Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

gecikmen varsa test yapsaydın keşke. ama benimde üç ay hep lekelenmeyle oldu. şuan adetim beş gün gecikti

Kozlar dün 11. Günümdü yumurtam 24 mm olmuştu doktor erkenden büyümüş seninki Dedi bu sabah için iğne verdi. Bende zaten iki gündür bildiğin yumurtayı hissediyor gibiydim oturup kalkarken batıyodu.
Dün gece ilişki oldu
Bu sabah 11 de iğneyi vuruldum ama aynı saatlerde akıntım başladı ve şu an o Ağrı'yı batmayı hissetmiyorum. Sizce iğneden önce çatlamış olabilir mi ilişki için akşamı mı beklesem yoksa çatladı diye Bi daha ilişki olsa mı bilemedim

gecikmen varsa test yapsaydın keşke. ama benimde üç ay hep lekelenmeyle oldu. şuan adetim beş gün gecikti
Gecen ay idrar testu kan testi hepsini yaptm lekelenmeler bitmek bilmeynce yerlesmedr diye bi umutla. Hep negatf cikti haliyle. Bu ay o yuzden bekledim ve malesefki hakli ciktim negatifi testte gormedim belki ama lekelenmeyi gormek de yikti beni umudum.vardi 5 yum gelismisti. Olmayinca olmuyor

Dun gece iluski olduysa tutacagi varsa tutar.kalbini ferah tut bu geceyi yarin geceyi de mutlaka degerlendir.insallah tutar

Oyle canım bi arkadadin daha bes yumu vardi tutmamisti.olacagi varsa bi cok sorun olmasina ragmen bi bakmisdin tutuveriyo.uzulme bekle bakalim.bende gecikme yapmamisti klomen.doktira bi sor normal mi

Kizlar bu gece kandil mutlaka degerlendirelim olur mu?ben adetliyim sadece dua edecegim .hepimiz dualasalim.is yerinden arkadasin hic sorunu yok esininde.tup bebek denemislerdi bugun tutmadigini soyledi.moralim bozuldu.dualasalim...

Oyle canım bi arkadadin daha bes yumu vardi tutmamisti.olacagi varsa bi cok sorun olmasina ragmen bi bakmisdin tutuveriyo.uzulme bekle bakalim.bende gecikme yapmamisti klomen.doktira bi sor normal mi
Doktor da gecikme yapmaz dedi ama gecen ayda gecikti. Hayirlisi hakkimizda cnm ins en kisa zmnda hepimiz bebek sahibi oluruz

Benim doktorum cagirmadi bile bugun 30.gunum goguslerim epey agriyo karnim da uc gündur ağrıyor 28.gunde test yaptım evde negatif bakalim ne olcak

Dun gece iluski olduysa tutacagi varsa tutar.kalbini ferah tut bu geceyi yarin geceyi de mutlaka degerlendir.insallah tutar

Tamam canım teşekkür ederim ben ağrı geçince Bi de akıntıyı da görünce eve gidip çalışma mı yapsam diye düşündüydüm geceye bırakayım dedim sonra Rabbim inş bu sefer hayırlısıyla olur

Canım bugunu es gec bence yarin olsun sperm kaliteside onemli daha sonra uzulme tutsada sagliksiz sperm gelismiyo o yuzden bekle bigun dinlensin nacizane bi tavsiye

HAYIRLI KANDİLLER kızlar. adetim geçeli 5.gün tekrar idrar testi yapsammı diyorum son bir umut diğer yanımda boşuna yapma diyor ne yapsam bilemedim

belirti için kendimi dinlemiyorumkii keşke regl olsamda düşünceler bitse en azından

Bak canım sagli sollu batma varsa miden kaziniyosa bulanti ama kusturmayacak kadar goguste hassasiyet aci varsa beyaz bi akintin varsa hafif hamile olabilirsin ama hicbiri yoksa sanmam ve inan o gelince hissediyosun

kızlar buğün klomene ve inofolic combiyi başladım.... kocam içinde muz avokado bal karısımı yapıcagım... yenı ay yenı umutlar... bu ayda umutlar boşa çıkmasın inş Amine Busra cnm 2 gün daha bekle bence olmazsan idrar testi yapabılırsın...

Kızlar aslında hergün ilişkiye girmek bilinen aksıne sperm hareketliliğini artırıyor... doktorlar sperm sayısında sıkıntı olmayan erkekler için hergun ilişkiye girebilirsiniz diyor... yanlız hergün ilişkiye girecegım diye sıkıntı stres yaparsanız bunun hiçbir anlamı yok.... eğer bu ay başarabılırsem çatlatma iğnesınden sonra üst üste 5 gün ilişkiye girmeyi planlıyorum

Evet bende duymustum bunu. Bi ay oyle denedim yine tutmadi.hayirlusi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…