- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
Ben cok takilmama karari almistim arada bi bakiyom oyuzden.bu ay ilac falan kullanmadim. Doktora gitmedim.Bakalim insallah olur. Gecen ay kimse hamile kalamadi.ins bu ay guzel haberler veririz.heyyy nerdesiniz millettt :) neden kimse ses vermiyor bu hafta
İnsallah canimBen cok takilmama karari almistim arada bi bakiyom oyuzden.bu ay ilac falan kullanmadim. Doktora gitmedim.Bakalim insallah olur. Gecen ay kimse hamile kalamadi.ins bu ay guzel haberler veririz.
heyyy nerdesiniz millettt :) neden kimse ses vermiyor bu hafta
Kistin varsa sogan kuru yap yoksa incir kuru yada bal tarcin corekotu kurunu dene en cok bu uc kurle hamilr kalınmışBEN BU AY ADET OLDUMKÜR YAPMAK İSTİYORUM ONERCENİZ KUR TARİFİ VARMI
canım soğan kürü kisti olmasada çoğu kişiye iyi gelmiş ama bazı kişiler ters etkide görmüş. genellikle önce soğan kürü sonra incir yada bal-çörek otu kürü öneriliyor. ben bu ay soğan kürü içtim ve aynı gün çörekotu bal karışımına da başladım. şimdide ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi yakalamaya çalışıyorum.BEN BU AY ADET OLDUMKÜR YAPMAK İSTİYORUM ONERCENİZ KUR TARİFİ VARMI
Ben iki aydir ovu testi kullaniyodum zaten canim koyu cizgileri de gordum ama tutmadi.su an iki tane kaldi ovu testi.15.gun kullanacam birini digerini de 16 genelde ogunlerde goruyodumcanım soğan kürü kisti olmasada çoğu kişiye iyi gelmiş ama bazı kişiler ters etkide görmüş. genellikle önce soğan kürü sonra incir yada bal-çörek otu kürü öneriliyor. ben bu ay soğan kürü içtim ve aynı gün çörekotu bal karışımına da başladım. şimdide ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi yakalamaya çalışıyorum.xra221 bence sende yap daha net yakalamış olursun
anladım canım ben ilk kez denicem genelde 15.gün cumartesi günü ağrımdan anlıyordum ama bakalım inşallah yakalarım bende ovu testindeBen iki aydir ovu testi kullaniyodum zaten canim koyu cizgileri de gordum ama tutmadi.su an iki tane kaldi ovu testi.15.gun kullanacam birini digerini de 16 genelde ogunlerde goruyodum
canım kendini sakın üzme bir daha ki ay sende çift klomen kullanırsın hem çörek otu bal tarçın karışımı yaparsın inşallah faydasını görürsün. Allah başka dert vermesin kistlerin küçüldüyse yumurtalarda mutlaka olgunlasacaktır. hatırlarsan ocak ayında benim 9. günde 15-16-17 mm üç tane 14-15 mm iki tane vardı ama olmamıştı.. nasip kısmet o olacağı gün tek yumurtayla da oluyor sen kendini üzmekızlar ben doktorumu değiştirdim bahsetmiştim. adetin 3. günü gittim ve o gün klomen başlattı. 7. günü çağırdı. solda 2 sağda birkaç tane yumurta oluşmuş 10-11 mm civarı dedi ve bugün 12. gün gene gelmemi istemişti ve gittim. 14 mm civarıymış yumurtalar. klomen işe yaramamış dedi. gelecek ay çift doz klomen femara ve bişi daha vereceğini söyledi.o bişeyle kaliteli yumurta mı seçecekmişmiş neymiş....
gene de pazartesi(16. gün) gene bakacakmış. 32 günde bir regl oluyorum neden bu kadar olumsuz bi tablo çiziyorsunuz belki 16. gün yeterli olgunluğa ulaşır dedim ama çok umutsuz konuştupaylaşmak istedim sizinle... iyi akşamlar
Canım bazilarinki gec buyuyebiliyor ama.sen takma Allah verirse verir.benim mesela yeterli olgunlukta oluyo ama tytmuyokızlar ben doktorumu değiştirdim bahsetmiştim. adetin 3. günü gittim ve o gün klomen başlattı. 7. günü çağırdı. solda 2 sağda birkaç tane yumurta oluşmuş 10-11 mm civarı dedi ve bugün 12. gün gene gelmemi istemişti ve gittim. 14 mm civarıymış yumurtalar. klomen işe yaramamış dedi. gelecek ay çift doz klomen femara ve bişi daha vereceğini söyledi.o bişeyle kaliteli yumurta mı seçecekmişmiş neymiş....
gene de pazartesi(16. gün) gene bakacakmış. 32 günde bir regl oluyorum neden bu kadar olumsuz bi tablo çiziyorsunuz belki 16. gün yeterli olgunluğa ulaşır dedim ama çok umutsuz konuştupaylaşmak istedim sizinle... iyi akşamlar
inşallah canım hepimize dua ediyorum bol bol benimde artık tam yumurtlama günlerim ovulasyon testiyle kafayı yicem hep silikkDun igneme yaptirdim arkadaslar insallah bu ay olur
İnsallah olur canim ya.hepimizin olur .bu cuma aksami kabul olur insallah dualarımiz.herkes soruyo bebek ne zamn diye .zormus yaDun igneme yaptirdim arkadaslar insallah bu ay olur
Stres yapma canim bi gun ikisi ayni koyuluga geliyo.siliklesme yavas yavas koyulasiyo sonra pik yapiyoinşallah canım hepimize dua ediyorum bol bol benimde artık tam yumurtlama günlerim ovulasyon testiyle kafayı yicem hep silikk
evetttt sanki inatların yapıyorlarİnsallah olur canim ya.hepimizin olur .bu cuma aksami kabul olur insallah dualarımiz.herkes soruyo bebek ne zamn diye .zormus ya
pik ne demek canım ilk defa yapıyorumda kaçırcam korkusu varStres yapma canim bi gun ikisi ayni koyuluga geliyo.siliklesme yavas yavas koyulasiyo sonra pik yapiyo
bu topic çoook sessizleşti bende başka topiğede bakıyorum kafam dağılıyor. kimse yazmaz oldu artık. umudumuzu yitirmemiz lazım çoğu kişi üç dört aydan sonra kaldı
Yani koyulukta zirve yapiyo canim.pik ne demek canım ilk defa yapıyorumda kaçırcam korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?