Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kizlar merhaba klomen ve progestan kullanip adet gecikmesi yasayan oldu mu? Doktor geciktirmez demisti ama suan 2 gun gecti dun hafif sari kahve arasi bi akinti gelmis. Adeti bekliyorum ama daha gelen giden yok henuz. Idrar testi dun sabah negatifti. Goguslerimin siskinligi ve hassasiyeti gecti. 3 gundur rahmime bi bicak saplanmasi seklinde sizi giriyor. Umut var mi sizce?

Kan testinde net olarak cikar. Benimde adetten once oyle sari ve kahve akintilar hatta pembemsi kanamalar oldu sonra adetim geldi. Ama sen yarinda olmazsan bir kan testi yap ve doktoruna git hamilelik yoksa da kist mi yapmis diye

Ve beklenen adetim geldi. Sevindim çünkü evlendiğimden beri 32 günde 1 adet olurken bu ay 29. Günümde oldum. Bence iyi bişey bu

Kan testinde net olarak cikar. Benimde adetten once oyle sari ve kahve akintilar hatta pembemsi kanamalar oldu sonra adetim geldi. Ama sen yarinda olmazsan bir kan testi yap ve doktoruna git hamilelik yoksa da kist mi yapmis diye
Yumurta takibi yapmistik catladi demisti kist olusurmu bu durumda bilmiyrm. Adet oncesi lekelenmelerin en fazla kacc gun devam ediyrdu cnm

Ve beklenen adetim geldi. Sevindim çünkü evlendiğimden beri 32 günde 1 adet olurken bu ay 29. Günümde oldum. Bence iyi bişey bu
Senin adina sevindim canim dedigin gibi guzel birsey bu. Bende seviniyorum acikcasi aslinda. Cunku normal olarak devam etmesi en sagliklisi

Yumurta takibi yapmistik catladi demisti kist olusurmu bu durumda bilmiyrm. Adet oncesi lekelenmelerin en fazla kacc gun devam ediyrdu cnm
Yumurta catliyor fakat hepsi catlamayabiliyor bunu tek tek tespit ettimi doktorunuz? Bazi arkadaslarda catlama ignesi olmasina ragmen kist yapti. Yada kist yapmasa da gecikme olabiliyor tabi. Benim iki gun once baslamisti

ben malesef dün adet oldum çatlatma iğnesi bir işe yaramadı
Gene aynı gidiyoruz canım. ben de dün adet oldum. Yarın gene doktor yolu göründü. ha bu arada soğan kürüne başladım. Fena tadı var ama içilmeyecek gibi değil

Gene aynı gidiyoruz canım. ben de dün adet oldum. Yarın gene doktor yolu göründü. ha bu arada soğan kürüne başladım. Fena tadı var ama içilmeyecek gibi değil
ben soğan kürünü 2 ay denedım olmadı canım sonrada dayanamadım kullanmadım inş sana vesile olur.... ben artık eylüle kadar kendi halıne bırakacagım

Yeni
''Çalışma sonucunda D vitamini seviyesi yeterli düzeyde iken hamilelik oranının yüzde 78, düşük olduğunda ise yüzde 37 oranında gerçekleştiği tespit edildi. Ayrıca çalışma en uygun D vitamini düzeyinin 30 ng / olduğunu göstermektedir . Yapılan çalışmalar D vitamini rolünün endometriumun dışında da olabileceğini göstermektedir. Toplanan veriler sadece donör yumurta alıcıları için yapılmakla birlikte tüp bebek hamileliklerinde de D vitaminin önemli bir rol oynayabileceğinin kanıtıdır. Çalışma bütün infertil sorunlarında hastaların D vitamini takviyesi ile doğal doğurganlıklarının artırılabileceği fikrini destekliyor.

Canlı doğum oranları D vitamini eksikliği olan hastalarda yüzde 31 iken yeterli düzeyde olanlar arasında yüzde 59'dur. Farklı ırklarda D vitamininin sonuçları farklılık göstermektedir ancak bilim bunun nedenini henüz bulamadı.....

Günaydın kızlar benım gibi uzun süredir gebelık isteyen fakat mutlu sona ulaşamayan arkadaşlarım muhakkak D vitaminize baktırın... Özellıkle açıklanamayan inferlite ve pko hastalığı olan kadınların anlamlı çoğunluğunda D vitamini eksikliği bulunmuş... Ben en son lise zamanlarımda kan testi yaptırmıştım D vitamınım çok düşüktü doktor ilaç ve iğne verdi onları kullandım daha sonrada önemsemedım ve tahlil yapmadım...Belkı sebebi budur....Çarsamba gunu doktora gidecegım kan tahlili yaptıracagım demır eksiklığı varmı diye .... Demir seviyenız normal değerlere ulaşmadıkça aşılama yada tüp bebeğe geçmek çokta mantıklı değil .... Bilginize.... Demir eksiklığı en çok kadınlarda görülüyor, ama erkeklerde de azda olsa görülme olasılığı var erkeklerde demır eksiklığı spermde morfoloji bozukluğana ve spermlerin yavaş hareket etmesine neden oluyor..... Muhakkak sizde demır eksikliği varmı diye bir test yapın kızlar ...

R rune canım bende çarsamba günü doktora gidecegım senle herseyimiz birebir aynı... ben şimdiden yumurtlama günümü bile hesaplamadım 21 mart bu ay yumurtlama günümden 1 gün önce , tam yumurtlama günümde, ve yumurtlama günümden 1 gün sonra olmak üzere 3 kez üst üste ilişki deneyecegım birde bu ay böyle deneyecegım

bende hepsi eksik b12, demir, d vitamini kansızlık çok fazla hele reglden sonra sallanıyorum

Mrb canım benim kuzenim dr o bana söylemişti aslında tahlil sonuçlarındaki normal gösteren değerler bile düşükmüş yani uluslararası değerlerden çok düşükmüş aslında hemen hemen herkesin D vitaminin desteği alması gerekiyormuş malesef hepimiz birçok şey gibi bunları da ihmal ediyoruz ama hamileliği etkilediğini bilmiyordum bende bi baktırayım

merhaba kızlar. ben beklemedeyim ocak ayında klomen kullanmıştım. şubatta adet olunca bıraktım. bu ayda kendiliğinden olmasını bekliycem. bi süre böyle devam edicem sonuç alamazsam artık yine doktor yolları görünecek..n sayfayıda pek ziyaret etmiyorum sürekli aklımda olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…