Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

bu ay rahim filmi çektirdim öbür ayada aşılama herhalde hayırlısı bakalım ama bende ankstiye oluyodu cnm halada oluyo ondan olmuyo herhalde

Emin ol beklemek çok zor herkeste oluyordur ruh halimiz bozuluyor rahim filmi de çektirdim bişey çıkmadı hersey yolunda zaten. geçen yıl şubatta 6 haftalık bebeğim Öldü 4 aydır klom en kullanıyorum bu ay olmazsa sanırım bizde aşılamaya geccez

İstanbul oturuyorum aslında devam ettiğim bir dr var ama aşılama için yüksek rakamlar söyleniyor. Sen nerede oturuyorsun?

xra221 dün sabahtan küçük pıhtı ve idrarla kanama oldu, sonra gün boyunca devamı gelmedi. ve ağrılarımda tamamen kesildi. sonra bu sabah uyandığımda kahverengi akıntı gelmiş ve testte yaptım malesef negatif yarın olmasada öbür gün gelir gibi görünüyor regl. sende durumlar nasıl canım?

Kısmette birlikte gebe kalmak var demekki. benim regle daha var ama umut sıfır. üzülme canım benim

xra221 sen nisa mısın bu arada :) bayadır girmiyorum nickini tanıyamadım
esravysl canım o :) ben üzüldüm çünkü bu sabaha karşı rüyamda hamile olduğumu gördüm... tam test sabahı görünce çok değişik hissettim. ve bu ay hep hamileymişim gibi hissediyordum.. ama nasip, sağlıksız olmasındansa düşük yada ölüm olmasındansa vaktinde sağlıkla gelsin meleğim...

İllaki üzülüyor insan, hepimiz üzülüyoruz. Ama çok doğru dedin. En önemlisi sağlıkla geleceği günü beklemek ve dua etmek

Kılzae bugün yine tam günümde regl oldum. Ama dayanılmaz ağrılarım var sanırım yumurtalar dölleniyor ama yine de olmuyor... Hersey nasip

Yapcak birsey yok canim. Ne yapalim kader boyleymis simdi de olsun bitsin diye dua ediyorum agrilarim cok fazla. Ve bu ay denemicem o yuzden siteyede cok girmicem
Canim denemeye ara vermek iyi fikir degil . Ama mutlaka bi doktora git sen idrarda kan olmasi iyi degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…