Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Yine klomen ve ovitrelle verdi iisterseniz aşilamada yapalim dedi onunda maliyeti yüksk

Canım esin test yaptirdi mi?bi de o baktirsin.bizde de bi problem yok ama 4aydir olmuyo.bol bol dua et.ne zamndir deniyorsunuz
canım 4.tedavim ayım klomen ve iğnede herşey yapıldı sorun yok olmuyo aşılama yapalım istersen dedi dr maliyetli dedi

canım 4.tedavim ayım klomen ve iğnede herşey yapıldı sorun yok olmuyo aşılama yapalım istersen dedi dr maliyetli dedi
Peki tedavisiz nekadar sure denediniz? Asilamayi arastir iyi yapan bi yerde dene fiyatlar degisiyo.bi yildir bebek icin ugrasanlara oneriliyo genelde

Benim bgn kanamaya donustu 3 gun lekelenme 4. Gun kanama oldu kanda gebelikte baktrdm dun negatfti.yerlesme kanamasi olblr suphesiyle ama ztn bgnde adet oldm
Bende o kadar olmadı iki gün sabah kahverengi akıntı oldu.bende doktora gittim ultrasonda baktı yumurtalar çatlamış dedi bitek.başka da birsey yokmuş bakalım benim pazar günü adet gunum bekliyorum

İzmir öElOTE="Emrahaydolu2006, post: 45561960, member: 730077"]Hangi doktora gidiyorsun özel mi ? Klinik mi ? Hangi şehirde ?[/QUOTE]
İzmir özel karatas hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…