Sivi alimina dikkat et canim. İnsallah gorursunYok canim birliktelik iki gunde bir test her gun iki defa ama silik hep
Yok cnm okumadım okurum şimdi. Demet akalının nasıl hamile kaldığını okumuştum kadın tüp bebek dahil her tedaviyi uygulamış çocuğu olmamış. Doktor en son demişki bizden bu kadar bir tatile çıkın demet hanım belki stresten vücut bebeği kabul etmiyor olabilir demiş. Kadın tatile çıkmış o ay doğal yollarla kızına hamile kalmış 41 yaşında. Rabbim nasip ederse zamanla oluyor. Ben de yazın mini tatiller yapıcagım haftasonu... 1 hafta uzun tatile çıkacagım yumurtlama günüme denk getirecegım... Sonrası artık Rabbime kalmış. Ümitsiz olmıyalım, kendimizide üzmiyelim bıdıklarımız geleceği zamanı biliyor. Sen napıyorsun bakalım. Bu arada senın ne zamandan beri olmuyor ben 19 aya girdimYazin ne yapmayi dusunuyon.insallah ozamna kadar tutar.Ayse armanin nasil hamile kaldım diye bi yazisi var.okudun mu?sanki bizi anlatiyo
Aslinda benim cok olmadi.iki ay ara vererek denedim bebek istedigimden emin değildim.doktor onlari sayma ara vermissin dedi .yani bu besinci ay olacak benim.hersey yolunda benimde esiminde tonlarca test yaptik.iki ay bilincli denedim iki ay bilincsiz.ayse arman diyo iste kafaya takmadigim anda oldu aylarca uzulmus bisuru test yapmış belinun altina yastık koymus olmamis olmasa olmasin demis spora baslamis hamile kalmış. Mutlaka oku canimYok cnm okumadım okurum şimdi. Demet akalının nasıl hamile kaldığını okumuştum kadın tüp bebek dahil her tedaviyi uygulamış çocuğu olmamış. Doktor en son demişki bizden bu kadar bir tatile çıkın demet hanım belki stresten vücut bebeği kabul etmiyor olabilir demiş. Kadın tatile çıkmış o ay doğal yollarla kızına hamile kalmış 41 yaşında. Rabbim nasip ederse zamanla oluyor. Ben de yazın mini tatiller yapıcagım haftasonu... 1 hafta uzun tatile çıkacagım yumurtlama günüme denk getirecegım... Sonrası artık Rabbime kalmış. Ümitsiz olmıyalım, kendimizide üzmiyelim bıdıklarımız geleceği zamanı biliyor. Sen napıyorsun bakalım. Bu arada senın ne zamandan beri olmuyor ben 19 aya girdim
ewt cnm okudum gercekten öyle...bende nisan yada mayıs gibi spora yazılmayı düşünüyordum, sırf stres atmak için.... birçok kadın spora başlarken, tatile çıkarken yada mesala birkaç ay sonra tüp bebek için randevu alıyorlar tedaviye başlıyacaklar, tedaviye başlıyacakları için doğal yollarla kafaya takmıyorlar tam tedaviye başlıyacakları zaman hamile kalıyorlar.... canım bu stres gercekten çok etkiliyor, stresli olduğun zaman prolaktin hormonu kadınlarda fazla salgılanıyor ve beyni direk bu kadın gebe olmaya hazır değil diye mesaj gidiyor ve haliyle sonra gebelik gerçekleşmiyor.... ben de artık yoruldum, beklenti içerisinde değilim bu ay hiçbirsey denemedım zaten demir eksikliği, kansızlık ve b12 vitamin eksikliği çıktı bende, doktor 3 ay tedavi olmadan hamile kalmanı önermem dedi... o yüzden hiçbirsey denemeyecegım korunmayacagımda ilk önce vitamın eksikliği ve kansızlık sorunumu halletmem lazım ....Aslinda benim cok olmadi.iki ay ara vererek denedim bebek istedigimden emin değildim.doktor onlari sayma ara vermissin dedi .yani bu besinci ay olacak benim.hersey yolunda benimde esiminde tonlarca test yaptik.iki ay bilincli denedim iki ay bilincsiz.ayse arman diyo iste kafaya takmadigim anda oldu aylarca uzulmus bisuru test yapmış belinun altina yastık koymus olmamis olmasa olmasin demis spora baslamis hamile kalmış. Mutlaka oku canim
Evet ne zamn tutacagini Allah bilir.ben de d vitaminime baktirmadim.onun eksikligide etkiliyomus diyorlar.ama bunlar ufak detaylar bence bi suru sorunu olan bi bakiyon hemen hamile kalmis.ewt cnm okudum gercekten öyle...bende nisan yada mayıs gibi spora yazılmayı düşünüyordum, sırf stres atmak için.... birçok kadın spora başlarken, tatile çıkarken yada mesala birkaç ay sonra tüp bebek için randevu alıyorlar tedaviye başlıyacaklar, tedaviye başlıyacakları için doğal yollarla kafaya takmıyorlar tam tedaviye başlıyacakları zaman hamile kalıyorlar.... canım bu stres gercekten çok etkiliyor, stresli olduğun zaman prolaktin hormonu kadınlarda fazla salgılanıyor ve beyni direk bu kadın gebe olmaya hazır değil diye mesaj gidiyor ve haliyle sonra gebelik gerçekleşmiyor.... ben de artık yoruldum, beklenti içerisinde değilim bu ay hiçbirsey denemedım zaten demir eksikliği, kansızlık ve b12 vitamin eksikliği çıktı bende, doktor 3 ay tedavi olmadan hamile kalmanı önermem dedi... o yüzden hiçbirsey denemeyecegım korunmayacagımda ilk önce vitamın eksikliği ve kansızlık sorunumu halletmem lazım ....
Benim bi sorunum yokken kullandim bu ay kullanmadim ama ovulasyon sorunum olmadi ovulasyin testi yaptim cunku irdan biliyorum.sende sorun mu oldu?bayanlar aranizda herseyi duzenliyken klomen kullanip biraktiktan sonra ovulasyon sorunu yasayan var mi?
evet cnm ya biraktiktan sonra ilk ay 2 gün 2. ay 4 gün geç çatladıBenim bi sorunum yokken kullandim bu ay kullanmadim ama ovulasyon sorunum olmadi ovulasyin testi yaptim cunku irdan biliyorum.sende sorun mu oldu?
Hmm duzene girer canim. Belki senin bunyen daha hassastırevet cnm ya biraktiktan sonra ilk ay 2 gün 2. ay 4 gün geç çatladı
insallah cnm. klomen kullandığım aylar üçer dörder yumurta çatladı, belki de yumurtaliklarimi yordu diye düşünüyorum kendimce...Hmm duzene girer canim. Belki senin bunyen daha hassastır
canım bende femara kullandım femara kullandığım zaman yumlarım birden fazla ve 10. günde 18mm olmasına rağmen geç çatladı.... adetlerim 2-4-3 gün geciktiinsallah cnm. klomen kullandığım aylar üçer dörder yumurta çatladı, belki de yumurtaliklarimi yordu diye düşünüyorum kendimce...
benimde klomenle dediğin gibi birden büyüyüp catlayiverdiler. birakinca da foss. gecikmeler basladi. insallah senin vaktiyle catlarcanım bende femara kullandım femara kullandığım zaman yumlarım birden fazla ve 10. günde 18mm olmasına rağmen geç çatladı.... adetlerim 2-4-3 gün gecikti
bu ay ilaçsız denıyorum bende .... cuma günü doktora gittim yumum 17.5 mm dedi ayın 21- yada 22 sinde çatlar dedi
bende zaten öyle tahmin ediyordum zaten yumurtlama zamanımı
yarın yine doktora gidecegım bakalım yumurtam çatlamışmı? :)
Balinmaz naptin ??
Amine Busra cift cizgiyi gordun mu? S sinkar doktora gittin mi catlamis mi yumurtan.senin regl tarihin neydi?
canım ben yarına saat 09 randevu aldımAmine Busra cift cizgiyi gordun mu? S sinkar doktora gittin mi catlamis mi yumurtan.senin regl tarihin neydi?
canım ben bu ay yum ölçülerimi falan hiç bilmiyorum sen biliyorsun güzelde büyümüşler umarım çatlamışlardırcanım ben yarına saat 09 randevu aldım
bat 4 nisan
en son pazartesi ilişki oldu
birde bu akşam olucak...
muhtemelen çatlamıştır diye tahmin ediyorum
canım adetimim 13. günü gittim 17,5 mm dedicanım ben bu ay yum ölçülerimi falan hiç bilmiyorum sen biliyorsun güzelde büyümüşler umarım çatlamışlardır
inşallah cnaım o aralığı iyi değerlendirseydin ard arda :) kızlar ben yum öncesi pek dikkat etmiyordum ilişkiye meğer dikkat etmek gerekiyormuş gerçi tek ilişki ile kalanda var ama ben artık dikkat etmeye başladım. hatta bu ay maşallahımız var :)canım adetimim 13. günü gittim 17,5 mm dedi
2-3 gün sonra çatlar dedi
yarın da adetimim 18. günü
bakalım inş çatlamıştır
cnm değerlendirmez olurmuyum adetimim 11,13,15,16 günü ilişki oldu birde bu akşam olucak inşinşallah cnaım o aralığı iyi değerlendirseydin ard arda :) kızlar ben yum öncesi pek dikkat etmiyordum ilişkiye meğer dikkat etmek gerekiyormuş gerçi tek ilişki ile kalanda var ama ben artık dikkat etmeye başladım. hatta bu ay maşallahımız var :)
bir dahaki ay belki bende doktor kontrolünde yaparım çatladımı çatlamadımı falan diye :)xra221 senin bat kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?