- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
Yok canim ama olmuyoCanim senin bi sorunun varmiydi
Canım esin test yaptirdi mi?bi de o baktirsin.bizde de bi problem yok ama 4aydir olmuyo.bol bol dua et.ne zamndir deniyorsunuzYok canim ama olmuyo
canım 4.tedavim ayım klomen ve iğnede herşey yapıldı sorun yok olmuyo aşılama yapalım istersen dedi dr maliyetli dediCanım esin test yaptirdi mi?bi de o baktirsin.bizde de bi problem yok ama 4aydir olmuyo.bol bol dua et.ne zamndir deniyorsunuz
Peki tedavisiz nekadar sure denediniz? Asilamayi arastir iyi yapan bi yerde dene fiyatlar degisiyo.bi yildir bebek icin ugrasanlara oneriliyo geneldecanım 4.tedavim ayım klomen ve iğnede herşey yapıldı sorun yok olmuyo aşılama yapalım istersen dedi dr maliyetli dedi
1 yıl oldu canım düşünüyoruz 4 aydır ilaçla deniyoruzPeki tedavisiz nekadar sure denediniz? Asilamayi arastir iyi yapan bi yerde dene fiyatlar degisiyo.bi yildir bebek icin ugrasanlara oneriliyo genelde
Rahim tersliğini taktım kafaya bu kez ama doktora güvenip sakin olmak lazım. Bi de tatlı tatlı forumları okuyup kafanı bulandırma dedi :)(
Ozamn bence asilama deneyebilirsiniz.ama simdilk maddi guc yoksa kurleri dene insallah olucak stres yapma.dr bana sen cok dusundugun icin olmuyo yoksa her sey normal dedi1 yıl oldu canım düşünüyoruz 4 aydır ilaçla deniyoruz
canım çörek otunu ezmişmiydin ben ezemiyorum ya yerken ezmeye çalışıyorum . bide tam oranlarınıda internette bulamadım. bir dolu tatlı kaşığı sabah akşam yiyorumBu arada karışım sabah ve yatmadan 1 saat önce yedim
Bende o kadar olmadı iki gün sabah kahverengi akıntı oldu.bende doktora gittim ultrasonda baktı yumurtalar çatlamış dedi bitek.başka da birsey yokmuş bakalım benim pazar günü adet gunum bekliyorumBenim bgn kanamaya donustu 3 gun lekelenme 4. Gun kanama oldu kanda gebelikte baktrdm dun negatfti.yerlesme kanamasi olblr suphesiyle ama ztn bgnde adet oldm
hayırlısı olsunnBende o kadar olmadı iki gün sabah kahverengi akıntı oldu.bende doktora gittim ultrasonda baktı yumurtalar çatlamış dedi bitek.başka da birsey yokmuş bakalım benim pazar günü adet gunum bekliyorum
Aminnn inşallah iyi haberler veririm herkesehayırlısı olsunn
canım çörek otunu ezmişmiydin ben ezemiyorum ya yerken ezmeye çalışıyorum . bide tam oranlarınıda internette bulamadım. bir dolu tatlı kaşığı sabah akşam yiyorum
anladım canım sağol yiyorum bende sabah akşam göz kararı tarçın ve çörek otunu karıştırdım yiyorum öyle sabah akşam hayırlısı artıkEzmedim cnm çiğneyerek tükettim sabah Aksam 1yemek kaşığı yedim sabah akşam
Hangi doktora gidiyorsun özel mi ? Klinik mi ? Hangi şehirde ?canım 4.tedavim ayım klomen ve iğnede herşey yapıldı sorun yok olmuyo aşılama yapalım istersen dedi dr maliyetli dedi
canım regl oldunmuBende o kadar olmadı iki gün sabah kahverengi akıntı oldu.bende doktora gittim ultrasonda baktı yumurtalar çatlamış dedi bitek.başka da birsey yokmuş bakalım benim pazar günü adet gunum bekliyorum
Canim benimde ters emin ol engel deil bunlar bu arada darısı size olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?