Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kizlar yardim bugun ovulasyon testi yaptim koyu cikti normalden erken koyulasti.dungeceyi degerlendirmistik.simdi bugunu de mi degerlendireyim kafam karisti S sinkar

Eklentiler

• 20160416_064924.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar yardim bugun ovulasyon testi yaptim koyu cikti normalden erken koyulasti.dungeceyi degerlendirmistik.simdi bugunu de mi degerlendireyim kafam karisti S sinkar
canım resmen pik yapmış. lh seviyen en üst düzeyde bu yumurta tavaya gelir artık birkaç saat sonra tekrar yap canım silikleşmeye başladıysa bugünüde yarınıda değerlendir derim. eşine kahve ve bitter çikolata yedir kendinde muz veya ananas ye bence harika yakalamışşsın kaçıncı günün reglin

Reglimin 1
Reglimin 14.gunu bugun canim.normalde 16.gun falan goruyodum bu defa erken oldu heralde aksam tekrar yapiyim siliklesmemisse ne yapayim peki

Cnm koyu çıktıktan 36 saat sonra yum çatlıyor. Dün geceyi değerlendirdiysen yarın akşamı değerlendir bence....

Kızlar bende çarşamba akşamı ve dün geceyi değerlendirdim. Bir saat sonrada çat iğnesi vurulacagım. Yarın akşam ve salı akşamında değerlendireceğim... Dün doktora gittim sağ tarafta 3 yum oluşmuş 21mm, 19mm, 16 mm sol.ise 1 yum var 12 mm... Doktor gayet güzel, ikiz olma ihtimali yüksek dedi... Hayırlısı artık R rune xra221 Amine Busra

inşallah olur canım benim ilaçla mı büyüdüler bu kadar ? bende pazartesi doktora gidicem prolaktin ve tsh yuksek çıktı. hamişlik hayali şuan için mümkün görünmüyor.. en azından 21.günde kan veririm yumlarım çatlıyomu onu da öğrenmiş olurum bende. senin için çok sevindim inşallah olurr

Reglimin 1

Reglimin 14.gunu bugun canim.normalde 16.gun falan goruyodum bu defa erken oldu heralde aksam tekrar yapiyim siliklesmemisse ne yapayim peki

Cnm koyu çıktıktan 36 saat sonra yum çatlıyor. Dün geceyi değerlendirdiysen yarın akşamı değerlendir bence....
illa herkeste 36 saat sonra çatlıcak diye bişey yok ama. sen işini sağlama al. yum çatlamasa bile içeride ne kadar kaliteli sperm varsa o kadar iyi bugün içerisinde iki saat sıvı tüketmeden tekrar yap. mesela saat dört gbi. eğer silikleşme varsa çatlamış demektir. bence bu akşamı değerlendirmelisin. yinede sen bilirsin. ben bu ay her ne kadar ümitsizde olsam hormonlarımda yüksek çıkmış olsa yum zamanlarında ard arda sonra da adete kadar gün aşırı devam edicek. geçen ay ovu testi almadım. 14.15. günler çatladı sandım. ama 26sında çatladı sanırım. en son ilişkide 22siydi malesef... yinede sen bilirsin canım

sizin reglleriniz ne çabuk bitmiş ben geciktiğim içinmi böyle oldu yum zamanlarınız gelmiş
ben geride kaldım vah bana bu sefer uzunda sürdü yahu küçük küçük hala geliyor 8.gün bugun çörek otu neler etti bana

Tsk ederim cnm amin inş hepimiz anne oluruz ewt cnm klomen ve inofolic combi kullandım... Şimdide doktorum esrfem verdi rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutulmasını kolaylaştıran ilaçmış... 14 gün esrfem kullanacağım

Cnm benimde 11günüm... Klomen biraz öne çekti yum zamanımı... Fazla geride değilsin yane

Cnm haklısın ama xra221 arkadaşımız dün geceyi değerlendirmiş zaten... Yum çatlasada 24 saat canlı kalabiliyor...mesala ben buğün çat iğnesi vurulacagım ama yrn akşamı değerlendireceğim... Gün aşırı her zaman en iyisi... Yumlarımız erken çatlasabile dün geceyi değerlendirdiğimizde için tutma ihtimali var yane... Yeter ki Rabbim ol desin

orası ayrı tabi kendi kararı yinede

Bugunu degerlendirmeyecek misin canim?

Canim aksam tekrar yapacagim siliklesmisse degerlendireyim mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…