cnm üzülme hormon bozuklukları tedavi edilmesi çok kolay biraz sabır istiyor... bol bol dua et içini ferah tut.... doktor ne diyor tedaviye başlıyacak mısın ?tsh da yüksek ya sadece prolaktin değil malesef2-3 arası hamile kalmak için ideal olanmış
kendi doktoruma henuz gitmedim bunları devlette yaptırıp öyle gideyim dedim ama anlaşılan başka testlerde ister. tsh da 2-3 arası olmalıymış az yüksek olsada gebelik olduğunda düşüğe etki ediyomuş. hormonlara ilaç tedavisi olduğunu biliyorum ama dünkü doktor hem pco hem başka kistten söz etti... çook canım sıkkkın anlatamamAmine Busra cnm tsh yüksek sayılmaz sınırda sadece o kadar .... önemlı olan prolaktın değeri bence
Benimde prolaktinim yüksek çıkıyor ilaç kullanıyorum ama ptolaktin de açlık ve toklukta farkediyor ben öğleden sonra verdiğim testte 49 ertesi gün aç karına verdiğimde 27 çıktı ayrıca tsh da ptolaktini etkiliyormuş ben şimdi endokrin bölümüne gittim tedaviye başladımtsh da yüksek ya sadece prolaktin değil malesef2-3 arası hamile kalmak için ideal olanmış
sanırım benide öyle yönlendirir. sen kür yapmış mıydın ? incir yada çörekotu bal karışımıBenimde prolaktinim yüksek çıkıyor ilaç kullanıyorum ama ptolaktin de açlık ve toklukta farkediyor ben öğleden sonra verdiğim testte 49 ertesi gün aç karına verdiğimde 27 çıktı ayrıca tsh da ptolaktini etkiliyormuş ben şimdi endokrin bölümüne gittim tedaviye başladım
canım inşallah hayırlı haberlerle gel..Kızlar bende 2 li taramaya girdim cuma alcam sonuçları dua edin gösterirsede ctesi cinsiyete baktircam
Ben bişey yapmadım ama incir kürünün prolaktini yükselttiğini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum dostinex kullandım hemen düştü birlere ama üç ay sonra yine yükseldi tsh ım da ilacımı bırakmıştım bu ay ikisi de yükselince yumurta takibi de yapmadı doktor Prolaktine ilaç vermedi tsh ın düşünce düşer düşmezse kolay düşürürüz dedisanırım benide öyle yönlendirir. sen kür yapmış mıydın ? incir yada çörekotu bal karışımı
Canım icini ferah tut en azindan belli oldu nedeni.iki uc aya ilac tedavisi ile sorunun cozulur merak etme bitkisel beslen tsh cok da yuksek degil yani dusebilir o.benim tsh 2 cikmisti prolaktin 28 cikmisti dr bana hersey normal demisti ama bak nasip bu islertsh da yüksek ya sadece prolaktin değil malesef2-3 arası hamile kalmak için ideal olanmış
Canım incir kuru deneme sakin.ibrahim saracoglu sut hormonu yuksek olan kullanmasin demisti.ben dinledim.yukseltiyormussanırım benide öyle yönlendirir. sen kür yapmış mıydın ? incir yada çörekotu bal karışımı
Canım sen hormon degerlerine ne zamn baktirmistin ben evlenmeden once baktitmistim bu ay bisene oldu degismis midir sence tekrar yaptirmaya gerek var micnm üzülme hormon bozuklukları tedavi edilmesi çok kolay biraz sabır istiyor... bol bol dua et içini ferah tut.... doktor ne diyor tedaviye başlıyacak mısın ?
çörek otu bal karışımıda yükseltiyomuş. ben kuru incirde yemiştim yanındaCanım incir kuru deneme sakin.ibrahim saracoglu sut hormonu yuksek olan kullanmasin demisti.ben dinledim.yukseltiyormus
canım ben ağustosta yaptırmıştım bide bu ay. bence sende yaptırCanım sen hormon degerlerine ne zamn baktirmistin ben evlenmeden once baktitmistim bu ay bisene oldu degismis midir sence tekrar yaptirmaya gerek var mi
Agustosta nasil cikmisti? Ama corek otu bal yukseltmiyo hormonlari dengeliyo ben de incir yiyorum.bi dahaki ay gidecem bende mayistacanım ben ağustosta yaptırmıştım bide bu ay. bence sende yaptır
Agustosta hic bir sorun cikmamisti. Bazi yerlerde bazi kisiler yazmis corekotu bal karisimi prolaktini yukseltebiliyomus. Bilip bilmeden yaptim. Ama goguslerimde bi degisiklik vardi son birkac aydirAgustosta nasil cikmisti? Ama corek otu bal yukseltmiyo hormonlari dengeliyo ben de incir yiyorum.bi dahaki ay gidecem bende mayista
Cnm bende eylülde baktırmıştım. İki senede bir hormon test ve sperm testlerini tekrarlıuorlar diye biliyorum...Canım sen hormon degerlerine ne zamn baktirmistin ben evlenmeden once baktitmistim bu ay bisene oldu degismis midir sence tekrar yaptirmaya gerek var mi
Nasil bir degisikliktiAgustosta hic bir sorun cikmamisti. Bazi yerlerde bazi kisiler yazmis corekotu bal karisimi prolaktini yukseltebiliyomus. Bilip bilmeden yaptim. Ama goguslerimde bi degisiklik vardi son birkac aydir
son bi kaç aydır bi şişkinlik var uçları hep belirginNasil bir degisiklikti
Hmm demek ki sut hormonundanmis.ama bi daha ki ay gidecem ben de kafama koydumson bi kaç aydır bi şişkinlik var uçları hep belirgin
bence git canım keşke geçen ay yaptırsaydımHmm demek ki sut hormonundanmis.ama bi daha ki ay gidecem ben de kafama koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?