Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

canımmm henüz gelen giden yokkk. umarımda olmazzz :) bir umut taşıyorum ama bakalım ne olacak iki gün bekliyim diyorum sonrada bugün test al yarın sabah bi yap diyorum kendime ama korkuyorumda napsamkii
yapma canım yapma. bekle biraz daha. en azından pazartesiye kadar dayan :)
benim bat da 6sı ama çatlatma iğnesi 25'inde yapıldı. ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum ben de

Bence yarinda bekle b
benim bat da 6sı ama çatlatma iğnesi 25'inde yapıldı. ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum ben de
Bence yarinda bekle gelmezse Pazartesi test yap

Bakalim nolcak belki bu ay gec catlamistir yumurta. Gerci ayin 18 inde agrim 19unda da akintim olmustu

Aslında erken denemissin asilamayi. Bi sorununuz yoktu de mi. İnsallah saglikli hayirli bi evlat olur
Sukur esimdede bndede hic sorun yoktu butun tahlillerimiz yapildi doktr asilama istermisin deyince kabul ettim bnde ama sukur rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin o hamilesin haberini almak nasip etsn

Kizlar ben de bu ay ilk defa klomen tedavisi gpruyorum ve bana igne yapilmadi adetim duzensiz bugün son adet tarihimden bu 26.gun normal bir kadinin adet gununu mu baz almaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…