gecikmen varsa test yapsaydın keşke. ama benimde üç ay hep lekelenmeyle oldu. şuan adetim beş gün geciktiKizlar klomen.ve progestan tedavisi snrasinda adetiniz.kahve lekelenmeyle mi basliyor..gecen ay bnm. 3.gun lekenlenme oldu snra kanamaya dondu. Bgnde kahvesari arasi leke akinti geldi yine regl oluyorum sanirim sinyal verdi cok uzuldm.gecikmenin4. Gunundeydim. Gecen ay yerlesme kanamasidr diye cok umutlanmistm ama.olmadi bu ayda olmayacak adet hbrcisi buna eminim. Boyle.birsy yasayan varmi lutfen yorum yapin hayal kirikligi icerisindeym umutlar bu ay icin bitti mi dersnz
Gecen ay idrar testu kan testi hepsini yaptm lekelenmeler bitmek bilmeynce yerlesmedr diye bi umutla. Hep negatf cikti haliyle. Bu ay o yuzden bekledim ve malesefki hakli ciktim negatifi testte gormedim belki ama lekelenmeyi gormek de yikti beni umudum.vardi 5 yum gelismisti. Olmayinca olmuyorgecikmen varsa test yapsaydın keşke. ama benimde üç ay hep lekelenmeyle oldu. şuan adetim beş gün gecikti
Dun gece iluski olduysa tutacagi varsa tutar.kalbini ferah tut bu geceyi yarin geceyi de mutlaka degerlendir.insallah tutarKozlar dün 11. Günümdü yumurtam 24 mm olmuştu doktor erkenden büyümüş seninki Dedi bu sabah için iğne verdi. Bende zaten iki gündür bildiğin yumurtayı hissediyor gibiydim oturup kalkarken batıyodu.
Dün gece ilişki oldu
Bu sabah 11 de iğneyi vuruldum ama aynı saatlerde akıntım başladı ve şu an o Ağrı'yı batmayı hissetmiyorum. Sizce iğneden önce çatlamış olabilir mi ilişki için akşamı mı beklesem yoksa çatladı diye Bi daha ilişki olsa mı bilemedim
Oyle canım bi arkadadin daha bes yumu vardi tutmamisti.olacagi varsa bi cok sorun olmasina ragmen bi bakmisdin tutuveriyo.uzulme bekle bakalim.bende gecikme yapmamisti klomen.doktira bi sor normal miGecen ay idrar testu kan testi hepsini yaptm lekelenmeler bitmek bilmeynce yerlesmedr diye bi umutla. Hep negatf cikti haliyle. Bu ay o yuzden bekledim ve malesefki hakli ciktim negatifi testte gormedim belki ama lekelenmeyi gormek de yikti beni umudum.vardi 5 yum gelismisti. Olmayinca olmuyor
Doktor da gecikme yapmaz dedi ama gecen ayda gecikti. Hayirlisi hakkimizda cnm ins en kisa zmnda hepimiz bebek sahibi oluruzOyle canım bi arkadadin daha bes yumu vardi tutmamisti.olacagi varsa bi cok sorun olmasina ragmen bi bakmisdin tutuveriyo.uzulme bekle bakalim.bende gecikme yapmamisti klomen.doktira bi sor normal mi
Amin canimDoktor da gecikme yapmaz dedi ama gecen ayda gecikti. Hayirlisi hakkimizda cnm ins en kisa zmnda hepimiz bebek sahibi oluruz
haftaya kadar adet olmazsam gidicem bakalımYumurtan buyuyebilir kontrole git ken daha
Dun gece iluski olduysa tutacagi varsa tutar.kalbini ferah tut bu geceyi yarin geceyi de mutlaka degerlendir.insallah tutar
Kozlar dün 11. Günümdü yumurtam 24 mm olmuştu doktor erkenden büyümüş seninki Dedi bu sabah için iğne verdi. Bende zaten iki gündür bildiğin yumurtayı hissediyor gibiydim oturup kalkarken batıyodu.
Dün gece ilişki oldu
Bu sabah 11 de iğneyi vuruldum ama aynı saatlerde akıntım başladı ve şu an o Ağrı'yı batmayı hissetmiyorum. Sizce iğneden önce çatlamış olabilir mi ilişki için akşamı mı beklesem yoksa çatladı diye Bi daha ilişki olsa mı bilemedim
belirti için kendimi dinlemiyorumkii keşke regl olsamda düşünceler bitse en azındanSaol canim hayirli kandiller belirtin varsa yap yoksa bekle Bence
belirti için kendimi dinlemiyorumkii keşke regl olsamda düşünceler bitse en azından
Evet bende duymustum bunu. Bi ay oyle denedim yine tutmadi.hayirlusi insallahKızlar aslında hergün ilişkiye girmek bilinen aksıne sperm hareketliliğini artırıyor... doktorlar sperm sayısında sıkıntı olmayan erkekler için hergun ilişkiye girebilirsiniz diyor... yanlız hergün ilişkiye girecegım diye sıkıntı stres yaparsanız bunun hiçbir anlamı yok.... eğer bu ay başarabılırsem çatlatma iğnesınden sonra üst üste 5 gün ilişkiye girmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?