Stres yapiyom.cok bakmayinca daha iyi gibi.bu defa ilk drfa gunum bi gun gecikti umutlanmistim.bi de agrim yoktu birden kan gorunce bikac gun durmadan agladim. Tedaviye de ara verdim. Bi sorunum yok zaten.bilmiyorum veren Allah.dua edecez olacak ins heepimizin ama zamani belirsizbu topic çoook sessizleşti bende başka topiğede bakıyorum kafam dağılıyor. kimse yazmaz oldu artık. umudumuzu yitirmemiz lazım çoğu kişi üç dört aydan sonra kaldı
Bu benimkiydi resmini cekmistim
Senin ki cok net cikmis bakalim bende ovulasyon gecsin girmicem. İnsallah dualarimiz kabul olur uzme kendiniStres yapiyom.cok bakmayinca daha iyi gibi.bu defa ilk drfa gunum bi gun gecikti umutlanmistim.bi de agrim yoktu birden kan gorunce bikac gun durmadan agladim. Tedaviye de ara verdim. Bi sorunum yok zaten.bilmiyorum veren Allah.dua edecez olacak ins heepimizin ama zamani belirsiz
Meraba canım ben buğün doktora gittim adetimin 13. günüydü birtane sağ tarafta yumum var 17mm. İlaçsız büyüme gayet iyi dedi doktor. 2-3 gün sonra çatlar dedi doktorum. Buğün,pazar ve salı günü ilişki önerdi. Şansımız açık olur Rabbim en kısa zamanda herkese nasip eder inş
Cnm bu koyu çıkınca 36 saat sonra yumurtluyorsun. Koyu çıktığı akşam değilde bir sonraki akşam ilişkiye girilsin diyorlar daha çok Sonra gün aşırı 2 defa daha ilişkiye gir. Aslında koyu çıktığı akşamda ilişkiye girebilirsin spermler 2/3 gün canlı kalabiliyor. Yerinde olsam koyu çıktığı akşam denemeye başlarım sonra 2 defa daha gün aşırı denerimBu benimkiydi resmini cekmistim
Ben koyulugu bir yakalayabilsem carsambadan beri test yapiyorumCnm bu koyu çıkınca 36 saat sonra yumurtluyorsun. Koyu çıktığı akşam değilde bir sonraki akşam ilişkiye girilsin diyorlar daha çok Sonra gün aşırı 2 defa daha ilişkiye gir. Aslında koyu çıktığı akşamda ilişkiye girebilirsin spermler 2/3 gün canlı kalabiliyor. Yerinde olsam koyu çıktığı akşam denemeye başlarım sonra 2 defa daha gün aşırı denerim
Evt cok zor benim tedavide 5. Ayim ignedeİnsallah olur canim ya.hepimizin olur .bu cuma aksami kabul olur insallah dualarımiz.herkes soruyo bebek ne zamn diye .zormus ya
Canım ben ovu testini onceden denemistim iki ay.bu eski balinmaz a ornek olsun diye attim.bakalim hayırlısı insallah olacak.sen bu ay bi kur falan yaptinmi?ben bu ay doktora gitmedim hic .gelecek ay gidebilirim.ama yine ilac kullanmayacagimCnm bu koyu çıkınca 36 saat sonra yumurtluyorsun. Koyu çıktığı akşam değilde bir sonraki akşam ilişkiye girilsin diyorlar daha çok Sonra gün aşırı 2 defa daha ilişkiye gir. Aslında koyu çıktığı akşamda ilişkiye girebilirsin spermler 2/3 gün canlı kalabiliyor. Yerinde olsam koyu çıktığı akşam denemeye başlarım sonra 2 defa daha gün aşırı denerim
hâla koyuluk yok çarşambadan beri yahuu inat etmiş benim yum bu ayCanım ben ovu testini onceden denemistim iki ay.bu eski balinmaz a ornek olsun diye attim.bakalim hayırlısı insallah olacak.sen bu ay bi kur falan yaptinmi?ben bu ay doktora gitmedim hic .gelecek ay gidebilirim.ama yine ilac kullanmayacagim
Canım senin kacinci gunun bugun benim 15.gun koyu oluyo.belki sen gec yumurtluyorsun.hic sivi almadan yap testi.yoksa silik cikabilirhâla koyuluk yok çarşambadan beri yahuu inat etmiş benim yum bu ay
Canim hâla silik cikiyor. Sivi ne kadar zaman almamak gerekiyor bide tuvalete sıkışık olmak önemli miCanım senin kacinci gunun bugun benim 15.gun koyu oluyo.belki sen gec yumurtluyorsun.hic sivi almadan yap testi.yoksa silik cikabilir
Sağol canım hayırlısıcanım kendini sakın üzme bir daha ki ay sende çift klomen kullanırsın hem çörek otu bal tarçın karışımı yaparsın inşallah faydasını görürsün. Allah başka dert vermesin kistlerin küçüldüyse yumurtalarda mutlaka olgunlasacaktır. hatırlarsan ocak ayında benim 9. günde 15-16-17 mm üç tane 14-15 mm iki tane vardı ama olmamıştı.. nasip kısmet o olacağı gün tek yumurtayla da oluyor sen kendini üzme
Canım bu ay kür falan hiçbirsey yapmadım, ilaçta kullanmıyorum sadece gün aşırı ilişki o kadar .. Sıkıldım artık her hafta birsey yapmaktan yaza kadar böyleyimCanım ben ovu testini onceden denemistim iki ay.bu eski balinmaz a ornek olsun diye attim.bakalim hayırlısı insallah olacak.sen bu ay bi kur falan yaptinmi?ben bu ay doktora gitmedim hic .gelecek ay gidebilirim.ama yine ilac kullanmayacagim
Canim testi yapmadan en az 4 saat once hic sıvı tuketmemen gerekli ben her gun saat birde yapiyodum adetimin 15.gunu koyu oluyodu.sabah hic sivi almiyodum.bazilarinin 17/18.gunu koyu oluyo.Canim hâla silik cikiyor. Sivi ne kadar zaman almamak gerekiyor bide tuvalete sıkışık olmak önemli mi
Ben beceremedim bu test isini ama iki gun asiri devam ediyorumCanım
Canim testi yapmadan en az 4 saat once hic sıvı tuketmemen gerekli ben her gun saat birde yapiyodum adetimin 15.gunu koyu oluyodu.sabah hic sivi almiyodum.bazilarinin 17/18.gunu koyu oluyo.
Yazin ne yapmayi dusunuyon.insallah ozamna kadar tutar.Ayse armanin nasil hamile kaldım diye bi yazisi var.okudun mu?sanki bizi anlatiyoCanım bu ay kür falan hiçbirsey yapmadım, ilaçta kullanmıyorum sadece gün aşırı ilişki o kadar .. Sıkıldım artık her hafta birsey yapmaktan yaza kadar böyleyim
Testi mi iki gun de bi yapiyosunBen beceremedim bu test isini ama iki gun asiri devam ediyorum
Yok canim birliktelik iki gunde bir test her gun iki defa ama silik hepTesti mi iki gun de bi yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?