Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

cnm rahim filminden korkma rutin muayeneden daha kolay... ben oldum ve hiç denıldığı kadar korkutucu değil... sen rahat ol... Düzelıcek eşinin değerleri inş ... :)

Ins cnm durumlardan haberdar edecegim bakalim. Ben anaztezili dusunuyorum korkumdan
bende yaptırmayı düşünmüyor değilim baktırmadığım bir o kaldı. doktor kendimi istiyor nasıl oluyor bilemiyorum bende korkuyorum birazcık çünkü vajınusmus vardı bende eğer canım acırsa tekrarlarsa diye korkuyorum. ama bir yandan da acaba tüplerimde bişeymi var diyede korkuyorum

Benim doktorum 3 ay takip yapcaz gebelij olusmazsa rahim filmi cekilcek dedi. Sonrasinda ne olcak bende bilmiyorum

Evet cnm benim esimin sperm sayisi normal ama biraz hareket dusukmus dr sade sert turk kahvesi ic demisti. Birds esime ilac takviyesi verdi
Benim esiminde normal sayisi hizi da iyi ama daha iyi olabilir.kahveyi deneyecem ozamn iliskiden 2 saat once iciliyo degil mi

Kızlar ben perşembe günü kan verdikten sonra sonucum çıkmadan adet oldum :) bugün 3. Günüm gittim kontrole yani bugün
Ne görelim! Bi yumurta daha gelişmiş sonradan. Doktor çarşamba gel çatlatalım dedi
ayrıca estrofem verdi bana.
Kullanan var mı daha önce bunu?

canım bilmiyorum ama adetliyken mi büyümüş yumoşunnn :)

Ayy sevindim canim ya beklemek dahada zor.. İsin tuhafi yumladiysam eger 26sinda yumladim. En son iliskim 22sinde oldu keske bir iki gun daha devam etseydim
O konuda da haklısın. Beklemek çok daha ağır. Ya hep derler ya adetten çıktıktan sonra düzenli gün aşırı ilişkiye girilmeli diye. Zor hele çalışan kadınlar için çok zor ama yapmak gerekiyor. Senin durumun benim adetliyken yumurtamın gelişmesi... ders olmalı bunlar bize

Yumurtlayip yumurtlamadigim adetin ucuncu gunu yapilan testte belli olur dimi
Onu bilmiyorum canım. 3. Gün rahim temizlenmiş mi diye ultrasonla bakıyorlar ama testi bilemedim.
Ya bi de benim bu yeni doktor adetliyken alttan muayene ettiği için çok rahatsız olmuştum geçen ay. Ama iyiki de öyle yapıyormuş. Yoksa adetten çıkar çıkmaz yumurtamın çatlayacağını bilemezdik...

Evet canim ogrenemezdin. Aslinda en sagliklisi gün aşrı ama yapmak zor geliyor işte :-(

Sen istanbulda misin canim hangi doktora gidoyosin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…