Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bu benimkiydi resmini cekmistim

Eklentiler

• 20160119_125448.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 29
bu topic çoook sessizleşti bende başka topiğede bakıyorum kafam dağılıyor. kimse yazmaz oldu artık. umudumuzu yitirmemiz lazım çoğu kişi üç dört aydan sonra kaldı
Stres yapiyom.cok bakmayinca daha iyi gibi.bu defa ilk drfa gunum bi gun gecikti umutlanmistim.bi de agrim yoktu birden kan gorunce bikac gun durmadan agladim. Tedaviye de ara verdim. Bi sorunum yok zaten.bilmiyorum veren Allah.dua edecez olacak ins heepimizin ama zamani belirsiz

Senin ki cok net cikmis bakalim bende ovulasyon gecsin girmicem. İnsallah dualarimiz kabul olur uzme kendini

Meraba canım ben buğün doktora gittim adetimin 13. günüydü birtane sağ tarafta yumum var 17mm. İlaçsız büyüme gayet iyi dedi doktor. 2-3 gün sonra çatlar dedi doktorum. Buğün,pazar ve salı günü ilişki önerdi. Şansımız açık olur Rabbim en kısa zamanda herkese nasip eder inş

R rune cnm yumun büyümesi iyi bence zaten adetinin 16. Günü yumurtluyorsun 18mm den sonrada çatlıyor. Bazı aylar geç yunurtlamada olabiliyor, bunu adetimiz gecikşnce anlıyoruz. Benım birkaç defa adetim 4-5 gün gecikmişti. Demekki o ay yumum geç büyüdü geç çatladı. Senınde öyle olabilir. Gün aşırıyı dene doktora çok fazla takılma

Cnm bu koyu çıkınca 36 saat sonra yumurtluyorsun. Koyu çıktığı akşam değilde bir sonraki akşam ilişkiye girilsin diyorlar daha çok Sonra gün aşırı 2 defa daha ilişkiye gir. Aslında koyu çıktığı akşamda ilişkiye girebilirsin spermler 2/3 gün canlı kalabiliyor. Yerinde olsam koyu çıktığı akşam denemeye başlarım sonra 2 defa daha gün aşırı denerim

Ben koyulugu bir yakalayabilsem carsambadan beri test yapiyorum

Canım ben ovu testini onceden denemistim iki ay.bu eski balinmaz a ornek olsun diye attim.bakalim hayırlısı insallah olacak.sen bu ay bi kur falan yaptinmi?ben bu ay doktora gitmedim hic .gelecek ay gidebilirim.ama yine ilac kullanmayacagim

hâla koyuluk yok çarşambadan beri yahuu inat etmiş benim yum bu ay

Sağol canım hayırlısı

Canım bu ay kür falan hiçbirsey yapmadım, ilaçta kullanmıyorum sadece gün aşırı ilişki o kadar .. Sıkıldım artık her hafta birsey yapmaktan yaza kadar böyleyim

Canım
Canim hâla silik cikiyor. Sivi ne kadar zaman almamak gerekiyor bide tuvalete sıkışık olmak önemli mi
Canim testi yapmadan en az 4 saat once hic sıvı tuketmemen gerekli ben her gun saat birde yapiyodum adetimin 15.gunu koyu oluyodu.sabah hic sivi almiyodum.bazilarinin 17/18.gunu koyu oluyo.

Canım bu ay kür falan hiçbirsey yapmadım, ilaçta kullanmıyorum sadece gün aşırı ilişki o kadar .. Sıkıldım artık her hafta birsey yapmaktan yaza kadar böyleyim
Yazin ne yapmayi dusunuyon.insallah ozamna kadar tutar.Ayse armanin nasil hamile kaldım diye bi yazisi var.okudun mu?sanki bizi anlatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…