Ben türkiyenin ennn Doğu ucundayım canım. İranın yanıSen istanbulda misin canim hangi doktora gidoyosin
Sanmiyorum canimAnladim canim. Acaba acilde yaparlar mi ki
Van da mi :)Ben türkiyenin ennn Doğu ucundayım canım. İranın yanı
Yaklaştın:) Ağrı DoğubayazıttaVan da mi :)
Oraya gelmistik esimle gezmeye kucuk bi yer. Iyi doktor bulmak zordur heralde.erzurumda iyi doktorlar var orasi yakin bigun asilama dusunursen ki insallah gerek kalmaz hemen gobusun dolarYaklaştın:) Ağrı Doğubayazıtta
Yeni doktorumdan çok memnunum. Eski ığdır devlet hastanesi başhekimi. 6 aydır evliyim henüz aşılama için erken diye düşünüyorum. Sen nerden biliyorsun öyle erzurumu :)Oraya gelmistik esimle gezmeye kucuk bi yer. Iyi doktor bulmak zordur heralde.erzurumda iyi doktorlar var orasi yakin bigun asilama dusunursen ki insallah gerek kalmaz hemen gobusun dolarerzuruma git bence
Ardahanda oturan bi akrabam var o diyodu erzurum iyi diye ondan dedim canim. Evet asilama icin erken bi sene denemek gerekiyomusYeni doktorumdan çok memnunum. Eski ığdır devlet hastanesi başhekimi. 6 aydır evliyim henüz aşılama için erken diye düşünüyorum. Sen nerden biliyorsun öyle erzurumu :)
Abuuu harbi bir uçmuş bende çanakkaleliyim :-D bugun hormon tahlillerimi yaptircam insallaj bisi yokturBen türkiyenin ennn Doğu ucundayım canım. İranın yanı
Ne zaman çıkıyor sonuçlarAbuuu harbi bir uçmuş bende çanakkaleliyim :-D bugun hormon tahlillerimi yaptircam insallaj bisi yoktur
Canim simdi verdim daha aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Devlete gittim kendi doktoruma degil tahlil yaptirir kendikime oyle giderim dedim. Muayene esnasinda asistan olan doktor hocam bi bakar misiniz kist var dedi hem pco hem baska kist varmis hoca denilen zat ve yaninsa uc kisi daha birlikte baktilar. Hoca o eski adet doneminden kalmadir dedi hamile kalır bu dedi hormon testi isteyelimmi dedi asistan bir dahaki ay bakariz dedi allahtan asistan kiz istedi de kan verdim. Esim kendi gitmisti tekrar tup bebek merkezinde baktiracakmis ben hem 21.inde kan vercekmisim tekrar hemde bir dahaki ay rahim filmi cekincekmisim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu asabim fena bozuldu :-( sonuclari alayim haftaya kendi doktoruma gitcem hem yum boyutlarini gorsunNe zaman çıkıyor sonuçlar
Gecmis olsun.zamani var demekki bekle. Hic bi sorun yok ben de ama daha olmadiMerhaba kızlar bende bu ay yumurta takibi yaptıracaktım ama tiroidim ve prolaktinim yüksek çıkınca bi ay daha beklemeye karar verdi her ay hüsran her ay bişey çıkıyo bende de
Uzulme canim hamile kalirsin bak doktor da soylemis.kisti olan bicok kisi eninde sonunda hamile kaliyor.bazilari cabuk kaliyo hatta.insallah hormonlarin normal cikarCanim simdi verdim daha aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Devlete gittim kendi doktoruma degil tahlil yaptirir kendikime oyle giderim dedim. Muayene esnasinda asistan olan doktor hocam bi bakar misiniz kist var dedi hem pco hem baska kist varmis hoca denilen zat ve yaninsa uc kisi daha birlikte baktilar. Hoca o eski adet doneminden kalmadir dedi hamile kalır bu dedi hormon testi isteyelimmi dedi asistan bir dahaki ay bakariz dedi allahtan asistan kiz istedi de kan verdim. Esim kendi gitmisti tekrar tup bebek merkezinde baktiracakmis ben hem 21.inde kan vercekmisim tekrar hemde bir dahaki ay rahim filmi cekincekmisim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu asabim fena bozuldu :-( sonuclari alayim haftaya kendi doktoruma gitcem hem yum boyutlarini gorsun
Benimde buzamana kadar hep sebepsiz dendi hormonlarım normaldi bu ay böylr oldu sen ne kadardır bekliyosun benim bi bucuk yıl oldu tam takibe başlıcaktık böyle oldu polip var dediler bikeresindede sis yapıldı ondada bişey olmadığı çıktıGecmis olsun.zamani var demekki bekle. Hic bi sorun yok ben de ama daha olmadi
Benim duzgun olarak tam olarak denedigim 5.ayim olacak bu ayBenimde buzamana kadar hep sebepsiz dendi hormonlarım normaldi bu ay böylr oldu sen ne kadardır bekliyosun benim bi bucuk yıl oldu tam takibe başlıcaktık böyle oldu polip var dediler bikeresindede sis yapıldı ondada bişey olmadığı çıktı
Senin daha yeniymiş canımBenim duzgun olarak tam olarak denedigim 5.ayim olacak bu ay
senle değerlerimiz hemen hemen aynı sadece benım prolaktım 17.4, birde tsh 2 civarındaydı ... cnm iyi bir doktorda tedavi görürüsen düzelemeyecek değerde değil... Rabbim gönlüne göre verir inş :)Amine Busra cnm meraba prolaktin malesef biraz yüksek çıkmış ama üzülme eltim de bayagı yüksek çıktı doktor senle işimiz çok zor dedi... bir ilaç verdi o ilacı kullandı 3 ayda hamile kaldı.... bir oğlu oldu daha sonra oğlu 9 aylıkken ilaç kullanmadan kendiliğinden tekrar hamile kaldı şimdi bir kızı oldu.... En azından için rahat doktor büyük ihtimalle sana ilaç tedavisi uygulayacak... bol şanslar... bende cuma yum kontrolüne gidecegım
tsh da yüksek ya sadece prolaktin değil malesefAmine Busra cnm meraba prolaktin malesef biraz yüksek çıkmış ama üzülme eltim de bayagı yüksek çıktı doktor senle işimiz çok zor dedi... bir ilaç verdi o ilacı kullandı 3 ayda hamile kaldı.... bir oğlu oldu daha sonra oğlu 9 aylıkken ilaç kullanmadan kendiliğinden tekrar hamile kaldı şimdi bir kızı oldu.... En azından için rahat doktor büyük ihtimalle sana ilaç tedavisi uygulayacak... bol şanslar... bende cuma yum kontrolüne gidecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?