Canim az once ovu testi yaptim hala koyu kararsiz kaldim denemeyeyim ozamn mi bilemiyorum yaaKarar tabiki senin ama silikleşme olursa bu gece yada yarın sabahı mutlaka değerlendir yarın akşama bırakma bence
Evet daha baya koyu yarin sabah yapin. Hem kalite daha iyi oluyor ya sabahCanim az once ovu testi yaptim hala koyu kararsiz kaldim denemeyeyim ozamn mi bilemiyorum yaa
Sabah ola hayrola ozamn: )Evet daha baya koyu yarin sabah yapin. Hem kalite daha iyi oluyor ya sabah
Canim ayni koyulukta devam ederse doktora gidip bir baktir istersen belki catlamazsa kiste donusmesin catlatma verir belkiCanim test yine ayni koyulukta cikti piknik isi cikti bizim sabah olamaz artik aksama kaldi nasip artik
Amin canim ya insallah olurKızlar bugün çok heyecanlıyım birazdan eşim gelecek çat iğnesi 32. Saatindeyim.. Rabbim nasip etsin inş hepimize bu ay R runeAmine Busra xra221
Cnm bu akşamı muhakkak değerlendir Biraz açılmış
Günaydın canim evet degerlendirdim.bugun tekrar yaptim daha cok siliklesmis.artik nasip. İnsallah artik hepimizin olur ya
evet açılma başlamış dun akşamı değerlendirdin umarım bu akşamıda mutlaka kaçırma
canım her ihtimale karşı bu akşamıda değerlendirmeni tavsiye ederim yinede sen bilirsinGünaydın canim evet degerlendirdim.bugun tekrar yaptim daha cok siliklesmis.artik nasip. İnsallah artik hepimizin olur ya
çok sevındım cnmmm... insan doktora gidince bile psikolojikmen rahatlıyor... kafan rahat olsun gerisi gelır inş...günaydınnn kızlarxra221 S sinkar R rune sonuçlarımı aldım doktoruma yol aldım, kadın öleceksin dese sevinirim o kadar tatlı ki pco görünümlü kist durumum varmış evet ama hormonlarıma ve adetlerimin düzenli olmasıyla pcos oldugum soylenemezmiş. adette görünen hain kötü kalpli kistim yok olmuş, anlamıştım zati adetim uzun sürüp kahve kahve akmıştı. malesef yine enfeksiyonum varmış fitil iki antibiyotikk verdi.. soooraaa prolaktin için haftada bir kez kullanacağım bir ilaç verdi. tsh ı yüksek bulmadı. eğer troidlerinden gerçekten bir bozulma olsa böyle çıkmazdı dedi ısrarla ilaç istedim ama vermedi.. ve yinedee gün aşırı munasebete devam edin dedi. çörek otundan bahsettimm, sen hasta değilsin bu da tedavi değil sadece gebe kalmanı kolaylaştırmaya çalışıyoruz dedi bu ay olmasa bile bir dahaki ay klomen kullanalım sende güzel etki yapmıştı dedi :) en azından kafam rahatladı bu ay için rahat geçcek beklentim olmıcak -)-)-)
inşallah canımR runeAmine Busra xra221 kızlar bence bu ay aramızda en az iki kişi hamile kalıcak ben öyle hissediyorum bakalım artık
aynen öyle canım rahatlattı sağolsun... seninde inşallah tutunur bu ayçok sevındım cnmmm... insan doktora gidince bile psikolojikmen rahatlıyor... kafan rahat olsun gerisi gelır inş...
ayyy cnm inşşşinşallah canımxra221 ve senden ümitlendim ben bu ay çokçana :)
Degerlendirecem insallah canımcanım her ihtimale karşı bu akşamıda değerlendirmeni tavsiye ederim yinede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?