İnsallah 17nisan bize ugur getirir ozamn
İnsallah 17nisan bize ugur getirir ozamn
Amin canım. İnsallah guzel haberler verirsin.ayyy cnm inşşşiçim kıpır kıpır 3 yum olması benı çok umutlandırdı.... gercı femara kullandım zaman 5 yum vardı ama onlar küçüktü bunların büyüklükleri gayet iyi dedi doktor... kısmet ... inş olur
inş cnm bu akşamıda değerlendirmek çok isterdım ama malesef eşim geç gelicek yarın akşamı değerlendirecegım artık.... ben bu çift günleri değerlendirdim yane adetimim 8,10,12 günleri ilişkı oldu birde 14,16 ve 18 günleri değerlendireyim diyorum[/QU
Canim esin cok gec gelmeyecekse degerlendir.yoksa kalsin.bence dedigin gunleri degerlendir hatta 20.gunu de degerlendir.ben de tekli gunleri degerlendirdim.9,11,13,15 bugunu degerlendircem ins
Bende senin tsh yi yuksek bulmamistum.icini ferah tut olacak insallahgünaydınnn kızlarxra221 S sinkar R rune sonuçlarımı aldım doktoruma yol aldım, kadın öleceksin dese sevinirim o kadar tatlı ki pco görünümlü kist durumum varmış evet ama hormonlarıma ve adetlerimin düzenli olmasıyla pcos oldugum soylenemezmiş. adette görünen hain kötü kalpli kistim yok olmuş, anlamıştım zati adetim uzun sürüp kahve kahve akmıştı. malesef yine enfeksiyonum varmış fitil iki antibiyotikk verdi.. soooraaa prolaktin için haftada bir kez kullanacağım bir ilaç verdi. tsh ı yüksek bulmadı. eğer troidlerinden gerçekten bir bozulma olsa böyle çıkmazdı dedi ısrarla ilaç istedim ama vermedi.. ve yinedee gün aşırı munasebete devam edin dedi. çörek otundan bahsettimm, sen hasta değilsin bu da tedavi değil sadece gebe kalmanı kolaylaştırmaya çalışıyoruz dedi bu ay olmasa bile bir dahaki ay klomen kullanalım sende güzel etki yapmıştı dedi :) en azından kafam rahatladı bu ay için rahat geçcek beklentim olmıcak -)-)-)
inş cnm bu akşamıda değerlendirmek çok isterdım ama malesef eşim geç gelicek yarın akşamı değerlendirecegım artık.... ben bu çift günleri değerlendirdim yane adetimim 8,10,12 günleri ilişkı oldu birde 14,16 ve 18 günleri değerlendireyim diyorum
Amin canım. İnsallah guzel haberler verirsin.
Bende senin tsh yi yuksek bulmamistum.icini ferah tut olacak insallah
cnm tsh çok yüksek değil kafanı buna yorma, doktor yüksek bulsaydı muhakak ilaç verirdi, demekkı gerek görmedi ... bende bu ay adetimin 20. gününe kadar değerlendirecegım ... inş olur bu ay çok fazla hevesleyim,canlarım inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun. bu ay bırakmıcam ama olamama ihtimali daha çok olduğundan düşünmeyeceğimde ben. sizlerden umutlandım. siz yine de regle bir hafta kalana kadar gün aşırı devam edin. bakarsınız başka yumlama olur.
tsh aslında 2-2,5 arası olmalıymış ama ısrarlarıma ragmen bir ilaç vermedi işte
Yok canim tsh nin siniri 4tur seninki cok az gecmis bisey olmaz duzelir bence odacanlarım inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun. bu ay bırakmıcam ama olamama ihtimali daha çok olduğundan düşünmeyeceğimde ben. sizlerden umutlandım. siz yine de regle bir hafta kalana kadar gün aşırı devam edin. bakarsınız başka yumlama olur.
tsh aslında 2-2,5 arası olmalıymış ama ısrarlarıma ragmen bir ilaç vermedi işte
Canim ben de genelde 20sinden sonra yapmayi birakiyorum ama dr.bazen gec olusan yumurta olabilirir.gun asiri degil ama iki uc gunde bi iliski olsun dedi.bu ay 20den sonra oyle yapacagim.xra221 ewt cnm 20. günüde değerlendirecegım , çok ufak 12 mm bir yumurtam daha var doktor önemlı değil dedi ama bellı olmaz belkı o yum çatlar ve döllenir
bir hafta önce bir rüya gördüm ben hamileymısım eşimle doktora gidiyorum ve doktor diyorkı ikizin olucak ... çok seviniyorum tabi kide... cuma günü yum kontrolümde doktor ikiz olma ihtimali var hazırlıklı ol dedi.... Rabbım hayılrlısını nasip etsin hepimiziAmine Busra
R rune cnm sen naptın hiç sesin çıkmıyor?
İnsallah ruyan gercek cikar hayirdir insallah canimxra221 ewt cnm 20. günüde değerlendirecegım , çok ufak 12 mm bir yumurtam daha var doktor önemlı değil dedi ama bellı olmaz belkı o yum çatlar ve döllenir
bir hafta önce bir rüya gördüm ben hamileymısım eşimle doktora gidiyorum ve doktor diyorkı ikizin olucak ... çok seviniyorum tabi kide... cuma günü yum kontrolümde doktor ikiz olma ihtimali var hazırlıklı ol dedi.... Rabbım hayılrlısını nasip etsin hepimiziAmine Busra
R rune cnm sen naptın hiç sesin çıkmıyor?
aynen aslında çok hata yapıyoruz yum dönemlerimize çok takılıyoruz diğer günleri es geçiyoruz.... annelerımız, anneannelerimiz yum dönemlerımı bilirlerdi kafalarına göre ilişkiye girerlerdi... ne zaman tutacagı bellı olmaz... çok duyuyoruz adetten hemen önce yada hemen sonra hamile kalan kadınları... o yüzden bu ay gün aşırı sürekli denemeyi düşünüyorum .. bat 5 mayıs ... 1 mayısa kadar deneyecegımCanim ben de genelde 20sinden sonra yapmayi birakiyorum ama dr.bazen gec olusan yumurta olabilirir.gun asiri degil ama iki uc gunde bi iliski olsun dedi.bu ay 20den sonra oyle yapacagim.Amine Busra belli olmaz canim kimin tutacagi.nasip bu isler.insallah hepimizin yuzu guler
aynen canım geçen ay 22 martta bıraktım ve benm yum 26sında çatladıaynen aslında çok hata yapıyoruz yum dönemlerimize çok takılıyoruz diğer günleri es geçiyoruz.... annelerımız, anneannelerimiz yum dönemlerımı bilirlerdi kafalarına göre ilişkiye girerlerdi... ne zaman tutacagı bellı olmaz... çok duyuyoruz adetten hemen önce yada hemen sonra hamile kalan kadınları... o yüzden bu ay gün aşırı sürekli denemeyi düşünüyorum .. bat 5 mayıs ... 1 mayısa kadar deneyecegım
Oyle canim benim de bat 3 mayis bende 30 nisana kadar dusunuyorum.gelsin artik bu bebislerde ya :)aynen aslında çok hata yapıyoruz yum dönemlerimize çok takılıyoruz diğer günleri es geçiyoruz.... annelerımız, anneannelerimiz yum dönemlerımı bilirlerdi kafalarına göre ilişkiye girerlerdi... ne zaman tutacagı bellı olmaz... çok duyuyoruz adetten hemen önce yada hemen sonra hamile kalan kadınları... o yüzden bu ay gün aşırı sürekli denemeyi düşünüyorum .. bat 5 mayıs ... 1 mayısa kadar deneyecegım
SAĞLIKLA gelsinler İNŞALLAHHHOyle canim benim de bat 3 mayis bende 30 nisana kadar dusunuyorum.gelsin artik bu bebislerde ya :)
cm evet beylikdüzünde oturuyorum ama sefaköy medipol hastanesine gidiyorum ben doktorum şerife kahraman .... annemler sefaköyde hem ailemı ziyarete gidiyorum hem de hastaneye... sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
aa tanışık çıkmamız çok olağan şok şok :) ben 20 sene söğütlüçeşmede oturdum evlenince de esenyurta geldim. medipole geçen adetimde tahlil için gittim sende pco var dedi ve biraz ilgisizdi.. daha önceden sefaköy rumeli hastanesinde rabia hanıma gidiyordum. çevremde herkes çok memnundu bende öyle. sonra doktorum beylikdüzü kolana geçti ama fiyatları arttı tabi biraz malesef.. inşallah hem maddi hem manevi olarak çektiklerimizin mukafatını alırız.. kaç doktora gittiysem rabia hanımdaki o rahatlığı yaşayamıyorum nedense ona alışabildim. medipol aslında uygunda ama uzak kaldı artık banacm evet beylikdüzünde oturuyorum ama sefaköy medipol hastanesine gidiyorum ben doktorum şerife kahraman .... annemler sefaköyde hem ailemı ziyarete gidiyorum hem de hastaneye... sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
aaaa inanmıyorum bende Rabia Hnıma gidiyordum o gidince Nlgün hanıma gittim benımle çok ilgilenmedı bende medipola gittim şimdilik fena değil.... sonuçta bir sorunum olmadığı için her doktor bana klomenı tavsiye edecek, o yüzden şimdilik çok takılmıyorum ama aşılama falan olursam muhakka iyi bir doktor araştıracagım.... Rabia hanımın nerde olduğunu bilmiyordum çok iyi oldu belkı ona giderim muayene ücreti ne kadar? bu arada ben de esenyurtda evlendıkten sonra taşındım... önceden sefaköy tevfikbey mah otoroyordum ...aa tanışık çıkmamız çok olağan şok şok :) ben 20 sene söğütlüçeşmede oturdum evlenince de esenyurta geldim. medipole geçen adetimde tahlil için gittim sende pco var dedi ve biraz ilgisizdi.. daha önceden sefaköy rumeli hastanesinde rabia hanıma gidiyordum. çevremde herkes çok memnundu bende öyle. sonra doktorum beylikdüzü kolana geçti ama fiyatları arttı tabi biraz malesef.. inşallah hem maddi hem manevi olarak çektiklerimizin mukafatını alırız.. kaç doktora gittiysem rabia hanımdaki o rahatlığı yaşayamıyorum nedense ona alışabildim. medipol aslında uygunda ama uzak kaldı artık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?