Ayy ciddi misin canim? Oldun muBata iki gün kala regl oluyorum...
Belki yerlesme kanamasidir.bekle biraz insallah adet değildirKızlar acil bir durum var.biraz önce benden köyü renkte kanama geldi..ve daha günüme nerdeyse 11 gün var.normalde hiç gününden önce yada sonra olmamıştı ne oluyor olabilir anlamadım bilgisi olan varmı lütfen birsey soyleyin lütfen
İğneyi yaptıralı daha 6 gun oldu bilemedim şimdi kahve bi akıntı bakalım devamı olacakmı yerleşme kanaması hemen oluyor mu acaba ?Belki yerlesme kanamasidir.bekle biraz insallah adet değildir
Hmm ozamn yerlesme icin erken canim.yumurtan yeni catliyor olabilir cunku bazi kisilerde hafif kanama olabiliyo bence bugunu degerlendirİğneyi yaptıralı daha 6 gun oldu bilemedim şimdi kahve bi akıntı bakalım devamı olacakmı yerleşme kanaması hemen oluyor mu acaba ?
Yumurtam 25 ve 19 ml olmuş 2 tane bende çatlamaz diye korktum açıkçası.. Sen pembe akıntı oluyor dedin değil mi?Canim yumurta büyüklüğün ne kadardı iğnenin 1 veya 2.günü ağrın artcak ve akıntının gelcek bence ama bazen yumurta çatlama ya biliyo çok az bir ihtimal
Bayadır iğne oluyorum klomen kullanıyorum ilk defa böyle birseyle karşılaştımHmm ozamn yerlesme icin erken canim.yumurtan yeni catliyor olabilir cunku bazi kisilerde hafif kanama olabiliyo bence bugunu degerlendir
Canim herzamn ayni seyle karsilacan diye bisey yokki.ben gecen ay igneden sonra agridan öldum taki adet olana kadar.bu ay arada hafif agri oldu bekliyorum.farkli yaniBayadır iğne oluyorum klomen kullanıyorum ilk defa böyle birseyle karşılaştım
Bu belirsizlik insanı öldürüyor.hastayim da zaten yatak dosek yatıyorum bide bu olduCanim herzamn ayni seyle karsilacan diye bisey yokki.ben gecen ay igneden sonra agridan öldum taki adet olana kadar.bu ay arada hafif agri oldu bekliyorum.farkli yani
Uzulme ya kotu bisey degil bence yumurtan gec catlamis olabilir.senin cok yumurtan vardi sanirim bu ay normaldirBu belirsizlik insanı öldürüyor.hastayim da zaten yatak dosek yatıyorum bide bu oldu
Sagol canım yaa inşallah ondandır..birazcık daha aklım başka düşünmeye başladı.Uzulme ya kotu bisey degil bence yumurtan gec catlamis olabilir.senin cok yumurtan vardi sanirim bu ay normaldir
Yumurtam 25 ve 19 ml olmuş 2 tane bende çatlamaz diye korktum açıkçası.. Sen pembe akıntı oluyor dedin değil mi?
Ağrım bugün arttı evet hayırlısı bakalım inşallah tutarr sen klomen kullanıyor musun bu ay?Evet canim genelde öyle oluyo dr.öyle demişti telaş yapmiyim diye yumurta ebatları çok iyiymiş ağrın arttı mi
Hayırlısı olsun canım rabbim ol deyince ye kadar sabretcezkızlar bende iki ay kullandım ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?