Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

günaydınn :)) bata az kaldı ve o gün memlekete gitme durumumuz var normalde hep gecikirse test yaparım diyodum ama var olupta yola çıkmış olursam birde bişey falan olur diye korkuyorum. ama yine önceden kan tahlili yapıp negatifi görmekte zor geliyor napacağımı şaşırdım bir akıl verin bana

Canim senin bat 6 martta degil mi.hangi gun yola cikiyorsun?ben adetimin iki gun gecmesini bekleyip idrar testi yapacam.cunku gecen ay erken yaptim adet gunume kadar agladim.erken yapma bence.memlekette yaparsin

Canim senin bat 6 martta degil mi.hangi gun yola cikiyorsun?ben adetimin iki gun gecmesini bekleyip idrar testi yapacam.cunku gecen ay erken yaptim adet gunume kadar agladim.erken yapma bence.memlekette yaparsin
5 mart canım cumartesi günü aynı gün sabahtan çıkıcaz. bende işte gecikirse yapayım diyorum eşimde illa varsa da yoksa da bilelim falan diyor. bu sefer toteme uyup cuma idrar testi yapayım diyorum bende

5 mart canım cumartesi günü aynı gün sabahtan çıkıcaz. bende işte gecikirse yapayım diyorum eşimde illa varsa da yoksa da bilelim falan diyor. bu sefer toteme uyup cuma idrar testi yapayım diyorum bende
Hmm tamm esinde bilelim diyorsa cuma yap adet olmayacak gibiysen.belirtiler bugun nasil peki?benim bel agrim gecti gibi

Hmm tamm esinde bilelim diyorsa cuma yap adet olmayacak gibiysen.belirtiler bugun nasil peki?benim bel agrim gecti gibi
ağrılar artmıyor aynı gibi canım ara ara girip çıkıyor. bacağımın üstünde yaklasık 15 dk kadar otururken ağrı oldu. aranıyorum biraz ama yapmamam lazım aslında

ağrılar artmıyor aynı gibi canım ara ara girip çıkıyor. bacağımın üstünde yaklasık 15 dk kadar otururken ağrı oldu. aranıyorum biraz ama yapmamam lazım aslında
Canim simdiye kadar bes alti bayana dordum hepsi adet agrisi gibi dedi telas yapma.insallah bu ay daha umitliyim ben gecrn ay bu vakit agridan kivraniyodum cunku.

Merhaba arkadaşlar benimde klom en kullanısimın 3.ayı bebek olmamasi icin hic bir hiçbir sebep yokmuş geçen yıl ölü bir gebeligin oldu rabbim herkese nasip etsin isallah

Bu arada ben laboratuvar teknikeri yim catlatma ignesi veya hcg hormonu içeren ilaçlar kullanmadiysaniz kanda 5 gün önce belki olabiliyo

Arkadaşlar bende bu ay hem klomen kullandım hemde çatlatma iğnesini bugün öğle yaptırdım. Dr 36 saat sonra ilişki dedi, gerçi benim ağrım olmaya başladı anlamadım

Arkadaşım benim bildiğim iğneden sonra 3 gün iliski öneriyor doktorlar yani buda 36 saat oluyo ??

Ağrının olması ile birlikte hafif pembe akıntı ve sancı yumurtanın catladigina isaret

Canim yumurta büyüklüğün ne kadardı iğnenin 1 veya 2.günü ağrın artcak ve akıntının gelcek bence ama bazen yumurta çatlama ya biliyo çok az bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…