Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

işte o yüzden dedim ya tanışık çıkabiliriz diye yaşın kaçtı ? :) ben nilgün hanımdan da medipoldeki o bayandan da kesinlikle memnun olamadım.. ama Rabia hanım ölceksin dese üzülmem o derece tatlı geliyor bna ne söylese. şuan muayene ücreti 70 tl malesef. o da hastanenin KOLAN olmasından kaynaklı yoksa rumelide 40tı... çok yüksek ama dediğim gibi kaç doktora gittiysem ağlayarak döndüm bir rabia hanımda rahatım

hatırlamıyorum tam olarak ismini ama acilde nöbetçi bir bayandı genç biriydi sarışın kabarık saçlıydı sanki emin değilim ama biraz ilgisizdi acilde olmamdır belkide
cnm acil kalabalık olduğu için ilgisiz kalmış olabılır... benım doktorum değil bu .... hayrlısı olsun gercekten muayene ücreti çok pahalıymış... ben medipolde 20 tl ödüyorum.... Rabia hanıma ilk kontrole gittiğimde o zaman 11 aylık evliydim ultrasyonda yum kalıten çok iyi demişti, hormon testide istedı oda temız çıkınca yasın çok genç biraz bekle demişti görünürde bir sıkıntın yok demşti... eşimin sperm testınede maşallahınız var demişti :) biraz daha bekleyın dedı sonra 4-5 ay bekledım olmadı tekrar Rabıa Hanıma gideyim dedım baktım hastaneden ayrılmış bende nilgün hanıma gittim öyle işte .... sonrada medipole gittim annemın tavsiyesi üzerine

amannn nilgun hanım tamamen ilgisiz. onuda göndermişlerdi zaten. hakkımızda hayırlısı doktor bahane veren Allah

Canım sen canakkalede otur muyor muydun

amannn nilgun hanım tamamen ilgisiz. onuda göndermişlerdi zaten. hakkımızda hayırlısı doktor bahane veren Allah
nilgün hanımdamı gitti bence hastanede bir problem var kadın doğumcular hep ayrılmış.... ben şimdilik medipole gideyim eğer klomen işe yaramazsa ciddi doktor arayışına girecegım sen çok gençsin bu arada.... ben 22 yasında evlılık bile düşünmüyordum

işte gençliklede olmuyormuş malesef bir buçuk yıl oldu ama yok henüz işte

Benim memleketim çanakkale rune ığdır deyince sen bir uç ben bir uç diye takılmıştım ona ama çok sık gelip gittiğimden yerleşkemde çanakkale sayılabilir tabi ovu testin silikleştimii
Evet canım burda fotosunu paylastim 16.gunumde baya siliklesti 15.gunun aksami hafif bi siliklesme vardi

ben sen ve esra olarak düşünüyorum çünkü ben kararsızım bu ay antibiyotık kullanacağım fitil kullanacağım
ayyy cnmm inş.... kısmet bu işler hiç bellı olmaz Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin... senınle tanısırız belkı bir gün yolumuz kesişir... eğer hamıle kalırsam belkı Rabia Hanıma muayene olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…