Canım merhaba. Bende bu ay kist var diye çok takip etmedim açıkçası. Bat 8 mart. bakalım bekleyip görecez:)
Kısmette birlikte gebe kalmak var demekki. benim regle daha var ama umut sıfır. üzülme canım benimxra221 dün sabahtan küçük pıhtı ve idrarla kanama oldu, sonra gün boyunca devamı gelmedi. ve ağrılarımda tamamen kesildi. sonra bu sabah uyandığımda kahverengi akıntı gelmiş ve testte yaptım malesef negatif yarın olmasada öbür gün gelir gibi görünüyor regl. sende durumlar nasıl canım?
esravysl canım o :) ben üzüldüm çünkü bu sabaha karşı rüyamda hamile olduğumu gördüm... tam test sabahı görünce çok değişik hissettim. ve bu ay hep hamileymişim gibi hissediyordum.. ama nasip, sağlıksız olmasındansa düşük yada ölüm olmasındansa vaktinde sağlıkla gelsin meleğim...xra221 sen nisa mısın bu arada :) bayadır girmiyorum nickini tanıyamadım
İllaki üzülüyor insan, hepimiz üzülüyoruz. Ama çok doğru dedin. En önemlisi sağlıkla geleceği günü beklemek ve dua etmekesravysl canım o :) ben üzüldüm çünkü bu sabaha karşı rüyamda hamile olduğumu gördüm... tam test sabahı görünce çok değişik hissettim. ve bu ay hep hamileymişim gibi hissediyordum.. ama nasip, sağlıksız olmasındansa düşük yada ölüm olmasındansa vaktinde sağlıkla gelsin meleğim...
Canim sen naptin bugun bat gunundu
Evet canim ne yapalim elbet o gunde gelecek. Rabbim hastalik musibet vermesinİllaki üzülüyor insan, hepimiz üzülüyoruz. Ama çok doğru dedin. En önemlisi sağlıkla geleceği günü beklemek ve dua etmek
Ben de simdi adet aldum bi gun gecikmeyleKılzae bugün yine tam günümde regl oldum. Ama dayanılmaz ağrılarım var sanırım yumurtalar dölleniyor ama yine de olmuyor... Hersey nasip
Yapcak birsey yok canim. Ne yapalim kader boyleymis simdi de olsun bitsin diye dua ediyorum agrilarim cok fazla. Ve bu ay denemicem o yuzden siteyede cok girmicemBe
Ben de simdi adet aldum bi gun gecikmeyle
Canim denemeye ara vermek iyi fikir degil . Ama mutlaka bi doktora git sen idrarda kan olmasi iyi degil bence.Yapcak birsey yok canim. Ne yapalim kader boyleymis simdi de olsun bitsin diye dua ediyorum agrilarim cok fazla. Ve bu ay denemicem o yuzden siteyede cok girmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?