Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Hayir takip yapilmadi ve ben kirk veya daha fazla gunde anca oluyorum klomen adeti de duzenliyo diyorlar ya ben ne yapicam anlamadim o halde 28.gunde test yapmiyom mi

Hayir takip yapilmadi ve ben kirk veya daha fazla gunde anca oluyorum klomen adeti de duzenliyo diyorlar ya ben ne yapicam anlamadim o halde 28.gunde test yapmiyom mi
iğne vurulmadığı için eğer ovulasyon testi yapmadıysan çatlama takip edilmemiş bu durumda ne zaman adet olacağınız yada hamilelik varsa ne zaman çıkar bilemiyorum. ama isterseniz yaparsınız tabi kanda çıkar herhalde

Biraz daha şiddetli. Bacağıma vuruyor. Ama geçen klomen kullandığımda da böyle olmuştu fıss çıktı :)
anladım canım. benim yumurtlamadan beri geçmek bilmeyen sırt ağrısı ve bel ağrısı oldu. önceki hafta iki gün sürekli bacağım ağrımıştı. bu haftada hem akıntı arttı hemde bacak bel devam etti bugün hafifledi gibi. kendimi umutlandırmak istemiyorum ama gecikincede insan umutlanıyor işte... inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun. olursan bile üzülme çalışmalara devam pes etmek yokk

S sinkar ne oldu belirti var mi Amine Busra sen ne yaptin yaninda test yoksa ugrasma direk kan testine git bence.
kızlar meraba buğun bat günüm kırmızılar yok şu an uyanlız benım adetlerim genellıkle aksam saatlerınde olur...
ne adet ne de hamılelık belırtısı hiçbirsey yok
içimden test yapmakta gelmıyor
cuma gününe kadar bekleyecegım eğer adet olmazsam cumartesı günü kan veririm

xra221 cnm sende regl olmusun üzülme Rabbımden hayırlısını dile istersen bu ay doktor kontrolünde yumurtlama takıbı yaptırabılırsın ve adetın 21. gününde progesteron testi yaptır yumurtanın kalıtesı hakkında ve çatlayıp çatlamadığı hakkında bilgi veriyor... ben yaptırdım progesteron testı 18,03 çıktı.... 10 ve üzeri yumurtanın çatladığı ve kalitesının iyi olduğunu gösteriyor

Canim iki ay once yaptirdim o testi aslinda.doktor yuksek cikti guzel dedi.ama degerini sormayi unuttum ben.tekrar yaptirmama gerek var mi sence?insallah bebegun seninledir. Ovulasyon testi kullanacagum bu ay ben.

Evet canım öyle gördüm profilinden bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…