işte o yüzden dedim ya tanışık çıkabiliriz diye yaşın kaçtı ? :) ben nilgün hanımdan da medipoldeki o bayandan da kesinlikle memnun olamadım.. ama Rabia hanım ölceksin dese üzülmem o derece tatlı geliyor bna ne söylese. şuan muayene ücreti 70 tl malesef. o da hastanenin KOLAN olmasından kaynaklı yoksa rumelide 40tı... çok yüksek ama dediğim gibi kaç doktora gittiysem ağlayarak döndüm bir rabia hanımda rahatımaaaa inanmıyorum bende Rabia Hnıma gidiyordum o gidince Nlgün hanıma gittim benımle çok ilgilenmedı bende medipola gittim şimdilik fena değil.... sonuçta bir sorunum olmadığı için her doktor bana klomenı tavsiye edecek, o yüzden şimdilik çok takılmıyorum ama aşılama falan olursam muhakka iyi bir doktor araştıracagım.... Rabia hanımın nerde olduğunu bilmiyordum çok iyi oldu belkı ona giderim muayene ücreti ne kadar? bu arada ben de esenyurtda evlendıkten sonra taşındım... önceden sefaköy tevfikbey mah otoroyordum ...
hatırlamıyorum tam olarak ismini ama acilde nöbetçi bir bayandı genç biriydi sarışın kabarık saçlıydı sanki emin değilim ama biraz ilgisizdi acilde olmamdır belkideAmine Busra sen sefaköy medipole mi gittin hangi doktora gittin ?
cnm acil kalabalık olduğu için ilgisiz kalmış olabılır... benım doktorum değil bu .... hayrlısı olsun gercekten muayene ücreti çok pahalıymış... ben medipolde 20 tl ödüyorum.... Rabia hanıma ilk kontrole gittiğimde o zaman 11 aylık evliydim ultrasyonda yum kalıten çok iyi demişti, hormon testide istedı oda temız çıkınca yasın çok genç biraz bekle demişti görünürde bir sıkıntın yok demşti... eşimin sperm testınede maşallahınız var demişti :)hatırlamıyorum tam olarak ismini ama acilde nöbetçi bir bayandı genç biriydi sarışın kabarık saçlıydı sanki emin değilim ama biraz ilgisizdi acilde olmamdır belkide
22yim bende :)
amannn nilgun hanım tamamen ilgisiz. onuda göndermişlerdi zaten. hakkımızda hayırlısı doktor bahane veren Allahcnm acil kalabalık olduğu için ilgisiz kalmış olabılır... benım doktorum değil bu .... hayrlısı olsun gercekten muayene ücreti çok pahalıymış... ben medipolde 20 tl ödüyorum.... Rabia hanıma ilk kontrole gittiğimde o zaman 11 aylık evliydim ultrasyonda yum kalıten çok iyi demişti, hormon testide istedı oda temız çıkınca yasın çok genç biraz bekle demişti görünürde bir sıkıntın yok demşti... eşimin sperm testınede maşallahınız var demişti :)biraz daha bekleyın dedı sonra 4-5 ay bekledım olmadı tekrar Rabıa Hanıma gideyim dedım baktım hastaneden ayrılmış bende nilgün hanıma gittim öyle işte .... sonrada medipole gittim annemın tavsiyesi üzerine
Canım sen canakkalede otur muyor muydunaa tanışık çıkmamız çok olağan şok şok :) ben 20 sene söğütlüçeşmede oturdum evlenince de esenyurta geldim. medipole geçen adetimde tahlil için gittim sende pco var dedi ve biraz ilgisizdi.. daha önceden sefaköy rumeli hastanesinde rabia hanıma gidiyordum. çevremde herkes çok memnundu bende öyle. sonra doktorum beylikdüzü kolana geçti ama fiyatları arttı tabi biraz malesef.. inşallah hem maddi hem manevi olarak çektiklerimizin mukafatını alırız.. kaç doktora gittiysem rabia hanımdaki o rahatlığı yaşayamıyorum nedense ona alışabildim. medipol aslında uygunda ama uzak kaldı artık bana
nilgün hanımdamı gitti bence hastanede bir problem var kadın doğumcular hep ayrılmış.... ben şimdilik medipole gideyim eğer klomen işe yaramazsa ciddi doktor arayışına girecegımamannn nilgun hanım tamamen ilgisiz. onuda göndermişlerdi zaten. hakkımızda hayırlısı doktor bahane veren Allah
Benim memleketim çanakkale rune ığdır deyince sen bir uç ben bir uç diye takılmıştım ona ama çok sık gelip gittiğimden yerleşkemde çanakkale sayılabilir tabiCanım sen canakkalede otur muyor muydun
işte gençliklede olmuyormuş malesef bir buçuk yıl oldu ama yok henüz iştenilgün hanımdamı gitti bence hastanede bir problem var kadın doğumcular hep ayrılmış.... ben şimdilik medipole gideyim eğer klomen işe yaramazsa ciddi doktor arayışına girecegımsen çok gençsin bu arada.... ben 22 yasında evlılık bile düşünmüyordum
Evet canım burda fotosunu paylastim 16.gunumde baya siliklesti 15.gunun aksami hafif bi siliklesme vardiBenim memleketim çanakkale rune ığdır deyince sen bir uç ben bir uç diye takılmıştım ona ama çok sık gelip gittiğimden yerleşkemde çanakkale sayılabilir tabiovu testin silikleştimii
hayırlısı olur inşallah canım. bu ay ilaç kullanmışmıydınEvet canım burda fotosunu paylastim 16.gunumde baya siliklesti 15.gunun aksami hafif bi siliklesme vardi
Rabbimin izniyle olucak cnm inş bu ay iki hamiş beklıyorum bakalım hangimiz olucakişte gençliklede olmuyormuş malesef bir buçuk yıl oldu ama yok henüz işte
ben sen ve esra olarak düşünüyorum çünkü ben kararsızım bu ay antibiyotık kullanacağım fitil kullanacağımRabbimin izniyle olucak cnm inş bu ay iki hamiş beklıyorum bakalım hangimiz olucak
ayyy cnmm inş.... kısmet bu işler hiç bellı olmaz Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin...ben sen ve esra olarak düşünüyorum çünkü ben kararsızım bu ay antibiyotık kullanacağım fitil kullanacağım
inşallah bakarsın aynı ayda kalırız beraber gideriz doktorada :)ayyy cnmm inş.... kısmet bu işler hiç bellı olmaz Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin...senınle tanısırız belkı bir gün yolumuz kesişir... eğer hamıle kalırsam belkı Rabia Hanıma muayene olurum
ayyy ne güzelll ağzından bal damlıyor cnm inşinşallah bakarsın aynı ayda kalırız beraber gideriz doktorada :)
Hayir canim ilac kullanmadim.ben ilacsizda yumurtluyorum bi sorunum yok.klomeni sureci hizlandirmak icin kullandim ama olmamışti yinehayırlısı olur inşallah canım. bu ay ilaç kullanmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?