cnm ya ben en fazla üst üste 2 gün ilişkiye girebiliyorum, çalısıyorum ve eve yorgun gelıyorum bazen eşimde gec gelıyor o yüzden 5 gün üst üste hiç denemedım ... ama bu ay eşimle bu konuya sıkı bir sekılde el atacagız.... ama gün aşırıda iyi bir tempo... :) Rabbım nasip ederse her türlü nasip ederEvet bende duymustum bunu. Bi ay oyle denedim yine tutmadi.hayirlusi insallah
onu bende duydum hiç denemedım bu ay onuda deneyecegım... kahveyi iki saat önce içmesi gerekiyor.... kahve sert ve şekersiz olucakIliskiden once kahve icilmesi sperm hareketliligini artirir mi bazi sitelerde yaziyo da doğru mu
canım çatlatma iğnesinden önceside önemli ama sonra zaten 36 saat kadar yaşıyor yumurta hücresiKızlar aslında hergün ilişkiye girmek bilinen aksıne sperm hareketliliğini artırıyor... doktorlar sperm sayısında sıkıntı olmayan erkekler için hergun ilişkiye girebilirsiniz diyor... yanlız hergün ilişkiye girecegım diye sıkıntı stres yaparsanız bunun hiçbir anlamı yok.... eğer bu ay başarabılırsem çatlatma iğnesınden sonra üst üste 5 gün ilişkiye girmeyi planlıyorum
cnm çatlatma iğnesine kadar gün aşırı deneyecegım zaten... yanllız çatlatma iğnesinden sonra en az 36 saat sonra yum çatlıyor.... benım mesala çatlatma iğnesınden 3 gün sonra yum çatlamıştı.... ne bileyim karısık hesaplar bunlar 20 aydan berı genellıkle gün aşırı denedım bu sefer iğneden kadar gün aşırı iğneden sonra 5 gün ilişki deneyım bakalım ne olacakcanım çatlatma iğnesinden önceside önemli ama sonra zaten 36 saat kadar yaşıyor yumurta hücresi
cnm aynı sey bende de oldun 1 gün sonrada adet oldumdün akşam çok fazla çook çok açık kahve sıvı akıntım oldu kokusuzduda neler oluyor bana anlamıyorum yaaolsamda kurtulsam artık
inşallah olurum dha önce böyle akıntı görmedimcnm aynı sey bende de oldun 1 gün sonrada adet oldum
muhtemelen birkaç gün sonra adet olucaksın
Iliskiden once kahve icilmesi sperm hareketliligini artirir mi bazi sitelerde yaziyo da doğru mu
cnm aynı sey bende de oldun 1 gün sonrada adet oldum
muhtemelen birkaç gün sonra adet olucaksın
evet cnm... geçmiş olsun ... tedaviyemı başladın ?Ayni sey bende ilk catlatma ignemin 15. Gun oldu 1 damla kahve tonlu leke oldu ve 3 gun boyunca da devam etti. Korkmustum ilk defa basima geldigi icin 3. gunun aksami normal adete dondu
evet cnm... geçmiş olsun ... tedaviyemı başladın ?
hımm anladım cnm çok geçmiş olsun zaten hamile kalmıssın hersey normal stresten olmuyor olabılır
bu arada eşin test yaptırdımı?
bende 26 yasındayım ve 20 aydan beri çocuk istiyoruz bir neticeye varamadık
bu ay klomene başladık yanlız benım doktorum adetımın 3. günü başla dedi... bende buğün başladım... sabah akşam iki tane içecegım klomenı... birde inofolic combi yazdı....
bizmkısı sebebszi infertilete bende ve eşim de hersey normal yine olmuyor zamanı var demek kı hayırlısı artıkZ Zzambak35
cnm sorun eşinden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla... bu hız düşüklüğü acaba sonradan mı ortaya çıktı... ilk ayda hemen hamile kalmısın .... cnm kürtakdan dolayı bir problem olsaydı şimdiye kadar çok tan ortaya çıkardı yumurtlama takıbı yaptırıyorsun sonuçta hersey USG de bellı oluyor sonuçta.... cnm eminim biliyorsundur ben yine söyleyeyım eşin bol bol ceviz yesın, haftada iki kez somon balığı tüketin, avokado muz ve bal karısımı yap eşini sabah akşam yedir... birde hergün 1 defa taze sıkılmış havuç suyu spermler açısından çok faydalı .... birde ilişkiye girmeden 2-3 saat önce eşine sert türk kahvesi içir faydasını görürsün inş...
benım eşimin değerleri iyi sperm sayısı 418 milyon ve ileri hareketlilik %42, yavaş ileri hareketlilik ise %12.... bende de hersey normal ama yine olmuyor.... bu işler nasip kısmet işibu kadar hersey normalken 20 aydan berı hayal kırıklığına ıgramak çok can sıkıcı Z Zzambak35
benimde kahve akıntı hep olurda bu biraz anormaldiAyni sey bende ilk catlatma ignemin 15. Gun oldu 1 damla kahve tonlu leke oldu ve 3 gun boyunca da devam etti. Korkmustum ilk defa basima geldigi icin 3. gunun aksami normal adete dondu
cnm sorun eşinden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla... bu hız düşüklüğü acaba sonradan mı ortaya çıktı... ilk ayda hemen hamile kalmısın .... cnm kürtakdan dolayı bir problem olsaydı şimdiye kadar çok tan ortaya çıkardı yumurtlama takıbı yaptırıyorsun sonuçta hersey USG de bellı oluyor sonuçta.... cnm eminim biliyorsundur ben yine söyleyeyım eşin bol bol ceviz yesın, haftada iki kez somon balığı tüketin, avokado muz ve bal karısımı yap eşini sabah akşam yedir... birde hergün 1 defa taze sıkılmış havuç suyu spermler açısından çok faydalı .... birde ilişkiye girmeden 2-3 saat önce eşine sert türk kahvesi içir faydasını görürsün inş...
benım eşimin değerleri iyi sperm sayısı 418 milyon ve ileri hareketlilik %42, yavaş ileri hareketlilik ise %12.... bende de hersey normal ama yine olmuyor.... bu işler nasip kısmet işibu kadar hersey normalken 20 aydan berı hayal kırıklığına ıgramak çok can sıkıcı Z Zzambak35
cnm rahim filminden korkma rutin muayeneden daha kolay... ben oldum ve hiç denıldığı kadar korkutucu değil... sen rahat ol... Düzelıcek eşinin değerleri inş ... :)Yapiyorum canim soylediklerinin bir kismini. Artik ilkinde denk mi geldi Allah nasip etti sanirim. Daha onceden mi vardi yoksa sonradan mi cikti inan bilmiyorum deger bu sekilde. Dr esime e vitamini l argine ve klomen verdi 2 aydir kullaniyor. Ari sutu polen felanda aldik keci boynuzu suyu findik vs duzenli tuketiyor. Her ihtimale karsi gene gebelik olusmazsa rahim filmi cekilcek bu ay tirsiyorum acikcasi
benimde kahve akıntı hep olurda bu biraz anormaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?