Canım bilmiyorum artık bekleyip görücem. kendi kendimi umutlandırıyomuşum gibime geliyo ama hamile hissediyorum şaka gibiCnm benimde idrar koyilasti hatta ben gene taş dusuruyorum sandım
Bigunde gelmedi bu hafta gecsin diyorumHadi insallah yarin da olmazsan test yap bence
Olabiliyo canim benim klomen ve ignede 4.denemem bu aycatlatma ignesi bu ay vermedi bana doktor 3 klomen kullanisim artik igne tavsiye etmiyoruz dedi 2 ay yaptrmistm ama
Canim bir hafta beklemene ne gerek var ki zaten varsa cikar yoksa da yoktur. Belki riskli bir gebeliktir onceden ogrenmek gerekir. İdrar testi de mi yapmadinBigunde gelmedi bu hafta gecsin diyorum
ewt artik igne vermiyoruz dedi klomenleBence baska bi doktorla daha gorus.ben 4/5 defaya kadar vuruluyo diye duymustum
Ya klomenin arkasinda 6 aydan sonra kullanilmamali yaziyo recetesinde yanikac ay kullanicaksiniz klomen bana 3 aydan sonra biraktiriyo doktor
Hayirli olsun canimkızlar mrblar tekrardan bende bu ay başladım klomene tekrardan
Bence iki gun yeterli ama eger adetin normalde de gecikoyorsa bekle ozamnBigunde gelmedi bu hafta gecsin diyorum
bende oyle biliyodum ama demekki fazla ugrasmayalim diye mi dedi bilemiyorum ki zaten 3 aydrda yumurta olusuyo fakat gebelik olmuyo bi turlu gunleride ayarliyorum ama igne daha etkili diyolar bakalim onu deniycem olmadi asilamaYa klomenin arkasinda 6 aydan sonra kullanilmamali yaziyo recetesinde yani
amin canım bir ay ara verdim bu ay başladım hayırlısı diyorum . ama felaket baş ağrısı yapıyor klomeneHayirli olsun canim
doktor bana klomen bi kac aydan sonra da etkili kullanmasan bile vucut yumurta uretebilir dedi bi arkadasta forumda 6 ay klomenle gebe kalamadi 7 ay kendiliginden gebe kalmistiamin canım bir ay ara verdim bu ay başladım hayırlısı diyorum . ama felaket baş ağrısı yapıyor klomene
doğrudur canım benim bakalım haftaya kontrole gitcem bakalım doktorum ne diyecekdoktor bana klomen bi kac aydan sonra da etkili kullanmasan bile vucut yumurta uretebilir dedi bi arkadasta forumda 6 ay klomenle gebe kalamadi 7 ay kendiliginden gebe kalmisti
Bunu bende duydum bir kac ay etki ediyormus yumurtalarin büyümesindedoktor bana klomen bi kac aydan sonra da etkili kullanmasan bile vucut yumurta uretebilir dedi bi arkadasta forumda 6 ay klomenle gebe kalamadi 7 ay kendiliginden gebe kalmisti
ama ben bir ay ara verdim bende etki göstermez o zamanBunu bende duydum bir kac ay etki ediyormus yumurtalarin büyümesinde
Yapmadim canim 1 yildir hep hayal kirikligi olunca bu sefer bekleyeyim cumaya kadar diyorumCanim bir hafta beklemene ne gerek var ki zaten varsa cikar yoksa da yoktur. Belki riskli bir gebeliktir onceden ogrenmek gerekir. İdrar testi de mi yapmadin
Anladim canim..Yapmadim canim 1 yildir hep hayal kirikligi olunca bu sefer bekleyeyim cumaya kadar diyorum
İgneden sonra normal cuma yaparim kandanxra221 .!.:Bence iki gun yeterli ama eger adetin normalde de gecikoyorsa bekle ozamn
Benim 4. Ayim adet olursan yine gel dedikac ay kullanicaksiniz klomen bana 3 aydan sonra biraktiriyo doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?