yapma canım yapma. bekle biraz daha. en azından pazartesiye kadar dayan :)canımmm henüz gelen giden yokkk. umarımda olmazzz :) bir umut taşıyorum ama bakalım ne olacak iki gün bekliyim diyorum sonrada bugün test al yarın sabah bi yap diyorum kendime ama korkuyorumda napsamkii
Canım sen nekadardir bebek deniyordun? Bi sorunun var miydi?Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insallah
Bence yarinda bekle gelmezse Pazartesi test yapyapma canım yapma. bekle biraz daha. en azından pazartesiye kadar dayan :)
benim bat da 6sı ama çatlatma iğnesi 25'inde yapıldı. ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum ben de
yapma canım yapma. bekle biraz daha. en azından pazartesiye kadar dayan :)
benim bat da 6sı ama çatlatma iğnesi 25'inde yapıldı. ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum ben de
Ben evleneli 1yil oldu 6aydir istiyoduk bebe ama kismet bu guneymisCanım sen nekadardir bebek deniyordun? Bi sorunun var miydi?
Aslında erken denemissin asilamayi. Bi sorununuz yoktu de mi. İnsallah saglikli hayirli bi evlat olurBen evleneli 1yil oldu 6aydir istiyoduk bebe ama kismet bu guneymis
Sukur esimdede bndede hic sorun yoktu butun tahlillerimiz yapildi doktr asilama istermisin deyince kabul ettim bnde ama sukur rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin o hamilesin haberini almak nasip etsnAslında erken denemissin asilamayi. Bi sorununuz yoktu de mi. İnsallah saglikli hayirli bi evlat olur
Sagolsn rabbim isteyen herkese versin esim ve bnde sorun yoktu doktr asilama istermsn dedi bnde kabul ettim yeterki rabbim ol desin oluyoAslında erken denemissin asilamayi. Bi sorununuz yoktu de mi. İnsallah saglikli hayirli bi evlat olur
Daha once klomen denedik bi ay olmadi kismmet buguneymisSagolsn rabbim isteyen herkese versin esim ve bnde sorun yoktu doktr asilama istermsn dedi bnde kabul ettim yeterki rabbim ol desin oluyo
hadi hayırlısı canımmm. bence bu kez oldu bu iş. dualarım seninleKızlarrr halen beklemedeyimmm dua edin banaaa yarin aksam test alicam ama nasil cesaret eder yaparim gelmesin bu kirmizilarrr
benim kasık ağrılarım başladı. erken bile adet olabilirim....Cnm meraba pazartesi bat günüm beklemedeyim
İnsallah canimm. Senin agrilarin her zamanki gibimihadi hayırlısı canımmm. bence bu kez oldu bu iş. dualarım seninle
Uzulme canimm. Hersey Allahtan. ama dongunde degisim var bence ovulasyon takibi yapmalisin. Gecen ay da bir gun gec oldu demistinKizlar ben adet oldum iki gun erken geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?