Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Hayirlisi canım. Dr bana sende bi sorun yok sureci hizlandiralim dedi klomen kullandim igne vuruldum ama yine tutmadi 3 yumurtam vardi.insallah tutar canım.
cnm demek ki zamanı değilmiş bir bakalım vesile olacak mı bana klomen .... olmazsa eylül de aşılamaya geçicegım zaten

Dambirlar elbette etki eder canım ama yuruyus hakkinda bisey duymamistim
Benim ailem yuruyusu sever sporuda ailemde bitek bende pko oldugundan sorun yasadim kardeslerim sorunsuz sekilde tempolu yuruyusleriyle saglikli gebelik geciriyolar ve gecirdiler 6 kiz :)
Internetten baktim agir egzersiz ve hizli yuruyus yapmamak gerekiyomus. Hamileligi olumsuz yonde etkiler demis
Tt

S sinkar en azından çok gecikmeden gelmiş canım benim halen bişi yok.... xra221 değer çok düşük çıktı 1in altında malesef imkan olduğunu sanmıyorum. ya mevsimsel yada pco bende de etkiye başladı. ilginç olan pco olduğumu öğrendim ve sonraki adetimi olmadım. 6 aydır aynı gidiyodu.. zaten adet olsam hemen hormonlara baktırcam

6 kizkardes misiniz? Ne olur ne olmaz biraz yuruyusu azaltacagm bakalim hamilelikten sonra yururum

Bence de canım kesin baktir.

6 kizkardes misiniz? Ne olur ne olmaz biraz yuruyusu azaltacagm bakalim hamilelikten sonra yururum

Evet canım erkekte var annecimde genc anne olmus :) inşallah canım hamile kalda sebep bu olsun.Karadenizliyiz biz bizde eskiden cocuk fazla olurdu annemi uyarmamislarda gencecik yasinda anne olmus :) zaten bana diyolar yani annenin masallah i var kardeslerin ablanlarda sorun yok catir catir doguruyolar bi ben ciktim aralarindan sorunlu gerci annemde ilk ikisini kaybetmis sonra art arda olmusuz :)

canımm geç olsunda güç olmasın. benm annemde 2 düşük bir dış gebelik yaşadı

Olur insallah canım. Bizim de ailenin kizlarinda hic sorun yok en gec bi yil icinde hepsi hamile kaldilar.bakalim insallah hepimizin yüzü guler

inşalah Allahım hepimize nasip etsin ya :-(( bende iki aydır klomen+glifor+folik asit kullanıyorum.ilk ay yumurta oluşmadı bu ayda 11. gün sadece 10mm lik bir yumurta oluştu pek ümitli değilim bakalım ne olcak.laçlar çok kötü yapıyo yaaaa bana da dua edin olur mu özellikle hamiş olanlar

Yumurtan buyuyebilir kontrole git ken daha

Kızlar 1 gün geçti. Kasık ağrım var ama yapsam mı test sizce korkuyorum yapmaya

Kizlar klomen.ve progestan tedavisi snrasinda adetiniz.kahve lekelenmeyle mi basliyor..gecen ay bnm. 3.gun lekenlenme oldu snra kanamaya dondu. Bgnde kahvesari arasi leke akinti geldi yine regl oluyorum sanirim sinyal verdi cok uzuldm.gecikmenin4. Gunundeydim. Gecen ay yerlesme kanamasidr diye cok umutlanmistm ama.olmadi bu ayda olmayacak adet hbrcisi buna eminim. Boyle.birsy yasayan varmi lutfen yorum yapin hayal kirikligi icerisindeym umutlar bu ay icin bitti mi dersnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…