R runeHayırlısı olsun canım ama ben anlamadım. Sen dün cumartesş kontrole gideceğini söylememiş miydin?
şimdii anladık işte :)) belki gerek kalmaz tatlım bu ay olur inşallahR runeAmine Busra kızlar ben dünde kontrole gittim, doktor 3 ay klomene başla bekleyerek zaman kaybetme dedi
aynı zamanda adetin 21. günü gel progesteron testi yapalım dedi
adetimim 21.günüde yarın oluyor
yane yarın tekrar gidip progesteron testi yapıcagımm
ağzından bal damlıyuor canım hadi bakalım inşşimdii anladık işte :)) belki gerek kalmaz tatlım bu ay olur inşallah
amin inşallah bu aralar pek kötüyüm ben ...ağzından bal damlıyuor canım hadi bakalım inşhepinizie namazlarımdan sonra dua ediyorum Rabbim hayırlı ve güzel bir evlat nasip etsin diye
gebe kalamama yüzünden mı moralin bozuk ?amin inşallah bu aralar pek kötüyüm ben ...
gebe kalalamam, insanlar....gebe kalamama yüzünden mı moralin bozuk ?
öyleyse seni çok iyi anlıyorum
ama bizim morale ihtiyacımız var, yoksa hersey, bütün uğraşlar ters tepiyor
iyi olmaya bak canım , kendini fazla üzme sıkma....
Rabbim nasip ederse olucak inş
o ne beayneenn öyle canımm çok sevindim iyi değerlendir bu günleri, muza ve bittere yapışın
canım doktor da bana bu gece gerek yok ama yapabilirseniz cumartesi pazar pazartesi üst üste yapın sonra gün aşırı devam edin dedicnm çok sevındım hadı hayırlısı
çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki diyorlar genellıkle
bu sabah vurulduysan yarın akşam ilişkiye girebilirsin
ama bu aksamda ilişkiye girebilirsin nasılsa spermlerın ömrü 3 gün
yerinde olsam eğer strese girmiyeceksen tabi... 3 gün üst üste ilişkiye girerdim
Sen muz ye eşinde bitter çikolata ve turk kahvesi icsino ne be
Sen muz ye eşinde bitter çikolata ve turk kahvesi icsin
Canım bata 9 gün kala regl belirtisi mi olurmuş. Sakin olGünaydın kızlar bugun bel ağrılarım başladı yine bata 9 gun var.bu ay da tutmadi galiba
Canim benim gecen pazardan beri sirt bel ve bacak agrim var hafta arasida kasik oldu ama bu ay takmiyorum hic cik disari dolan. Bakin size kiz kulesinden selam gonderiyorummmGünaydın kızlar bugun bel ağrılarım başladı yine bata 9 gun var.bu ay da tutmadi galiba
Canim ben de hep bi on gun ocesinden bel agrisi basliyoCanım bata 9 gün kala regl belirtisi mi olurmuş. Sakin ol
Kiz kulesiCanim benim gecen pazardan beri sirt bel ve bacak agrim var hafta arasida kasik oldu ama bu ay takmiyorum hic cik disari dolan. Bakin size kiz kulesinden selam gonderiyorummm
Canım bende yaptirmistim doktor yuksek cikmis iyi dedi ama degerini soylemedi 5 ve üzeri iyi sayiliyor demistiMerhaba kızlar dün progesteron sonucumu aldım değerim 18,03 çıktı. 10 ve üzeri kaliteli yumurtlama olduğunun kanıtıymış sonuçlarını gösteremedim doktora sadece netten edindiğim bilgilere göre konuşuyorum. Siz yaptırdınızmı progesteron testi yada bilginiz varmıAmine Busra R rune xra221
Ben yaptirmadim canim bilmiyorum malesefMerhaba kızlar dün progesteron sonucumu aldım değerim 18,03 çıktı. 10 ve üzeri kaliteli yumurtlama olduğunun kanıtıymış sonuçlarını gösteremedim doktora sadece netten edindiğim bilgilere göre konuşuyorum. Siz yaptırdınızmı progesteron testi yada bilginiz varmıAmine Busra R rune xra221
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?