Senin bat 1 nisan miydi?benim arada bel agrim var o zaten adet belirtisi. Bazen de sag tarafimda ignelenme oluyo oyle.sende belirti var midurumlar nasıl kızlar bata 2 günüm kaldı, hiçbişi yok yine
Ay ben yanlis sayiyormusumm 3 gun var daha. 2 nisan cumartesi bat gunum. Yaa benim yumurtlamadan beri gecmeyen sirt ve bel agrim varSenin bat 1 nisan miydi?benim arada bel agrim var o zaten adet belirtisi. Bazen de sag tarafimda ignelenme oluyo oyle.sende belirti var mi
Bende de yok canim. Hayirlisi olsun yinede dualarimiz hep oyleBenım bata 5 gün kaldı hayırlısını diliyorum... Bu arada hiç bir belirti yok
Bende de yok canim. Hayirlisi olsun yinede dualarimiz hep oyle
Beklemedeyim canim cumartesi bat gunum. Sen nasilsin kalp atislarini duydunmu. Kac haftaliksinKızlar napiosunuz
5 ve uzeri pozitif sayiliyo evet hamilesin. :) ilk asilaman mi?Slm hanimlar bnde aşilama yaptirdim degerim 6,02 hamilesin dedi doktor ama cok yeni dedi
Dikkatli ol canim bu aralar yerlesme kanaman ve agrilarin olabilir bol bol dinlen. Hayirli olsunSlm hanimlar bnde aşilama yaptirdim degerim 6,02 hamilesin dedi doktor ama cok yeni dedi
Evet ilk aşilamam adet olacakmisim gbi agriyo krnm5 ve uzeri pozitif sayiliyo evet hamilesin. :) ilk asilaman mi?
Evet ya karnim bazen cok agri yo adet olcam gbi sanki 6,02 snucum daDikkatli ol canim bu aralar yerlesme kanaman ve agrilarin olabilir bol bol dinlen. Hayirli olsun
Evet ya karnim bazen cok agri yo adet olcam gbi sanki 6,0Dikkatli ol canim bu aralar yerlesme kanaman ve agrilarin olabilir bol bol dinlen. Hayirli olsun
amin canımmmRabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insallah
kimisinde kahverengi kimisinde pembe kimisinde de normal kanama.. kanaman mı var canım?Hanimlar bu yerleşme kanamasi nasil oluyo adet gorur gbimi oluyo
Hic kanamam olmadi suanda yok yeslesme kanamasi oluyomus ya merak ettm nsl oluyo dyekimisinde kahverengi kimisinde pembe kimisinde de normal kanama.. kanaman mı var canım?
olmayadabilir canım. adet ağrısı gibi ağrı çoğu kişide oluyormuşHic kanamam olmadi suanda yok yeslesme kanamasi oluyomus ya merak ettm nsl oluyo dye
canımmm henüz gelen giden yokkk. umarımda olmazzz :) bir umut taşıyorum ama bakalım ne olacak iki gün bekliyim diyorum sonrada bugün test al yarın sabah bi yap diyorum kendime ama korkuyorumda napsamkiiAmine Busra durum nedir canım. bugün büyük gün senin için sanırım. dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?