Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Dün gittim dr 3 tane yumurta gelismis simdilikyarin yinr gidecegim bu hafta igne yapilacak yine beklemeye gececegim

heyyy nerdesiniz millettt :) neden kimse ses vermiyor bu hafta
Ben cok takilmama karari almistim arada bi bakiyom oyuzden.bu ay ilac falan kullanmadim. Doktora gitmedim.Bakalim insallah olur. Gecen ay kimse hamile kalamadi.ins bu ay guzel haberler veririz.

BEN BU AY ADET OLDUMKÜR YAPMAK İSTİYORUM ONERCENİZ KUR TARİFİ VARMI
canım soğan kürü kisti olmasada çoğu kişiye iyi gelmiş ama bazı kişiler ters etkide görmüş. genellikle önce soğan kürü sonra incir yada bal-çörek otu kürü öneriliyor. ben bu ay soğan kürü içtim ve aynı gün çörekotu bal karışımına da başladım. şimdide ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi yakalamaya çalışıyorum. xra221 bence sende yap daha net yakalamış olursun

Ben iki aydir ovu testi kullaniyodum zaten canim koyu cizgileri de gordum ama tutmadi.su an iki tane kaldi ovu testi.15.gun kullanacam birini digerini de 16 genelde ogunlerde goruyodum

kızlar ben doktorumu değiştirdim bahsetmiştim. adetin 3. günü gittim ve o gün klomen başlattı. 7. günü çağırdı. solda 2 sağda birkaç tane yumurta oluşmuş 10-11 mm civarı dedi ve bugün 12. gün gene gelmemi istemişti ve gittim. 14 mm civarıymış yumurtalar. klomen işe yaramamış dedi. gelecek ay çift doz klomen femara ve bişi daha vereceğini söyledi.o bişeyle kaliteli yumurta mı seçecekmişmiş neymiş....
gene de pazartesi(16. gün) gene bakacakmış. 32 günde bir regl oluyorum neden bu kadar olumsuz bi tablo çiziyorsunuz belki 16. gün yeterli olgunluğa ulaşır dedim ama çok umutsuz konuştu paylaşmak istedim sizinle... iyi akşamlar

Ben iki aydir ovu testi kullaniyodum zaten canim koyu cizgileri de gordum ama tutmadi.su an iki tane kaldi ovu testi.15.gun kullanacam birini digerini de 16 genelde ogunlerde goruyodum
anladım canım ben ilk kez denicem genelde 15.gün cumartesi günü ağrımdan anlıyordum ama bakalım inşallah yakalarım bende ovu testinde

canım kendini sakın üzme bir daha ki ay sende çift klomen kullanırsın hem çörek otu bal tarçın karışımı yaparsın inşallah faydasını görürsün. Allah başka dert vermesin kistlerin küçüldüyse yumurtalarda mutlaka olgunlasacaktır. hatırlarsan ocak ayında benim 9. günde 15-16-17 mm üç tane 14-15 mm iki tane vardı ama olmamıştı.. nasip kısmet o olacağı gün tek yumurtayla da oluyor sen kendini üzme

Canım bazilarinki gec buyuyebiliyor ama.sen takma Allah verirse verir.benim mesela yeterli olgunlukta oluyo ama tytmuyo

inşallah canım hepimize dua ediyorum bol bol benimde artık tam yumurtlama günlerim ovulasyon testiyle kafayı yicem hep silikk
Stres yapma canim bi gun ikisi ayni koyuluga geliyo.siliklesme yavas yavas koyulasiyo sonra pik yapiyo

İnsallah olur canim ya.hepimizin olur .bu cuma aksami kabul olur insallah dualarımiz.herkes soruyo bebek ne zamn diye .zormus ya
evetttt sanki inatların yapıyorlar özellikle mesaj atıyor kadın daha yok mu, he var va cebimde diyesim geldi ne kızdım ona ama gülüp geçiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…