Dayanamadim idrar tahlili yaptim bisey yok klomenle son adet tarihimden bu yana 28.gun ve yok bişey kana da hic gitmek istemiyorum psikolojim bozuldu inanin sinirlerim tavan yapti ne yapcam bilmiyorum adetim düzensiz kirk gunde anca olurum bu testi bile bugun neden yaptim bilmiyorum kafayi yicem[/QUOTE
meraba canım ben yaklasık 20 aydan beri çocuk istiyorum fakat bir neticeye ulaşamadım.... buğüne kadar hiç kahve lekem olmadı ilk defa oldu... biraz daha beklıyecegım test yapıcagım.... eğer bu ay olmazsa üzülmem çünkü klomen tedavisine başlıyacagımCanim gecen ay bende 3 gun boyunca kahve lekelnme yasadm snra adet sokuldu. Bebek dusunmeye basladktn snra lekelenme basladi bnde onceden ilk gun kirmizilari gorurdum. Her sefernde yerlesme kanamasi mi acaba diye bi umut bekledim ama olmadi. Sende cok kaptrma insan daha cok uzuluyor. Ama ins seninki yerlesmedendir
cnm ben çatlatma iğnesi falan olmadım ilaçta kullanmadım doğal yollarda denedım buğün adetimim 32 günü genellıkle 29 günde bir adet olurum, belkı dayanamazsam yarın test yaparımCanım catlatma ignesi oldun mu sen eger olduysan 28 gunde kanda vardir varsa gebelik bi baktir bence stres yapma
Ay hadi inşallahhhhhkızlar günaydın nasılsınız? dün akşam saat 8 gibi kahve leke geldı adet oldum sandım ped bile koydum... ama hala sökülmedım, sabah kalktım kanamam yoktu...... bir umut beklıyorum....
banaba çok oluyor cnm işe yetişmek için 5:30 kalkıyorum sabahSanada gunaydın bu arada :) bana gun ayali cok oluyo :)
Insallah hayirli hbrdir canim ben 2 aydir klomen kullaniyrm o da gecikme yapiyor ama sen ilacsiz geciktiysen bu iyiye isaret olbr hadi bklim.hayirli hbrlerini duyarz insmeraba canım ben yaklasık 20 aydan beri çocuk istiyorum fakat bir neticeye ulaşamadım.... buğüne kadar hiç kahve lekem olmadı ilk defa oldu... biraz daha beklıyecegım test yapıcagım.... eğer bu ay olmazsa üzülmem çünkü klomen tedavisine başlıyacagım
inş cnm.... ben bu ay progesteron testide yaptırdım adetımım 21. günü değerim 18,03 çıktı 10 ve üzeri yumun çatladığını ve kalitesının iyi olduğuu gösteriyor... yane yumun çatladığına eminim... sen yaptın mı progesteron testi.... bu araba ben sebebsiz infertilite yasıyorum... sizde sorun nedir acaba kaç aydan beri denıyorsunuz ?Insallah hayirli hbrdir canim ben 2 aydir klomen kullaniyrm o da gecikme yapiyor ama sen ilacsiz geciktiysen bu iyiye isaret olbr hadi bklim.hayirli hbrlerini duyarz ins
inşallah senden hayırlı haberler alırız canımmeraba canım ben yaklasık 20 aydan beri çocuk istiyorum fakat bir neticeye ulaşamadım.... buğüne kadar hiç kahve lekem olmadı ilk defa oldu... biraz daha beklıyecegım test yapıcagım.... eğer bu ay olmazsa üzülmem çünkü klomen tedavisine başlıyacagım
Benden progesteron testi istenmedi cnm. Aslinda biz 6 ay denedik snrasinda kontrole gttim bi sorun varmi bakilsn diye amh testi ve dgr kadinlik hormonlarina bakildi sperm testi de yaptrdik sorun yok. 1 yili devirmedgmz icin bo sorun var denmedi sadece sureci hizlandrmk icin klomene basladi. Ilk ay gunde 1 tane klomen ictm 1 yumurta olustu ama o ay calismadk tutmadi ztn. Bu ay gunde 2 klomene cikardi 5 yum oldu hala bekliyrm sonucu. Progestanda kullniyrm olursa tutunsun diye. Bu arafa tiroid 3.5 flndi ilaca basladik gebe kalmak icin2.5 alti hatta 2 alti olsn istyrlar o dustu cok sukur 2 civarina. Gecen ay cok stres yaptim oldu mu olacak mi diye prolaktinde 38 cikti ilk defa perlodel diye bi ilaca basladm. Yani baya ilac aliyrm aslinda ama ilacla yoluna girebilecek hormonlar allahtaninş cnm.... ben bu ay progesteron testide yaptırdım adetımım 21. günü değerim 18,03 çıktı 10 ve üzeri yumun çatladığını ve kalitesının iyi olduğuu gösteriyor... yane yumun çatladığına eminim... sen yaptın mı progesteron testi.... bu araba ben sebebsiz infertilite yasıyorum... sizde sorun nedir acaba kaç aydan beri denıyorsunuz ?
cnm ben çatlatma iğnesi falan olmadım ilaçta kullanmadım doğal yollarda denedım buğün adetimim 32 günü genellıkle 29 günde bir adet olurum, belkı dayanamazsam yarın test yaparım
Canım sen sagliklisin yumuryan olusuyor.ben senin yerinde olsam klomenle zamn kaybetmem asilamayi denerdim.meraba canım ben yaklasık 20 aydan beri çocuk istiyorum fakat bir neticeye ulaşamadım.... buğüne kadar hiç kahve lekem olmadı ilk defa oldu... biraz daha beklıyecegım test yapıcagım.... eğer bu ay olmazsa üzülmem çünkü klomen tedavisine başlıyacagım
Sen adet oldun mu canim? Kan degerin kac cikmisti?inşallah senden hayırlı haberler alırız canım
cnm aşılamaya eylül gibi geçicegım eşimle öyle konustukCanım sen sagliklisin yumuryan olusuyor.ben senin yerinde olsam klomenle zamn kaybetmem asilamayi denerdim.
Yeni ay yeni umutlar cnm belirsizligin bitti en azindan ins bu ay guzel hbr alirsinkızlar bu arada ben çözülmeye başladım kanamam geldı şimdi baktım kısmet değilmiş bu ayda
cuma günü doktora gidip klomene başlıyacagım
Hayirlisi canım. Dr bana sende bi sorun yok sureci hizlandiralim dedi klomen kullandim igne vuruldum ama yine tutmadi 3 yumurtam vardi.insallah tutar canım.cnm aşılamaya eylül gibi geçicegım eşimle öyle konustuk
o zamana kadar klomen kullanayım diyorum birde çatlatma iğnesı vurulurum gerisi Rabbime kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?