- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Anladim canim..
Canim senin bat 6 martta degil mi.hangi gun yola cikiyorsun?ben adetimin iki gun gecmesini bekleyip idrar testi yapacam.cunku gecen ay erken yaptim adet gunume kadar agladim.erken yapma bence.memlekette yaparsingünaydınn :)) bata az kaldı ve o gün memlekete gitme durumumuz var normalde hep gecikirse test yaparım diyodum ama var olupta yola çıkmış olursam birde bişey falan olur diye korkuyorum. ama yine önceden kan tahlili yapıp negatifi görmekte zor geliyor napacağımı şaşırdım bir akıl verin bana
5 mart canım cumartesi günü aynı gün sabahtan çıkıcaz. bende işte gecikirse yapayım diyorum eşimde illa varsa da yoksa da bilelim falan diyor. bu sefer toteme uyup cuma idrar testi yapayım diyorum bendeCanim senin bat 6 martta degil mi.hangi gun yola cikiyorsun?ben adetimin iki gun gecmesini bekleyip idrar testi yapacam.cunku gecen ay erken yaptim adet gunume kadar agladim.erken yapma bence.memlekette yaparsin
Hmm tamm esinde bilelim diyorsa cuma yap adet olmayacak gibiysen.belirtiler bugun nasil peki?benim bel agrim gecti gibi5 mart canım cumartesi günü aynı gün sabahtan çıkıcaz. bende işte gecikirse yapayım diyorum eşimde illa varsa da yoksa da bilelim falan diyor. bu sefer toteme uyup cuma idrar testi yapayım diyorum bende
ağrılar artmıyor aynı gibi canım ara ara girip çıkıyor. bacağımın üstünde yaklasık 15 dk kadar otururken ağrı oldu. aranıyorum biraz ama yapmamam lazım aslındaHmm tamm esinde bilelim diyorsa cuma yap adet olmayacak gibiysen.belirtiler bugun nasil peki?benim bel agrim gecti gibi
Canim simdiye kadar bes alti bayana dordum hepsi adet agrisi gibi dedi telas yapma.insallah bu ay daha umitliyim ben gecrn ay bu vakit agridan kivraniyodum cunku.ağrılar artmıyor aynı gibi canım ara ara girip çıkıyor. bacağımın üstünde yaklasık 15 dk kadar otururken ağrı oldu. aranıyorum biraz ama yapmamam lazım aslında
Bende iste nedense hamile gibi hissediyorum bakalim canim nolcak bekliyoruz...Canim simdiye kadar bes alti bayana dordum hepsi adet agrisi gibi dedi telas yapma.insallah bu ay daha umitliyim ben gecrn ay bu vakit agridan kivraniyodum cunku.
İnsallah tez zamanda olur. Kendiniz uzmeyin stres en buyuk dusmanimizMerhaba arkadaşlar benimde klom en kullanısimın 3.ayı bebek olmamasi icin hic bir hiçbir sebep yokmuş geçen yıl ölü bir gebeligin oldu rabbim herkese nasip etsin isallah
Çatlatma ignesinin ertesi guni agri olmaya basliyor. Ve bu araliklarla regle kadar devam ediyorCanim yumurta büyüklüğün ne kadardı iğnenin 1 veya 2.günü ağrın artcak ve akıntının gelcek bence ama bazen yumurta çatlama ya biliyo çok az bir ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?