Benim gibi olmus kahverengi akıntı oldu bende de .kesildi arkası gelmedi bir dahaBenim bu ay 1 yumurtam gelismisti ztn o da catlamis gozuktu ultrasonda. Bgnde kahverngi akinti devam ediyor adet kanamasina doner sandm ama donmedi doktor da persembe gunu cagrdi bakalim ne diyecek muayenede.
Benim bgn kanamaya donustu 3 gun lekelenme 4. Gun kanama oldu kanda gebelikte baktrdm dun negatfti.yerlesme kanamasi olblr suphesiyle ama ztn bgnde adet oldmBenim gibi olmus kahverengi akıntı oldu bende de .kesildi arkası gelmedi bir daha
Doktora gidince cvbini alirim ins cnmşimdi en azından hamile olmadığını biliyosun canım artık neden geciktiğinin araştırılması gerek hayırlısı olsun üzülme
gebelikte rahim düzeliyormuş ve normal doğuma engel değilmiş dedi. doğumdan sonra gene eski formuna dönüyormuş. ve haklısın canım biraz ara verelim. az düşünelim. doktorlarımızı dinleyelim. bakalım ne oluyor bu ay :)R runeAmine Busra kızlar bende topiğe fazla girmecegım her anımız bebek oldu farkında olmadan .... R rune cnm rahim tersliğie gebe kalmana engel değil ama gebe kaldıktan sonra ne olur onu bir doktora ayrıntılı sor istersen.... bende detaylı muayene olduğumda rahim ağzında yara vardı, doktor yeni evliler sık sık ilişkiye girdikleri için normal demişti ama bazı yerlerde rahim ağzında yara olduğu zaman fazla akıntı geldiğini bu fazla akıntıda erkek spermine zarar verecegi yazıyor neye inanacagımı şaşırdım... Rabbim hepimize kolaylık versın
Canım sen gecen ay doktora gitmemistin belki klomenden sonra kist olusmustur senin.neyse polikistik overle hamile kalan cok kisi var tedavini ol canim.benim her şeyim yolunda 4aydir olmuyoxra221 R rune S sinkar kızlar dün akşam acile bir doktora gittim kistim var mı diye ve polikistik over olduğunu söyledi... daha önceki doktor bundan hiç bahsetmedi. eğer adet gününde oluyosan sorun yok falan dedi ama kilo vermeliymişim sanırım önce kilo verip bu yola girmeliyim. hamileliğe engel teşkil etmez şuan dedi ama canım çoookk sıkıldı birde idrar enfeksiyona da baktırdım bişey yok dedi...
Canim sen bu ay doktora gitmicem demistin sanki.ben bu ay gitmeyecem.bi sıkıntı yok bizde ama yok daha bisey.R runeAmine Busra kızlar bende topiğe fazla girmecegım her anımız bebek oldu farkında olmadan .... R rune cnm rahim tersliğie gebe kalmana engel değil ama gebe kaldıktan sonra ne olur onu bir doktora ayrıntılı sor istersen.... bende detaylı muayene olduğumda rahim ağzında yara vardı, doktor yeni evliler sık sık ilişkiye girdikleri için normal demişti ama bazı yerlerde rahim ağzında yara olduğu zaman fazla akıntı geldiğini bu fazla akıntıda erkek spermine zarar verecegi yazıyor neye inanacagımı şaşırdım... Rabbim hepimize kolaylık versın
canım ben çatlatma iğnesi vuruldum yaaa kist olma ihtimali olmasın diye kontrol amacı gidecegım.... tedaviye ara verecegım... :)Canim sen bu ay doktora gitmicem demistin sanki.ben bu ay gitmeyecem.bi sıkıntı yok bizde ama yok daha bisey.
canım özellikle sordum klomen yapar mı diye hayır dedi bu benim bünyemle alakalıymış bol bol hareket ve diyet yapmam lazımmış. hamileliğe engel değil dedi ama yinede artık hiç korunmam zaten keşke geçen yıl düşünseydimCanım sen gecen ay doktora gitmemistin belki klomenden sonra kist olusmustur senin.neyse polikistik overle hamile kalan cok kisi var tedavini ol canim.benim her şeyim yolunda 4aydir olmuyo
bende görünce şok geçirdim birde kanamam fazla dedim onu da ölçtü ama normal dedi. çok garipti ama iyiki gitmişim artık ne yapmam gerektiğini biliyorum en azından. normal ultrasondan vajınal ultrason her zaman daha iyidirBen rahatsız oldum bu kez alttan muayeneden ya. hala bi tuhafım. en az 15-20 dk o zıkkım içimde kaldı. ittire ittire baktı canımı da yaktı biraz. Bi de tak diye örtüyü kaldırıp bi ışık tuttu. "oo rahim ağzında iyiymiş hiç sorun yok" dedi. ama şok geçirdim resmen beklemiyordum. yani anlayacağınız bol bol utandım hala kendimde değilim.
Bende ara veriyom bu ara.catlatma ignesi yapmistim ins olmamistir kist.onceki ay olmamıştı cunku.hic bi sorun yokken olmamasi cok sinir bozucucanım ben çatlatma iğnesi vuruldum yaaa kist olma ihtimali olmasın diye kontrol amacı gidecegım.... tedaviye ara verecegım... :)
Canım puko kilo yapiyo .eger son zamnlarda kilo artisin olmussa ondan da olabilircanım özellikle sordum klomen yapar mı diye hayır dedi bu benim bünyemle alakalıymış bol bol hareket ve diyet yapmam lazımmış. hamileliğe engel değil dedi ama yinede artık hiç korunmam zaten keşke geçen yıl düşünseydim
Canim ben zaten kiloluydum. Evlendikten sonra malesef 20yi geçik kilo aldım...Canım puko kilo yapiyo .eger son zamnlarda kilo artisin olmussa ondan da olabilir
Bende olmadi bu ayda ine devam tedaviye
Canim senin bi sorunun varmiydiBende olmadi bu ayda ine devam tedaviye
Diyet yap ozamn canım insallah olur.hepimizin olacak insallah da ne zamn olur bilmiyorum.sen bu ay hap kullanacan miCanim ben zaten kiloluydum. Evlendikten sonra malesef 20yi geçik kilo aldım...
yok canım ben hap kullanmam daha bir süre bide daha çok kiste sebep olmasın. soğan suyuna başladım bu sabah birde çörek otu bal karışımını yicem bu ayDiyet yap ozamn canım insallah olur.hepimizin olacak insallah da ne zamn olur bilmiyorum.sen bu ay hap kullanacan mi
üzülme canım nasipten ötesi yok malesefBende olmadi bu ayda ine devam tedaviye
Haklisin canim bende ara verdim bu ay. Bal tarcini bende yapiyom ama sadece sabahlari.sen sabah aksam mi yapiyonyok canım ben hap kullanmam daha bir süre bide daha çok kiste sebep olmasın. soğan suyuna başladım bu sabah birde çörek otu bal karışımını yicem bu ay
sabah akşam yapcam canım nisa öyle yapmıştı sanırımHaklisin canim bende ara verdim bu ay. Bal tarcini bende yapiyom ama sadece sabahlari.sen sabah aksam mi yapiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?