Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kızlar acil bir durum var.biraz önce benden köyü renkte kanama geldi..ve daha günüme nerdeyse 11 gün var.normalde hiç gününden önce yada sonra olmamıştı ne oluyor olabilir anlamadım bilgisi olan varmı lütfen birsey soyleyin lütfen

Belki yerlesme kanamasidir.bekle biraz insallah adet değildir

İğneyi yaptıralı daha 6 gun oldu bilemedim şimdi kahve bi akıntı bakalım devamı olacakmı yerleşme kanaması hemen oluyor mu acaba ?
Hmm ozamn yerlesme icin erken canim.yumurtan yeni catliyor olabilir cunku bazi kisilerde hafif kanama olabiliyo bence bugunu degerlendir

Canim yumurta büyüklüğün ne kadardı iğnenin 1 veya 2.günü ağrın artcak ve akıntının gelcek bence ama bazen yumurta çatlama ya biliyo çok az bir ihtimal
Yumurtam 25 ve 19 ml olmuş 2 tane bende çatlamaz diye korktum açıkçası.. Sen pembe akıntı oluyor dedin değil mi?

Evet canim genelde öyle oluyo dr.öyle demişti telaş yapmiyim diye yumurta ebatları çok iyiymiş ağrın arttı mi

İlişkiyi atlamayın bence 4 gün boyunca birlikte olun ben geçen ay klom en ve iğne kullandım bu ay sadece klom en adetim 13 gün var daha

Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay hepimize iyi haberler verir bakalım. Benimde 16 gün var adetime bakalım dediğin gibi bu 4-5 gün önemli.

Sabret canım hakkımızda hayırlısı test için mutlaka adetten en az 2 gün sonra yaptır emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…