Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Karar tabiki senin ama silikleşme olursa bu gece yada yarın sabahı mutlaka değerlendir yarın akşama bırakma bence
Canim az once ovu testi yaptim hala koyu kararsiz kaldim denemeyeyim ozamn mi bilemiyorum yaa

Eklentiler

• 20160416_203312.webp
    6 KB · Görüntüleme: 32
Canim test yine ayni koyulukta cikti piknik isi cikti bizim sabah olamaz artik aksama kaldi nasip artik

günaydınnn kızlar xra221 S sinkar R rune sonuçlarımı aldım doktoruma yol aldım, kadın öleceksin dese sevinirim o kadar tatlı ki pco görünümlü kist durumum varmış evet ama hormonlarıma ve adetlerimin düzenli olmasıyla pcos oldugum soylenemezmiş. adette görünen hain kötü kalpli kistim yok olmuş, anlamıştım zati adetim uzun sürüp kahve kahve akmıştı. malesef yine enfeksiyonum varmış fitil iki antibiyotikk verdi.. soooraaa prolaktin için haftada bir kez kullanacağım bir ilaç verdi. tsh ı yüksek bulmadı. eğer troidlerinden gerçekten bir bozulma olsa böyle çıkmazdı dedi ısrarla ilaç istedim ama vermedi.. ve yinedee gün aşırı munasebete devam edin dedi. çörek otundan bahsettimm, sen hasta değilsin bu da tedavi değil sadece gebe kalmanı kolaylaştırmaya çalışıyoruz dedi bu ay olmasa bile bir dahaki ay klomen kullanalım sende güzel etki yapmıştı dedi :) en azından kafam rahatladı bu ay için rahat geçcek beklentim olmıcak (-)-)

çok sevındım cnmmm... insan doktora gidince bile psikolojikmen rahatlıyor... kafan rahat olsun gerisi gelır inş...

inşallah canım xra221 ve senden ümitlendim ben bu ay çokçana :)
ayyy cnm inşşş içim kıpır kıpır 3 yum olması benı çok umutlandırdı.... gercı femara kullandım zaman 5 yum vardı ama onlar küçüktü bunların büyüklükleri gayet iyi dedi doktor... kısmet ... inş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…