canım resmen pik yapmış. lh seviyen en üst düzeyde bu yumurta tavaya gelir artık
Reglimin 14.gunu bugun canim.normalde 16.gun falan goruyodum bu defa erken oldu heralde aksam tekrar yapiyim siliklesmemisse ne yapayim pekicanım resmen pik yapmış. lh seviyen en üst düzeyde bu yumurta tavaya gelir artıkbirkaç saat sonra tekrar yap canım silikleşmeye başladıysa bugünüde yarınıda değerlendir derim. eşine kahve ve bitter çikolata yedir kendinde muz veya ananas ye bence harika yakalamışşsın kaçıncı günün reglin
inşallah olur canım benim ilaçla mı büyüdüler bu kadar ? bende pazartesi doktora gidicem prolaktin ve tsh yuksek çıktı. hamişlik hayali şuan için mümkün görünmüyor.. en azından 21.günde kan veririm yumlarım çatlıyomu onu da öğrenmiş olurum bende. senin için çok sevindim inşallah olurrKızlar bende çarşamba akşamı ve dün geceyi değerlendirdim. Bir saat sonrada çat iğnesi vurulacagım. Yarın akşam ve salı akşamında değerlendireceğim... Dün doktora gittim sağ tarafta 3 yum oluşmuş 21mm, 19mm, 16 mm sol.ise 1 yum var 12 mm... Doktor gayet güzel, ikiz olma ihtimali yüksek dedi... Hayırlısı artık R runexra221 Amine Busra
Reglimin 1
Reglimin 14.gunu bugun canim.normalde 16.gun falan goruyodum bu defa erken oldu heralde aksam tekrar yapiyim siliklesmemisse ne yapayim peki
illa herkeste 36 saat sonra çatlıcak diye bişey yok ama. sen işini sağlama al. yum çatlamasa bile içeride ne kadar kaliteli sperm varsa o kadar iyi bugün içerisinde iki saat sıvı tüketmeden tekrar yap. mesela saat dört gbi. eğer silikleşme varsa çatlamış demektir. bence bu akşamı değerlendirmelisin. yinede sen bilirsin. ben bu ay her ne kadar ümitsizde olsam hormonlarımda yüksek çıkmış olsa yum zamanlarında ard arda sonra da adete kadar gün aşırı devam edicek. geçen ay ovu testi almadım. 14.15. günler çatladı sandım. ama 26sında çatladı sanırım. en son ilişkide 22siydi malesef... yinede sen bilirsin canımCnm koyu çıktıktan 36 saat sonra yum çatlıyor. Dün geceyi değerlendirdiysen yarın akşamı değerlendir bence....
Tsk ederim cnm amin inş hepimiz anne oluruzinşallah olur canım benim ilaçla mı büyüdüler bu kadar ? bende pazartesi doktora gidicem prolaktin ve tsh yuksek çıktı. hamişlik hayali şuan için mümkün görünmüyor.. en azından 21.günde kan veririm yumlarım çatlıyomu onu da öğrenmiş olurum bende. senin için çok sevindim inşallah olurr
Cnm benimde 11günüm... Klomen biraz öne çekti yum zamanımı... Fazla geride değilsin yanesizin reglleriniz ne çabuk bitmiş ben geciktiğim içinmi böyle oldu yum zamanlarınız gelmiş
ben geride kaldım vah banabu sefer uzunda sürdü yahu küçük küçük hala geliyor 8.gün bugun çörek otu neler etti bana
Cnm haklısın amailla herkeste 36 saat sonra çatlıcak diye bişey yok ama. sen işini sağlama al. yum çatlamasa bile içeride ne kadar kaliteli sperm varsa o kadar iyi bugün içerisinde iki saat sıvı tüketmeden tekrar yap. mesela saat dört gbi. eğer silikleşme varsa çatlamış demektir. bence bu akşamı değerlendirmelisin. yinede sen bilirsin. ben bu ay her ne kadar ümitsizde olsam hormonlarımda yüksek çıkmış olsa yum zamanlarında ard arda sonra da adete kadar gün aşırı devam edicek. geçen ay ovu testi almadım. 14.15. günler çatladı sandım. ama 26sında çatladı sanırım. en son ilişkide 22siydi malesef... yinede sen bilirsin canım
orası ayrı tabi kendi kararı yinedeCnm haklısın amaxra221 arkadaşımız dün geceyi değerlendirmiş zaten... Yum çatlasada 24 saat canlı kalabiliyor...mesala ben buğün çat iğnesi vurulacagım ama yrn akşamı değerlendireceğim... Gün aşırı her zaman en iyisi... Yumlarımız erken çatlasabile dün geceyi değerlendirdiğimizde için tutma ihtimali var yane... Yeter ki Rabbim ol desin
ben klomen kullanmadım ama benm yumlar daha minnacıktır. zaten bence birkaç ay tedavi olmam gerekcek bakalım doktora gideyimde..Cnm benimde 11günüm... Klomen biraz öne çekti yum zamanımı... Fazla geride değilsin yane
Bugunu degerlendirmeyecek misin canim?Kızlar bende çarşamba akşamı ve dün geceyi değerlendirdim. Bir saat sonrada çat iğnesi vurulacagım. Yarın akşam ve salı akşamında değerlendireceğim... Dün doktora gittim sağ tarafta 3 yum oluşmuş 21mm, 19mm, 16 mm sol.ise 1 yum var 12 mm... Doktor gayet güzel, ikiz olma ihtimali yüksek dedi... Hayırlısı artık R runexra221 Amine Busra
Yok cnmBugunu degerlendirmeyecek misin canim?
Canim aksam tekrar yapacagim siliklesmisse degerlendireyim mi sence?Cnm haklısın amaxra221 arkadaşımız dün geceyi değerlendirmiş zaten... Yum çatlasada 24 saat canlı kalabiliyor...mesala ben buğün çat iğnesi vurulacagım ama yrn akşamı değerlendireceğim... Gün aşırı her zaman en iyisi... Yumlarımız erken çatlasabile dün geceyi değerlendirdiğimizde için tutma ihtimali var yane... Yeter ki Rabbim ol desin
Koyuysa degerlendirmeyecegim ama rengi acilmissa degerlendirebilirimYok cnmyarın akşamı değerlendireceğim inş dün geceyi de değerlendirdim zaten..
Ama istersen sen değerlendir aklını karıştırmak istemem
Karar tabiki senin ama silikleşme olursa bu gece yada yarın sabahı mutlaka değerlendir yarın akşama bırakma benceKoyuysa degerlendirmeyecegim ama rengi acilmissa degerlendirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?