Canım yumurtalamani nasil takip ediyon adet gununden 14 gun cikararak miR rune canım bende çarsamba günü doktora gidecegım senle herseyimiz birebir aynı... ben şimdiden yumurtlama günümü bile hesaplamadım 21 martbu ay yumurtlama günümden 1 gün önce , tam yumurtlama günümde, ve yumurtlama günümden 1 gün sonra olmak üzere 3 kez üst üste ilişki deneyecegım birde bu ay böyle deneyecegım
evet canım ben genellıkle 29 günde bir adet oluyorum 14 çıkarıyorum ve adetimin 15. günü benım yumurtlama günüm oluyor....Canım yumurtalamani nasil takip ediyon adet gununden 14 gun cikararak mi
Benim bu ay 1 yumurtam gelismisti ztn o da catlamis gozuktu ultrasonda. Bgnde kahverngi akinti devam ediyor adet kanamasina doner sandm ama donmedi doktor da persembe gunu cagrdi bakalim ne diyecek muayenede.Yumurta catliyor fakat hepsi catlamayabiliyor bunu tek tek tespit ettimi doktorunuz? Bazi arkadaslarda catlama ignesi olmasina ragmen kist yapti. Yada kist yapmasa da gecikme olabiliyor tabi. Benim iki gun once baslamisti
bende genelde 28 günde bir adet oluyorum ve yumurtlamamda muhtemelen 14.gün canım zaten iki aydır kendimde bunu hissediyorum :) ama acaba önce ve sonrada çatlama oluyormu bunuda merak etmiyor değilim:)Canım yumurtalamani nasil takip ediyon adet gununden 14 gun cikararak mi
regl günün ne zaman canım geciktiyse kan testinde çıkarBenim bu ay 1 yumurtam gelismisti ztn o da catlamis gozuktu ultrasonda. Bgnde kahverngi akinti devam ediyor adet kanamasina doner sandm ama donmedi doktor da persembe gunu cagrdi bakalim ne diyecek muayenede.
3 gun gecmis oldu cnm cuma olmam lazmdi. Gecti mi onu da anlmadimki bu yasadgm akinti hali adet olark mi yorumlanacak bilemiyorum. Ilaclardn fln mi oldu ki hic boyle olmamisti adet oncesi 1 gun akinti olur snra sokulurdu. Kan testi yaptrmayi erteleyecgm brz cunku hic inanmiyorum pozitifi gorecegimeregl günün ne zaman canım geciktiyse kan testinde çıkar
bence bir an evvel kan testi yaptırıp öğren. hamile değilsende kist varmı diye bakılır doktora gitmen lazım3 gun gecmis oldu cnm cuma olmam lazmdi. Gecti mi onu da anlmadimki bu yasadgm akinti hali adet olark mi yorumlanacak bilemiyorum. Ilaclardn fln mi oldu ki hic boyle olmamisti adet oncesi 1 gun akinti olur snra sokulurdu. Kan testi yaptrmayi erteleyecgm brz cunku hic inanmiyorum pozitifi gorecegime
belki hamilesindir ve bu düşük belirtisidir sonra pişmanlık duyma...3 gun gecmis oldu cnm cuma olmam lazmdi. Gecti mi onu da anlmadimki bu yasadgm akinti hali adet olark mi yorumlanacak bilemiyorum. Ilaclardn fln mi oldu ki hic boyle olmamisti adet oncesi 1 gun akinti olur snra sokulurdu. Kan testi yaptrmayi erteleyecgm brz cunku hic inanmiyorum pozitifi gorecegime
Ya boyle seyler de okudum forumda cok haklisin aslinda negatf cikacagni dusunsemde gtmeliyim idrar testi hep negatf cikinca bekleyeyim demistim amabelki hamilesindir ve bu düşük belirtisidir sonra pişmanlık duyma...
Esimlede konustum bu aksam gidip verelim en iyisi kafamiz rahatlasin dedik dusuk fln deyince korktuk. Sonucu paylasrm cnmbelki hamilesindir ve bu düşük belirtisidir sonra pişmanlık duyma...
Canim kan testi yaptirdm negatif ciktibelki hamilesindir ve bu düşük belirtisidir sonra pişmanlık duyma...
şimdi en azından hamile olmadığını biliyosun canım artık neden geciktiğinin araştırılması gerek hayırlısı olsun üzülmeCanim kan testi yaptirdm negatif cikti
cnmmm kendini üzme bak en azından bır sebebi varmış... pko 'nun tedavisi çok kolay... sen bence iyi bir diyetisyene git biraz kilo ver canım, diyet yap spor yap hem kafan dağılır belkı bu arada hamile bile kalabılırsınxra221 R rune S sinkar kızlar dün akşam acile bir doktora gittim kistim var mı diye ve polikistik over olduğunu söyledi... daha önceki doktor bundan hiç bahsetmedi. eğer adet gününde oluyosan sorun yok falan dedi ama kilo vermeliymişim sanırım önce kilo verip bu yola girmeliyim. hamileliğe engel teşkil etmez şuan dedi ama canım çoookk sıkıldı birde idrar enfeksiyona da baktırdım bişey yok dedi...
akşam kan verdim diğerleri normal canım.. kader kısmet artık...cnmmm kendini üzme bak en azından bır sebebi varmış... pko 'nun tedavisi çok kolay... sen bence iyi bir diyetisyene git biraz kilo ver canım, diyet yap spor yap hem kafan dağılır belkı bu arada hamile bile kalabılırsınama ilk önce iyi bir kadın doğumcuya git hormon testi ultrasyon takıbı yapsınlar .... bol şanslar... bende yarın doktora gidecegım bakalım ne diyecek doktorum....
ayyy inş bu sefer olur cnm bende yarın doktora gidecegımKızlar burda yeni bi tıp merkezi açıldı ve doktorunu çok övüyorlardı. Ona geldim. Hayatımda bu kadar kapsamkı muayene etmemişti hiçbşr doktor beni. Adetliyken alttan muayene yaptı. Kist yok yumurtalar iyi ve fakat rahmim tersmiş. Bu gebeliğe engel değil ve düzeltilebilir birşey de değil dedi. Eşimin sonuçlarını da gösterdim iyi dedi. Bugün adetin 3. Günü ama bugün başlattı klomeni. Cumartesi muayeneye çağırdı. Bana 2 ay süre ver. Halledecez bu işi dedi. Böyle işte :)
Rahim tersliğini taktım kafaya bu kez ama doktora güvenip sakin olmak lazım. Bi de tatlı tatlı forumları okuyup kafanı bulandırma dedi :)(ayyy inş bu sefer olur cnm bende yarın doktora gidecegım
aynen öyle canım şu adetim bitsin bende sık sık girmicem artık :) inşallah olucak hepimizin. benide adetliyken alttan muayene etti ve kistleri öyle gördü sanırım. akşam canım çok sıkkındı ama soğan suyu foraRahim tersliğini taktım kafaya bu kez ama doktora güvenip sakin olmak lazım. Bi de tatlı tatlı forumları okuyup kafanı bulandırma dedi :)(
Ben rahatsız oldum bu kez alttan muayeneden ya. hala bi tuhafım. en az 15-20 dk o zıkkım içimde kaldı. ittire ittire baktı canımı da yaktı biraz. Bi de tak diye örtüyü kaldırıp bi ışık tuttu. "oo rahim ağzında iyiymiş hiç sorun yok" dedi. ama şok geçirdim resmen beklemiyordum. yani anlayacağınız bol bol utandım hala kendimde değilim.aynen öyle canım şu adetim bitsin bende sık sık girmicem artık :) inşallah olucak hepimizin. benide adetliyken alttan muayene etti ve kistleri öyle gördü sanırım. akşam canım çok sıkkındı ama soğan suyu forayarın başlıcam ve bu sefer baya devam etcem. birde şu çörekotu bal karışımını yapcam en azından iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?