Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canim iki ay once yaptirdim o testi aslinda.doktor yuksek cikti guzel dedi.ama degerini sormayi unuttum ben.tekrar yaptirmama gerek var mi sence?insallah bebegun seninledir. Ovulasyon testi kullanacagum bu ay ben.
pardon cnm sen yaptırmıstın değılmı aklımdan cıkmış
birdaha yaptırmana gerek yok
ovulasyon testi alabılırsın bende adet olursam klomene başlıyavcagım ve çatlatma iğnesı vurululacagım hakkımızda hayırlısı :)

Aslında ovulasyon testi kullandim bi ay cift cizgiyi gordugum gece ve ertesi gece iliski oldu ama tutmadi.sence yanlis mi uygulamisim

Kizlar bana da cvp verin ne olur bugun son adetten bu yana 28.gunum klomen kullandim gunde iki tane gun asiri iliski dedi doktor igne yapmadi takibe de cagirmadi şimdi ne zaman test yapsm adetim düzensiz aslinda normalde

Kizlar bana da cvp verin ne olur bugun son adetten bu yana 28.gunum klomen kullandim gunde iki tane gun asiri iliski dedi doktor igne yapmadi takibe de cagirmadi şimdi ne zaman test yapsm adetim düzensiz aslinda normalde
Aslinda doktorun seni takibe cagirmaliydi .yumurtan gelismis mi bakmaliydi. Igne vurulmayinca kist yapabiliyo klomen.bence doktorunu degistir. Adetinin 35. Yada 33.gunune kadar bekle sonra test yap bence cunku sanirim gec adet oluyon.kan testi yaptir varsa cikar

Aslında ovulasyon testi kullandim bi ay cift cizgiyi gordugum gece ve ertesi gece iliski oldu ama tutmadi.sence yanlis mi uygulamisim
Canım ben hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla çift çizgiyi gördüğün günün ertesi günü deneyiceksin çünkü çift çizgiyi gördükten 36-48 saat yum çatlıyor. Ama bence çift çizgiyi gördüğün zamanda denememde sakınca yok spermler 3 gün yaşayabiliyor...

Kizlar kan testi yaptirdim. Sonucum negatif. Allah hakkimizda hayirli neyse oni versin
Hayırlısı canım adet olmadın hala. Bi bekle bakalım allah büyük. Bu arada Semameleke çok üzüldüm ya. Yazayım diye düşündüm ama insan ne diyeceğini bilemiyor

kızlar benım dün adet olmam gerekıyordu olmadım genellıkle adetlerım düzenlıdır ama femarayı kullandığım ilk ay 4 gün gecikme yasadım ... onun harıcınde bir kaç defa 1-2 günlük gecikme yasadım
bu ay ilaç kullanmadım bırde mevsim gecişleri yaaaa adetlerimiz düzensiz olabılır çok fazla umutlanmak istemıyorum cumartesı gününe kadar bekleyecegım eger olmazsa cumartesı günü test yapıcagım.. hakkımızda hayırlısı R rune Amine Busra xra221

cnm doktorun iğne yapmaması hele hele takıbe çağırmamasını anlayamadım.... genellıkle adetin 10. ,12. günü çağırıp yumrtanın büyüklüğü hakkında ne zaman çatlayacagı hakkında bilgi vermesi gerekiyordu... bence doktorunu değiştir bu işi ciddiye alan doktorla yoluna devam et..... ben femara kullandığım ilk ay canım 4 günlük gecıkme yasadım adetım 33. günü oldu sana tavsiyem 4-5 gün daha bekle eğer adet olmazsan test yaparsın....

Ay
Cnm doktorum sehir disinda tahlik falan yapip ilac verdi aslinda ben adenoymosis hastasiyim ameliyat etmesi gerekiyor bircok prof da aynısını soyledi uc ay bu ilacla denicez olmazsa ameliyat dedi acaba kendinden catliyor mu benim

Ay

Cnm doktorum sehir disinda tahlik falan yapip ilac verdi aslinda ben adenoymosis hastasiyim ameliyat etmesi gerekiyor bircok prof da aynısını soyledi uc ay bu ilacla denicez olmazsa ameliyat dedi acaba kendinden catliyor mu benim
canım yumurtanın çatlayıp çatlayamadığını ve kalıtesının anlamanın tek yolu adetın 21. günü yapılan progesteron testi.... adetın 21. günü sende kan alıyorlar ve progesteron testi yapıyorlar eğer değerin 10 ve üzeriyse yumurta çatlamış ve kalıtesının iyi olduğunu gösterir.... ben bu ay yaptırdım 18,03 çıktı çatlamış yane anlayacagın..... eğer adet olursan 21. günü muhakkak progesteron testi yaptır canım....

Artik doktorlara ne yapmasi gerektigini sanirim biz soylicezz neden yaptirmami istemedi acaba ve benim her zaman kasik agrilarim var simdiki agri klomenden mi kendi agrim mi yoksa adet agrisi mi kafam allak bullak

Ben de beklemedeyim. ilk kez bu kadar sabredip test yapmadım ayrıca :)) hayırlısı diye diye dilimizde tüy bitti. Gelsin artık bebişlerimiz

Ben de beklemedeyim. ilk kez bu kadar sabredip test yapmadım ayrıca :)) hayırlısı diye diye dilimizde tüy bitti. Gelsin artık bebişlerimiz
inş canım 20 ay oldu benım .... ama beklemekte güzel yeter kı gelsın yavrularımız

Ben de 8.ayima giriyom yeni evliyim herkes bekliyo yok bişey bir de rahatsizligim var hamilelik resmen tedavim olcak ne olur bana da dua edin kızlar

Of of bu ay hic kafaya takmadim ama gunler gecti adet yaklastikca stres oldum gercekten bu ay hic takmadim

canım benimde altı aydır düzenliydi ama malesef mevsim geçişindenmi yoksa yaptığım kürlerden mi gecikti bilemiyorum, katıldığım diğer topicte de en az 5 kişi benle aynı durumu yaşadı malesef.. sene de bir iki kez yumurta çatlamamasıda olabiliyormuş. ama sen baktırmışsın en azından. inşallah senden güzel haberi alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…