Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Inan canım kuzenimin basina da gelmisti nekadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum.uzme canini.bak esin masallah destekcin.sukret hamile kalabiliyon.tekrar olacak inaniyorum

Kizlar aslinda bu sebepsiz infertilitenin tek çaresi düşünmemek ilişki olduğunda cocuk olacak mi diye kasmamak hani diyolar ya eşinizle cocuk icin birlikte olmayin diye bu caresi inanin bak o kadar cok tanidigim var ki boyle olan sonra takmayip dusunmeyip saglikli gebelik gecirenler hic beklemedikleri anlarda hamilelik haberlerini alanlar.çünku inanin beyin o anda siz oyle dusundugunuzde tam tersini yaparmis siz heycanlandiginizda bi tehdit var sanip aksi yonde hareket edermis dicem o ki rahat olun takmayin akisina birakin herseyi

Inan canım kuzenimin basina da gelmisti nekadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum.uzme canini.bak esin masallah destekcin.sukret hamile kalabiliyon.tekrar olacak inaniyorum

İnşallah canım inşallah cok şükür ki eşim var o benim herseyim.simdi bende bi hastalansam 35 gun oldu tik yok operasyondan beri 2 kez regl oldugumda korunmayi birakcam eylule kadar oyle gitsin diyorum belki normal olur olmazsa eylulde baslicam tedaviye yine.doktorumda hep boyle dedi bana bak hamile kalabiliyosun ilk siklusten kaldin hemde rahat ol dedi bakalım zaman gecsinde biraz.

bu ay regl gecikince o kadar ümitlendimkii.. topiclerde yazmadım ama bütün belirtiler vardı resmen.. beynimin oyunlarıymış hepsi.. şimdi de acaba niye adet gecikti diye düşünüyorum

Iste o arkadas tup bebegi denemis tutmamis.hepimiz icin dua ediyorum.insallah olur tutar artik.benim de yumurtam buyuyup catliyo.ama uzun degil benim denemem simdilik kendimi boyle teselli ediyorum.olacak insallah inaniyorum hepimizin olacak
cnm malesef sebebsiz değil aslında ben bekarken yane lisedeyken bilgili bir hocamız vardı biyoloji hocasıydı, ve der diki sizin nesillerin birçoğu kısırlık problemı yasayacak hem de sebebsiz.... yediğiniz yiyecekler, içecekler, kullandığınız makyaj kişisel bakım ürünleri hatta kullandığınız pedler bile kımyasal bunların hepsi kısırlığa yol açıcak, dünya nüfusu git gide artıyor ve bir sekılde insanları kısırlaştırmak gerekiyor doğum kontrol hapının da , ertesi günü hapınında çıkma sebebi bu.... o zaman bu anlatılanlar bana çok uzak gelırdı... şimdi hocamı daha iyi anlıyor ve hak veriyorum... benım anneannem, babaannem, hatta annem ve teyzemde hayatları boyunca ped kullanmamışlar hep pamuklu bez.... günlük pedler, aylık pedler özellıkle kokulu olanlar malesef tehlikelı ve vajınada iltaba, kuruluğa yol açıyor bu da hamıle kalmayı zorlastırıyor.... erkekler içinde bir sürü faktör var eskiden herkes evlendiğinde ilk aylarda hamıle kalılrlardı.... şimdi çiftlerin %50 si kısırlık problemı yasıyor ve bununda yarısı malesef sebebsız.... Rabbım yardımcımız olsun

aynen öyle canım özellikle orkid hakkında bunu duyduğumdan koteks kullanmaya başladım. orkid daha naylon içeriyor gibi geliyo ve beni inanılmaz kaşındırıyor. hatta geçen ay çocuk bezi kullandım.. banada sebepsiz diyolardı ama pcoya benzer yapılar gördü geçen gittiğim başka doktor. şimdi de gecikme olunca kafama takıldı.... offf off

malesef canım orkıd israıl malı zaten primada öyleymıs bizim anlamadığımız seyler artık neyden yapıyorkarsa kırılığa yol açabılıyor.... primada öyle kızlar sakın bebeklerınıze prima kullanmayın ilerde çocuklarınızda kısırlık problemıyle karsılaşmasın.... ben molped kullanıyorum iş yerınde eger evdeysem bez kullanıyorum, akşam yatıncada bez kullanıyorum hem dada sağlıklı.... şahsen ev kadını olsam hep pamuklu bez kullanırım malesef iş yerınde bez kullanamıyorum... bu arada koteks te israıl malı canım .... ben mümkün oldukça israıl malından kaçııyorum.... tabı bunlar benım fikrim...

DIKKAT israil ürünleri Kısırlık Yapıyor

"Önemli bir sorunumuz var: Her geçen yıl, çocuk sahibi olmak için tedavi görmek zorunda kalanların sayısı katlanarak artıyor.Bu meseleyi araştırdık.Yaklaşık 8 yıldır bir arayış içindeyiz. Birçok tıbbi ve bitkisel yöntem denedik.Başarılı sonuçlar da aldık.Ancak bu yöntemlerle uğraşırken, alanında uzman bir hocamız 'en azından tedavi müddetince hanımların orkid kullanmamaları gerektiğini' söyledi. Şaşırdım.Başka ürünler rafta tozlanırken bu ürün çok satılır. Nedenini sordum ''Orkid İsrail malıdır.Kısırlık yapar.Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi. Başımdan kaynar sular boşaldı! Allah erkekle kadını her birlikteliklerinde çocuk sahibi olabilecek şekilde yaratmıştır.Sahi, öyleyse bizim kısırlık oranımız neden %23'lere fırladı?? Sadece benim çevremde 36 aile var bu durumda olan. İsrail malları da bu kadar boykot edilmişken bunları yazmak durumundayım. İnanmayan araştırabilir. Sadece Orkid'le de bitmiyor.Uzman hocamız 'Ariel' için de aynı sıkıntının olduğunu söylemişti.O zaman meseleyi daha iyi anladım. Araştırmaya devam ettim.Doğal kimyasalı çok aza indirilmiş ürünleri araştırdım.Çok tavsiye edilen bir seminere katıldım. Anlatılanlardan biri şuydu: 'Hanımlar daha hijyenik olsun diye Domestos'u tuvalete bol miktarda dökerler. Sonra tuvalete oturduklarında maruz kaldıkları kimyasalın rahim kanserine sebep olduğunu bilmezler!' Ya da başınıza sürdüğünüz şampuanı dakikalarca durulasanız bile, siz farketmeseniz de başınızda kimyasal artıklar kalmaktadır.Bu kaçınılmaz.' (İsrail'in Pantene şampuanını başımızın üstüne üstüne sürmeye devam!) Düşünün ki 13 yaşında bir kız çocuğu adet gördüğünde Orkid'le tanışsa ve 20 yaşında evlenecek olsa, 7 yıl bahsedilen risklere maruz kalmış demektir. Doktorların, hiçbir sorunları olmadığını söylediği halde 5 tüp bebek denemesinde de başarılı sonuç elde edemeyen aile tanıyorum. Yakın çevremde Prima bezlerle büyütülmüş bebekler var. Henüz büyüyüp evlenmediler, geleceklerini merak ediyorum, yakinen takipteyim.. Bebeklerimizi bizi çok seven!! İsrail'in ürettiği bebek bezleriyle bağlıyor, beyinleri daha iyi gelişsin diye! Danone'Ierle büyütüyoruz. Formülünü, içinde ne olduğunu bile halâ bilmediğimiz kolaları içiyor, ailelerimize içiriyoruz.Bizi sevmeyen, çoğalmamızı asla istemeyen İsrail'in ürünlerini kullanmaya doyamıyoruz! MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı? Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..! Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecek miyiz??

kızlar elinizden geldiğince israil malı kullanmayın
zorunlu oldukça ped kullanın, mesela evdeysenız, yada uyurken bez kullanın.... ben bu ay öyle yaptım orkidi hayatımdan çıkardım evde olduğumda bez kullandım, iş yerındeyse molped kullandım.... bundan sonrada mümkün olduğunca bez kullanmaya başlıyacagım.... yasım 26 yaklasık 13 seneden beri genellıkle orkid kullanırdım şimdi evdekı kalan orkidleri bile attım....
hele hele Rabbım nasıp ederse bebeğim için asla prima kullanmam .... neyse başınızı ağrıttım sonra tekrar görüşürüz...

canım bende aynı senin gibi düşünüyorum kotexınde onların olduğunu bilmiyordum ama bende 10 yıldır orkid kullanıyodum altı aydır falan koteks kullanıyodum daha dıkkat ederm bende inşallah hayırlı haberlerle dön sendee

bu ay regl gecikince o kadar ümitlendimkii.. topiclerde yazmadım ama bütün belirtiler vardı resmen.. beynimin oyunlarıymış hepsi.. şimdi de acaba niye adet gecikti diye düşünüyorum

Dusunme canım biliyorum zor ama dusunmemeye calis rahat birak kendini yasamana bak bak inan ben zerre gram takmiyorum ki boyle oldugum icin ilk klomen tedavisinde tuttu simdi de boyleyim beynine komut vermeyi birakirsan mutlu oldugunu gorursun

Dayanamadim idrar tahlili yaptim bisey yok klomenle son adet tarihimden bu yana 28.gun ve yok bişey kana da hic gitmek istemiyorum psikolojim bozuldu inanin sinirlerim tavan yapti ne yapcam bilmiyorum adetim düzensiz kirk gunde anca olurum bu testi bile bugun neden yaptim bilmiyorum kafayi yicem

Dusunme canım biliyorum zor ama dusunmemeye calis rahat birak kendini yasamana bak bak inan ben zerre gram takmiyorum ki boyle oldugum icin ilk klomen tedavisinde tuttu simdi de boyleyim beynine komut vermeyi birakirsan mutlu oldugunu gorursun
Bu ay inanılmaz rahattım adete bir kaç gün kala düşünceler başladı gecikince de haliyle umutlandım malesef

canım nerde oturuyosun bilemiyorum ama bu kadar çok stres yapma. bence doktorunu değiştir adet olursan da 3.gün git baktır kist oluşmuşmu diye. çünkü klomende yumurta takibi şart, çatlatma iğneside olması gerek

Hadi ya benim degisiyo bazen orkid bazen molped kullandim hep.kokilu ped cok kullanmamaya calisiyorum.ama yiyeceklerden kaynaklaniyo bencede hep hormonlu yediklerimiz.ne kadat kacsak etsek de oyle

kızlar günaydın nasılsınız? dün akşam saat 8 gibi kahve leke geldı adet oldum sandım ped bile koydum... ama hala sökülmedım, sabah kalktım kanamam yoktu...... bir umut beklıyorum....

kızlar günaydın nasılsınız? dün akşam saat 8 gibi kahve leke geldı adet oldum sandım ped bile koydum... ama hala sökülmedım, sabah kalktım kanamam yoktu...... bir umut beklıyorum....
Canim gecen ay bende 3 gun boyunca kahve lekelnme yasadm snra adet sokuldu. Bebek dusunmeye basladktn snra lekelenme basladi bnde onceden ilk gun kirmizilari gorurdum. Her sefernde yerlesme kanamasi mi acaba diye bi umut bekledim ama olmadi. Sende cok kaptrma insan daha cok uzuluyor. Ama ins seninki yerlesmedendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…