Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

işte canım ben iki ay biraz boşa kürek çektim... çünkü mesela ben adetten sonraki ikinci cumartesi çatlıyor yumurtam ben o önceki bir haftada 2 defa değerlendiriyordum şimdi 4 kez değerlendirdim. ama bu ayda yakalayamadım ovu testinde kısmet artık. sol kasığımda batışmalar var acaba hâla çatlamadımı bende bilemiyorum

Benim bat 5 nisan canim. Evet yumurtlama oncesi 5gun onemliymis

Amine Busra xra221 R rune kızlar doktora gittim buğün kendi doktorum izindeydi başka doktora göründüm bende... Sonuçlarımı gösterdim hersey normal dedi. Yanliz hsg ye baktı sağ tüp iyi gözüküyor, sol tüpte genişleme var dedi. Hamile kalmana engel değil dedi, yanlız soldan yumurtlayıp döllenirse dış gebelik olma olasılığı var dedi bende dedim ki ben buğüne kadar hep sağdan yumurtladım dedim, o zaman şanslısın vücudun seni koruyor dedi yumun çatladığını bu şekilde anlıyamayız cumartesi günü gel progesteron testi yapalım dedi... Adetin 21. günü yapılıyor. Anlıyacagınız cumartesi yine doktor yolu gözüküyor bana

Evet ben de o testi yapmistim yumurtanin catladigini gosteriyo.ama bazi doktorlar ultrasonda da anlayabiliyo

Hadi hayırlısı olsun canım. Ben de bu ay 5 günde bir gittim takibe. Pazartesi gittiğimde de 13mm civarıydı. Yarın da gidecem ama yarın 22. Gün. Beklentim yok açıkçası doktorumun da umudu yoktu da benim üzüldüğümü görünce cuma da gel dedi. Yarın bakıcazzz.

Cnm ümidini kesme sen gün aşırı ilişkiye gir gerisini Allaha bırak olucak inş

Evet ben de o testi yapmistim yumurtanin catladigini gosteriyo.ama bazi doktorlar ultrasonda da anlayabiliyo
Garanti olsun dedi cnm ultrasyonda çatlamış gözüküyor yumum ama dıktorum bana cuma akşamıda ilişki tavsiye etti. Sıkıldım diyemedim bende

Canım bazilarinin yumurtasi gec buyuyo gecen bi forumda okumustum biri yumurta takibine gitmis 27.gunu catlamis yumurtasi ve ogun hamile kalmis.Allah isterse olur.

Canım bazilarinin yumurtasi gec buyuyo gecen bi forumda okumustum biri yumurta takibine gitmis 27.gunu catlamis yumurtasi ve ogun hamile kalmis.Allah isterse olur.
evet bazı kişilerin geç çatlıyormuş. bu ay benim yoksa şayet bende doktora gidip hormonlara baktırıp tekrar kürlerimi yapıp internetten de ovu testi alıp öyle denicem :) bu ay beceremedım ovu testı olayını

ewt bende nisan ayında klomen kullanacagım kızlar doktor bekleyerek zaman keybetmenın anlamı yok dedi 3 ay klomen kullan sonra aşılamaya geçeriz dedi... hakkımızda hayırlısı ....

ewt bende nisan ayında klomen kullanacagım kızlar doktor bekleyerek zaman keybetmenın anlamı yok dedi 3 ay klomen kullan sonra aşılamaya geçeriz dedi... hakkımızda hayırlısı ....
Hayırlısı olsun canım ama ben anlamadım. Sen dün cumartesş kontrole gideceğini söylememiş miydin?

ayneenn öyle canımm çok sevindim iyi değerlendir bu günleri, muza ve bittere yapışın

cnm çok sevındım hadı hayırlısı
çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki diyorlar genellıkle
bu sabah vurulduysan yarın akşam ilişkiye girebilirsin
ama bu aksamda ilişkiye girebilirsin nasılsa spermlerın ömrü 3 gün
yerinde olsam eğer strese girmiyeceksen tabi... 3 gün üst üste ilişkiye girerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…