Hayir kendi adet döngünüz ne kadar sürüyor? Catlama takibi yapilmadi miKizlar ben de bu ay ilk defa klomen tedavisi gpruyorum ve bana igne yapilmadi adetim duzensiz bugün son adet tarihimden bu 26.gun normal bir kadinin adet gununu mu baz almaliyim
Evet gecen ay bi gun gecikti bu ay iki gun erken oldu mevsimlerden sanirim.uzuldum ama yapacak bisey yok.ovulasyon testi alacamUzulme canimm. Hersey Allahtan. ama dongunde degisim var bence ovulasyon takibi yapmalisin. Gecen ay da bir gun gec oldu demistin
Duyduk cnm 11 haftalik olduk işte 10 snra 2 li taramaya çağırdı doktorBeklemedeyim canim cumartesi bat gunum. Sen nasilsin kalp atislarini duydunmu. Kac haftaliksin
Evet gecen ay bi gun gecikti bu ay iki gun erken oldu mevsimlerden sanirim.uzuldum ama yapacak bisey yok.ovulasyon testi alacam
Hayırlısı canım yaKizlar ben adet oldum iki gun erken geldi...
Biraz daha şiddetli. Bacağıma vuruyor. Ama geçen klomen kullandığımda da böyle olmuştu fıss çıktı :)İnsallah canimm. Senin agrilarin her zamanki gibimi
iğne vurulmadığı için eğer ovulasyon testi yapmadıysan çatlama takip edilmemiş bu durumda ne zaman adet olacağınız yada hamilelik varsa ne zaman çıkar bilemiyorum. ama isterseniz yaparsınız tabi kanda çıkar herhaldeHayir takip yapilmadi ve ben kirk veya daha fazla gunde anca oluyorum klomen adeti de duzenliyo diyorlar ya ben ne yapicam anlamadim o halde 28.gunde test yapmiyom mi
inşallah canım bugün üçüncü gün henüz gelen yok akşama eczaneden test alcam olmazsam bakalım hayırlısı olsunBalinmaz içime doğuyor kız bu ay oldu kesin benimki geç döllenmeymis mesala
anladım canım. benim yumurtlamadan beri geçmek bilmeyen sırt ağrısı ve bel ağrısı oldu. önceki hafta iki gün sürekli bacağım ağrımıştı. bu haftada hem akıntı arttı hemde bacak bel devam etti bugün hafifledi gibi. kendimi umutlandırmak istemiyorum ama gecikincede insan umutlanıyor işte... inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun. olursan bile üzülme çalışmalara devam pes etmek yokkBiraz daha şiddetli. Bacağıma vuruyor. Ama geçen klomen kullandığımda da böyle olmuştu fıss çıktı :)
TEST yok akşama alcaktım. acaba direk kana mı gitsemS sinkar ne oldu belirti var miAmine Busra sen ne yaptin yaninda test yoksa ugrasma direk kan testine git bence.
Bence direk kana git bazen testte cikmiyo bi hafta gecmesi gerekiyo cikmasi icin ama kanda kesin cikar. Hatirlarsan semamelekte testte cikmadi uzuldu sonra kana gitti hamile oldugunu ogrendiTEST yok akşama alcaktım. acaba direk kana mı gitsem
o da kaybetmiş sanırım... bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBence direk kana git bazen testte cikmiyo bi hafta gecmesi gerekiyo cikmasi icin ama kanda kesin cikar. Hatirlarsan semamelekte testte cikmadi uzuldu sonra kana gitti hamile oldugunu ogrendi
kızlar meraba buğun bat günüm kırmızılar yok şu an uyanlız benım adetlerim genellıkle aksam saatlerınde olur...S sinkar ne oldu belirti var miAmine Busra sen ne yaptin yaninda test yoksa ugrasma direk kan testine git bence.
o da kaybetmiş sanırım... bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Canim iki ay once yaptirdim o testi aslinda.doktor yuksek cikti guzel dedi.ama degerini sormayi unuttum ben.tekrar yaptirmama gerek var mi sence?insallah bebegun seninledir. Ovulasyon testi kullanacagum bu ay ben.xra221 cnm sende regl olmusun üzülme Rabbımden hayırlısını dile istersen bu ay doktor kontrolünde yumurtlama takıbı yaptırabılırsın ve adetın 21. gününde progesteron testi yaptır yumurtanın kalıtesı hakkında ve çatlayıp çatlamadığı hakkında bilgi veriyor... ben yaptırdım progesteron testı 18,03 çıktı.... 10 ve üzeri yumurtanın çatladığı ve kalitesının iyi olduğunu gösteriyor
Evet canım öyle gördüm profilinden bakıncaxra221 cnm sende regl olmusun üzülme Rabbımden hayırlısını dile istersen bu ay doktor kontrolünde yumurtlama takıbı yaptırabılırsın ve adetın 21. gününde progesteron testi yaptır yumurtanın kalıtesı hakkında ve çatlayıp çatlamadığı hakkında bilgi veriyor... ben yaptırdım progesteron testı 18,03 çıktı.... 10 ve üzeri yumurtanın çatladığı ve kalitesının iyi olduğunu gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?