Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ya klomenin arkasinda 6 aydan sonra kullanilmamali yaziyo recetesinde yani
bende oyle biliyodum ama demekki fazla ugrasmayalim diye mi dedi bilemiyorum ki zaten 3 aydrda yumurta olusuyo fakat gebelik olmuyo bi turlu gunleride ayarliyorum ama igne daha etkili diyolar bakalim onu deniycem olmadi asilama

amin canım bir ay ara verdim bu ay başladım hayırlısı diyorum . ama felaket baş ağrısı yapıyor klomene
doktor bana klomen bi kac aydan sonra da etkili kullanmasan bile vucut yumurta uretebilir dedi bi arkadasta forumda 6 ay klomenle gebe kalamadi 7 ay kendiliginden gebe kalmisti

doktor bana klomen bi kac aydan sonra da etkili kullanmasan bile vucut yumurta uretebilir dedi bi arkadasta forumda 6 ay klomenle gebe kalamadi 7 ay kendiliginden gebe kalmisti
doğrudur canım benim bakalım haftaya kontrole gitcem bakalım doktorum ne diyecek

Canim bir hafta beklemene ne gerek var ki zaten varsa cikar yoksa da yoktur. Belki riskli bir gebeliktir onceden ogrenmek gerekir. İdrar testi de mi yapmadin
Yapmadim canim 1 yildir hep hayal kirikligi olunca bu sefer bekleyeyim cumaya kadar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…