Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

R rune Amine Busra kızlar bende topiğe fazla girmecegım her anımız bebek oldu farkında olmadan .... R rune cnm rahim tersliğie gebe kalmana engel değil ama gebe kaldıktan sonra ne olur onu bir doktora ayrıntılı sor istersen.... bende detaylı muayene olduğumda rahim ağzında yara vardı, doktor yeni evliler sık sık ilişkiye girdikleri için normal demişti ama bazı yerlerde rahim ağzında yara olduğu zaman fazla akıntı geldiğini bu fazla akıntıda erkek spermine zarar verecegi yazıyor neye inanacagımı şaşırdım... Rabbim hepimize kolaylık versın

Benim bu ay 1 yumurtam gelismisti ztn o da catlamis gozuktu ultrasonda. Bgnde kahverngi akinti devam ediyor adet kanamasina doner sandm ama donmedi doktor da persembe gunu cagrdi bakalim ne diyecek muayenede.
Benim gibi olmus kahverengi akıntı oldu bende de .kesildi arkası gelmedi bir daha

gebelikte rahim düzeliyormuş ve normal doğuma engel değilmiş dedi. doğumdan sonra gene eski formuna dönüyormuş. ve haklısın canım biraz ara verelim. az düşünelim. doktorlarımızı dinleyelim. bakalım ne oluyor bu ay :)

Canım sen gecen ay doktora gitmemistin belki klomenden sonra kist olusmustur senin.neyse polikistik overle hamile kalan cok kisi var tedavini ol canim.benim her şeyim yolunda 4aydir olmuyo

Canim sen bu ay doktora gitmicem demistin sanki.ben bu ay gitmeyecem.bi sıkıntı yok bizde ama yok daha bisey.

Canim sen bu ay doktora gitmicem demistin sanki.ben bu ay gitmeyecem.bi sıkıntı yok bizde ama yok daha bisey.
canım ben çatlatma iğnesi vuruldum yaaa kist olma ihtimali olmasın diye kontrol amacı gidecegım.... tedaviye ara verecegım... :)

Canım sen gecen ay doktora gitmemistin belki klomenden sonra kist olusmustur senin.neyse polikistik overle hamile kalan cok kisi var tedavini ol canim.benim her şeyim yolunda 4aydir olmuyo
canım özellikle sordum klomen yapar mı diye hayır dedi bu benim bünyemle alakalıymış bol bol hareket ve diyet yapmam lazımmış. hamileliğe engel değil dedi ama yinede artık hiç korunmam zaten keşke geçen yıl düşünseydim

bende görünce şok geçirdim birde kanamam fazla dedim onu da ölçtü ama normal dedi. çok garipti ama iyiki gitmişim artık ne yapmam gerektiğini biliyorum en azından. normal ultrasondan vajınal ultrason her zaman daha iyidir

canım ben çatlatma iğnesi vuruldum yaaa kist olma ihtimali olmasın diye kontrol amacı gidecegım.... tedaviye ara verecegım... :)
Bende ara veriyom bu ara.catlatma ignesi yapmistim ins olmamistir kist.onceki ay olmamıştı cunku.hic bi sorun yokken olmamasi cok sinir bozucu

Canım puko kilo yapiyo .eger son zamnlarda kilo artisin olmussa ondan da olabilir

yok canım ben hap kullanmam daha bir süre bide daha çok kiste sebep olmasın. soğan suyuna başladım bu sabah birde çörek otu bal karışımını yicem bu ay
Haklisin canim bende ara verdim bu ay. Bal tarcini bende yapiyom ama sadece sabahlari.sen sabah aksam mi yapiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…