Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Artik doktorlara ne yapmasi gerektigini sanirim biz soylicezz neden yaptirmami istemedi acaba ve benim her zaman kasik agrilarim var simdiki agri klomenden mi kendi agrim mi yoksa adet agrisi mi kafam allak bullak
cnm senı çok iyi anlıyorum.... ben doktorumu değiştirdım yenı doktorum muhakkak progesteron testi yapmamaız gerekiyor dedı ve yaptırdım bazı doktorlar malesef bastan sağma iş yapıyorlar.... aklında bulunsun tatlım inş adet olmazsın ama olursan adetın 3. günü doktora git bazen klomen kist yapabılıyor malesef..... eğer kıst yapmadıysa ilacı kullanmaya devam et ve klomen bittikten bir kaç gün sonra tekrar doktora git buda yaklasık adetın 12. gününe denk gelıyor kaç yum olmuş, büyüklüğü ne kadar bilgi edin ona göre çatlatma iğnesi ol canım.... sonrada 21. günü progesteron testı yaptır bakalım çatlamış mı çatlamamışmı diye.... hayırlı haberlerını beklıyorum cnm umarım yardımcı olmusumdur...

Okulumdan butun bayanlar benimle evlenen hamile simdi bir ben kaldim onlar da ilk ayda tutturamadi ama bes ve altinci aylarinda tutturdular bazen cok umutsuz oluyprum

ewt canım bu aylarda adet gecıkmesı yasanabılıyor inş bizimkısı gebelıktendır.... sende cok fazla üzülme canım bol bol birbirimiz için dua edelım.... artık yavrumun çabuk gelmesı için değil de hayırlı bir zamanda gelmesım için dua edıyorum... önceden cok sabırsızdım son 2-3 aydır bir sabır çöktü üzerime umarım dualarımız kabul olur

ya benim adetin 14, günü yumurtlama ağrım 15. günüde o yumurta akıntısı olmuştu. testlerde de en koyu yakaladığım (ama t - cyi geçmemişti) o günlerdi. batın 3.günü bugün yumlamamış olma ihtimalim varmı o akıntı ve ağrıya rağmen

Rabbim sen bizim de yüzümüzü güldür lutfennn ya rabb sen yardimcimiz ol hayirlisiyla bizj de evlatla nimetlendir aaminnn
canım ben 20 aydan berı beklıyorum benle bırlıkte evlenen arkadaslarımın, kuzenlerımın cocuklarına bir yaş partısı yapmak için hazırlanıtorlar sen yenı sayılırsın ilk 12 aya kadar olmaması normal... 12 aydan sonra sende eşinde hormon ve sperm testi yaptırın... ben hepsini yaptırdım hersey normal ama zamanı değil beklıyorum buyuk sabırla

canım t ve c aynı koyulukta olduğu gün yum çatlamıyor 36-48 saat sonra çatlıyor haberın olsun .... testlere guvenme adetın 10. gününden 20. gününe kadar gün aşırı çalış canım

canım t ve c aynı koyulukta olduğu gün yum çatlamıyor 36-48 saat sonra çatlıyor haberın olsun .... testlere guvenme adetın 10. gününden 20. gününe kadar gün aşırı çalış canım
öyle yapıcam da akıntı ve ağrı olmasına rağmen çatlamamış olabilir mi yada geç mi çatladı acaba of niye vaktinde olmadımki sanki regl

S Semamelek . Bebegini kaybetmissun.uzulme insallah yeri saglikli bi bebekle dolar

İnşallah canım zor oldu ama atlattim sanirim 3 ay sonra hamile kalabilirmisim istersem ama bu seferde ben korkuyorum ilkti ya darmaduman etti beni resmen.Hersey iyi olcak inşallah benimkinin gelisimi durdu size tavsiyem hamile kalinca herkese soylemeyin nazar denen sey gercek bunu bilin yani ve nolursa olsun stres yapmayin hamile kalmak kadar hamilelikte oyleymis onu anladim yok deger yok kese yok kalp derken eliniz yireginizde geziyosunuZ.Kismet boyleymis benim napalim Rabbim sizlere saglicakla evlat sahibi olmayi nasip etsin tez zamanda inşallah dualarim sizlerle

Meraba canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin dediklerine katılıyorum, hamile kadınlara nazar çok cabuk değiyor çevreye yaymağı çok doğru bulmuyorum benım inş olursa ilk 3 ay ailem hariç kımse bilsin istemiyorum..... ben mesala hamile bir kadın gördüğüm zaman direk nas,felak,ayetel kürsi okuyorum kı nazarım değmesin, elimden geldiğince kalbimi kendimi temiz tutuyorum ama malesef herkes böyle olmuyor... bir maşallah demeye aciz insanlar var çevremizde.... Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın....

Allah razi olsun inşallah Rabbim cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.Malesef bende bunu hic dusunmeden herkesle paylastim simdi bende diyorum 5 aylik falan olunca anca disardan belli olunca soylicem Allah kimseye yasatmasin bunu zaten mucize gibi hamile kaldim ben puko var bende ama kisa surdu sevincim Rabbim zamani gelince inşallah saglikli bi evlat nasip eder kucagima almayi nasip etsin.8 ay gibi dusuncem tekrar tedaviyi bakalım hersey nasip...

cnm tekrar çok geçmiş olsun bende de sebebsiz infertilite var 20 aydan beri beklıyoruz Rabbım tez zamanda bizide meleklerimize kavuştursun

Inan cok uzuldum canim ya.nekadar da sevinmistim sen hamile kalinca.Allah in isi . o bizden daha iyi bilir her seyi.insallah yakinda cok mutlu olursun oluruz hepimiz

cnm tekrar çok geçmiş olsun bende de sebebsiz infertilite var 20 aydan beri beklıyoruz Rabbım tez zamanda bizide meleklerimize kavuştursun
Ben de sepebsiz infertilite olmaktan korkuyom.cunku bi sorunumuz yok. Is yerinden bi arkadasta oyleymis 4yildir olmuyomus

Saol canım amin inşallah Herseyi bilen Rabbim hakkimizda elbet en hayirli olani biliyodur biz bilmeyiz.Rabbim hayırlı zamani biliyodur inşallah tez zamanda kavusuruz canım

Ben de sepebsiz infertilite olmaktan korkuyom.cunku bi sorunumuz yok. Is yerinden bi arkadasta oyleymis 4yildir olmuyomus
cnm sebebsiz olunca hiçbirseyden medet bulamıyorsun... mesala benım yumurtam tek basını büyüyüp çatlıyor klomen kullansam ne olur kı benım zaten yumurtlama problemım yok, aşılamada daha çok erkekde sperm hızında bir yavaslık olduğu zaman işe yarıyor, tüp bebek desem o da ne kadar işe yarar kı.... bence infertilite arasında en can sıkıcısı malesef sebebsiz olanı Rabbıme kalmış bir durum hayırlısı artık

Inan cok uzuldum canim ya.nekadar da sevinmistim sen hamile kalinca.Allah in isi . o bizden daha iyi bilir her seyi.insallah yakinda cok mutlu olursun oluruz hepimiz

Oyle canım dogru soyluyosun inşallah canım Rabbim hayirlisiyla evlatlarimiza kavustursun.Bunu yasamak cok daha kotu inanin gunlerce susmayip agladigimi biliyorum gecenin bi yarisi kalkip esim uzulmesin diye gizli gizli agladigimi da cok zor gecti ama atlattim Allah bana oyle güzel huylu bi eş nasip etmis ki hep o destekcimdi teselli etti seni uzgun gormeye dayanamiyorum nolur toparlan diye ayrilmadi basimdan gercekten Zor gunlerdi ama gecti Allah kimseye yasatmasin bunu.Saglikli hamilelik ve saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim

Iste o arkadas tup bebegi denemis tutmamis.hepimiz icin dua ediyorum.insallah olur tutar artik.benim de yumurtam buyuyup catliyo.ama uzun degil benim denemem simdilik kendimi boyle teselli ediyorum.olacak insallah inaniyorum hepimizin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…