.gün, 14.günü, 15.günü ve en son 17.günü değerlendirdim. ne zaman çatlama olduğu konusu 14.gün gerçekten çok kötü kasık ağrım oldu. o yüzden iki gün arka arkaya değerlendirdik. acaba erken gebelik testi yapsammı diyorum kararsızım?

catlatma ignesi bu ay vermedi bana doktor 3 klomen kullanisim artik igne tavsiye etmiyoruz dedi 2 ay yaptrmistm ama

benimde 12.ünü gece ilişkı oldu sabah duş almaya kalktım sabah 5:30 da işe yetişmek için, duştan cıkınca bir kasık ağrısı hissettim bence benımde o sıralarda çatladı... yane iğne vurulduktan 44 saat sonra çatladı... bende iğne vurulduktan 38 saatte ilişkiye girdim... kısmet artık biz elimizden geleni yaptık.... her ihtimale karsı 2 kez daha gün aşırı ilişkiye girdik... Rabbim nasip eder inş canım.... bu haftasonu bellı olur benım tutup tutmadığı, ilk defa iğne vuruldum ben

Cnm benimde idrar koyilasti hatta ben gene taş dusuruyorum sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…