Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Yaklaştın:) Ağrı Doğubayazıtta
Oraya gelmistik esimle gezmeye kucuk bi yer. Iyi doktor bulmak zordur heralde.erzurumda iyi doktorlar var orasi yakin bigun asilama dusunursen ki insallah gerek kalmaz hemen gobusun dolarerzuruma git bence

Oraya gelmistik esimle gezmeye kucuk bi yer. Iyi doktor bulmak zordur heralde.erzurumda iyi doktorlar var orasi yakin bigun asilama dusunursen ki insallah gerek kalmaz hemen gobusun dolarerzuruma git bence
Yeni doktorumdan çok memnunum. Eski ığdır devlet hastanesi başhekimi. 6 aydır evliyim henüz aşılama için erken diye düşünüyorum. Sen nerden biliyorsun öyle erzurumu :)

Yeni doktorumdan çok memnunum. Eski ığdır devlet hastanesi başhekimi. 6 aydır evliyim henüz aşılama için erken diye düşünüyorum. Sen nerden biliyorsun öyle erzurumu :)
Ardahanda oturan bi akrabam var o diyodu erzurum iyi diye ondan dedim canim. Evet asilama icin erken bi sene denemek gerekiyomus

Ne zaman çıkıyor sonuçlar
Canim simdi verdim daha aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Devlete gittim kendi doktoruma degil tahlil yaptirir kendikime oyle giderim dedim. Muayene esnasinda asistan olan doktor hocam bi bakar misiniz kist var dedi hem pco hem baska kist varmis hoca denilen zat ve yaninsa uc kisi daha birlikte baktilar. Hoca o eski adet doneminden kalmadir dedi hamile kalır bu dedi hormon testi isteyelimmi dedi asistan bir dahaki ay bakariz dedi allahtan asistan kiz istedi de kan verdim. Esim kendi gitmisti tekrar tup bebek merkezinde baktiracakmis ben hem 21.inde kan vercekmisim tekrar hemde bir dahaki ay rahim filmi cekincekmisim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu asabim fena bozuldu :-( sonuclari alayim haftaya kendi doktoruma gitcem hem yum boyutlarini gorsun

Merhaba kızlar bende bu ay yumurta takibi yaptıracaktım ama tiroidim ve prolaktinim yüksek çıkınca bi ay daha beklemeye karar verdi her ay hüsran her ay bişey çıkıyo bende de

Merhaba kızlar bende bu ay yumurta takibi yaptıracaktım ama tiroidim ve prolaktinim yüksek çıkınca bi ay daha beklemeye karar verdi her ay hüsran her ay bişey çıkıyo bende de
Gecmis olsun.zamani var demekki bekle. Hic bi sorun yok ben de ama daha olmadi

Uzulme canim hamile kalirsin bak doktor da soylemis.kisti olan bicok kisi eninde sonunda hamile kaliyor.bazilari cabuk kaliyo hatta.insallah hormonlarin normal cikar

Gecmis olsun.zamani var demekki bekle. Hic bi sorun yok ben de ama daha olmadi
Benimde buzamana kadar hep sebepsiz dendi hormonlarım normaldi bu ay böylr oldu sen ne kadardır bekliyosun benim bi bucuk yıl oldu tam takibe başlıcaktık böyle oldu polip var dediler bikeresindede sis yapıldı ondada bişey olmadığı çıktı

Benim duzgun olarak tam olarak denedigim 5.ayim olacak bu ay

R rune S sinkar xra221 sonuçlarıma bakın

dehidroepiandrosteron sulfat: 7,04 referans 4,02-11,00
estradiol : 20 referans: 12,4-233
fsh : 5,18 referans:3,5-12,5
lh : 4,48 referans:1,00-11,40
PROLAKTİN :41,62 REFERANS:6,0-29,99
total testesteron : 0,26 referans:0,084-0,481
tsh : 4,12 referans:0,27-4,2

Amine Busra cnm meraba prolaktin malesef biraz yüksek çıkmış ama üzülme eltim de bayagı yüksek çıktı doktor senle işimiz çok zor dedi... bir ilaç verdi o ilacı kullandı 3 ayda hamile kaldı.... bir oğlu oldu daha sonra oğlu 9 aylıkken ilaç kullanmadan kendiliğinden tekrar hamile kaldı şimdi bir kızı oldu.... En azından için rahat doktor büyük ihtimalle sana ilaç tedavisi uygulayacak... bol şanslar... bende cuma yum kontrolüne gidecegım

senle değerlerimiz hemen hemen aynı sadece benım prolaktım 17.4, birde tsh 2 civarındaydı ... cnm iyi bir doktorda tedavi görürüsen düzelemeyecek değerde değil... Rabbim gönlüne göre verir inş :)

tsh da yüksek ya sadece prolaktin değil malesef 2-3 arası hamile kalmak için ideal olanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…