işte canım ben iki ay biraz boşa kürek çektim... çünkü mesela ben adetten sonraki ikinci cumartesi çatlıyor yumurtam ben o önceki bir haftada 2 defa değerlendiriyordum şimdi 4 kez değerlendirdim. ama bu ayda yakalayamadım ovu testinde kısmet artık. sol kasığımda batışmalar var acaba hâla çatlamadımı bende bilemiyorumcnm değerlendirmez olurmuyum adetimim 11,13,15,16 günü ilişki oldu birde bu akşam olucak inşyumurtlamadan önce ne kadar ççok ilişkiye girersen yumurta çatladığı zaman o kadar çok sperm bekler.... yapılan bir araştırmaya göre en çok gebeliğin elde edildiği gün yumurtlama günü olan ilişki değil, yumurtlamadan 2-3 önce olan ilişkidir... çünkü bazı kadınlarda yumurta 24 saat yaşamıyor.... 12 saat hatta 6 saat yaşayan bile var
ama spermin ömrü yaklasık 3 gün
doktorum bana yumurtlama gününden 1 önce ve 3 gün önce mutlaka ilişkiye gir dedi bende öyle yaptım
Benim bat 5 nisan canim. Evet yumurtlama oncesi 5gun onemliymisinşallah cnaım o aralığı iyi değerlendirseydin ard arda :) kızlar ben yum öncesi pek dikkat etmiyordum ilişkiye meğer dikkat etmek gerekiyormuş gerçi tek ilişki ile kalanda var ama ben artık dikkat etmeye başladım. hatta bu ay maşallahımız var :)
bir dahaki ay belki bende doktor kontrolünde yaparım çatladımı çatlamadımı falan diye :)xra221 senin bat kaç canım
Evet ben de o testi yapmistim yumurtanin catladigini gosteriyo.ama bazi doktorlar ultrasonda da anlayabiliyoAmine Busra xra221 R rune kızlar doktora gittim buğün kendi doktorum izindeydi başka doktora göründüm bende... Sonuçlarımı gösterdim hersey normal dedi. Yanliz hsg ye baktı sağ tüp iyi gözüküyor, sol tüpte genişleme var dedi. Hamile kalmana engel değil dedi, yanlız soldan yumurtlayıp döllenirse dış gebelik olma olasılığı var dedi bende dedim ki ben buğüne kadar hep sağdan yumurtladım dedim, o zaman şanslısın vücudun seni koruyor dedi yumun çatladığını bu şekilde anlıyamayız cumartesi günü gel progesteron testi yapalım dedi... Adetin 21. günü yapılıyor. Anlıyacagınız cumartesi yine doktor yolu gözüküyor bana
Hadi hayırlısı olsun canım. Ben de bu ay 5 günde bir gittim takibe. Pazartesi gittiğimde de 13mm civarıydı. Yarın da gidecem ama yarın 22. Gün. Beklentim yok açıkçası doktorumun da umudu yoktu da benim üzüldüğümü görünce cuma da gel dedi. Yarın bakıcazzz.Amine Busra xra221 R rune kızlar doktora gittim buğün kendi doktorum izindeydi başka doktora göründüm bende... Sonuçlarımı gösterdim hersey normal dedi. Yanliz hsg ye baktı sağ tüp iyi gözüküyor, sol tüpte genişleme var dedi. Hamile kalmana engel değil dedi, yanlız soldan yumurtlayıp döllenirse dış gebelik olma olasılığı var dedi bende dedim ki ben buğüne kadar hep sağdan yumurtladım dedim, o zaman şanslısın vücudun seni koruyor dedi yumun çatladığını bu şekilde anlıyamayız cumartesi günü gel progesteron testi yapalım dedi... Adetin 21. günü yapılıyor. Anlıyacagınız cumartesi yine doktor yolu gözüküyor bana
Cnm ümidini kesme sen gün aşırı ilişkiye gir gerisini Allaha bırak olucak inşHadi hayırlısı olsun canım. Ben de bu ay 5 günde bir gittim takibe. Pazartesi gittiğimde de 13mm civarıydı. Yarın da gidecem ama yarın 22. Gün. Beklentim yok açıkçası doktorumun da umudu yoktu da benim üzüldüğümü görünce cuma da gel dedi. Yarın bakıcazzz.
Garanti olsun dedi cnmEvet ben de o testi yapmistim yumurtanin catladigini gosteriyo.ama bazi doktorlar ultrasonda da anlayabiliyo
Sık disini canim bakalim insallah sonucu gorunce unutursun bunları: )Garanti olsun dedi cnmultrasyonda çatlamış gözüküyor yumum ama dıktorum bana cuma akşamıda ilişki tavsiye etti. Sıkıldım diyemedim bende
Canım bazilarinin yumurtasi gec buyuyo gecen bi forumda okumustum biri yumurta takibine gitmis 27.gunu catlamis yumurtasi ve ogun hamile kalmis.Allah isterse olur.Hadi hayırlısı olsun canım. Ben de bu ay 5 günde bir gittim takibe. Pazartesi gittiğimde de 13mm civarıydı. Yarın da gidecem ama yarın 22. Gün. Beklentim yok açıkçası doktorumun da umudu yoktu da benim üzüldüğümü görünce cuma da gel dedi. Yarın bakıcazzz.
evet bazı kişilerin geç çatlıyormuş. bu ay benim yoksa şayet bende doktora gidip hormonlara baktırıp tekrar kürlerimi yapıp internetten de ovu testi alıp öyle denicem :) bu ay beceremedım ovu testı olayınıCanım bazilarinin yumurtasi gec buyuyo gecen bi forumda okumustum biri yumurta takibine gitmis 27.gunu catlamis yumurtasi ve ogun hamile kalmis.Allah isterse olur.
Amin canim...inşallah her isteyene versin Allahım
Hayırlısı olsun canım ama ben anlamadım. Sen dün cumartesş kontrole gideceğini söylememiş miydin?ewt bende nisan ayında klomen kullanacagım kızlar doktor bekleyerek zaman keybetmenın anlamı yok dedi 3 ay klomen kullan sonra aşılamaya geçeriz dedi... hakkımızda hayırlısı ....
ayneenn öyle canımm çok sevindim iyi değerlendir bu günleri, muza ve bittere yapışınxra221 Amine Busra S sinkar canlarım gittim sabah kontrole ve sağda 1 yumoş 20 mm olmuş:) hemen çatlatma iğnesi yapacam dedi. Eşim koşup aldı ve 9da iğnemi yaptı doktorum. İlk kez oldum bu arada bu iğneyi.
Yani neymiş? Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş :))
cnm çok sevındım hadı hayırlısıxra221 Amine Busra S sinkar canlarım gittim sabah kontrole ve sağda 1 yumoş 20 mm olmuş:) hemen çatlatma iğnesi yapacam dedi. Eşim koşup aldı ve 9da iğnemi yaptı doktorum. İlk kez oldum bu arada bu iğneyi.
Yani neymiş? Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?