Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Dün hsg filmi çekildim çok şükür hiç bir problem yokmuş. Anlaşılan eşimin sperm hareketinin düşüklüğünden kaynaklanıyor. Haftaya eşim sperm testinş yenilicek bakalım doktorumuz ne diyecek

Dün hsg filmi çekildim çok şükür hiç bir problem yokmuş. Anlaşılan eşimin sperm hareketinin düşüklüğünden kaynaklanıyor. Haftaya eşim sperm testinş yenilicek bakalım doktorumuz ne diyecek
rahim filminden sonra bazıları hemen hamile kalıyor eşinde yine test yaptırsın ama denemelere devam edin derim

çok sevindim cnm eşinin değerleride iyi çıkar inş Rabbimin izniyle tez zamanda bebeğin gelir .... bende klomen kullandım çat iğnesi vuruldum cumartesı günü beklemedeyim

beklemede kalma çalışmalara devam et canım arkadan gelen yum olur belki klomen çok etkili
günaydın cnm dün aksam ilişkı oldu.... gün aşırıya devam ediyorum .... haklısın hangi yumun çatlayıp döllenecegı bellı olmaz... daha reğlimin 14. günündeyim zaten, 24. günü kadar devam edecegım sen naptın bakalım ?

ben enfeksiyon için fitil ve antibiyotik kullanıyorum önceden doktorum ilişki olmasın derdi ama bu seferkinde demedi. çalışmalara devam dedi ama ben kararsızım ilaç kullandığım için muhtemel yumlama 14. gün yani cuma ben şuan 12.gündeyim ne yapsam bilemiyorum. diğer topictekiler tutupda döllense bile senin ialçların bitmiş olur diyolar salı bitcek. sence ne yapayım şu 4 5 günden itibaren değerlendirsemmi ovu testi alıp

cnm bence değerlendir vakit kaybetme.... eğer döllenırse o zamana kadar ilaçların biter zaten.... bu akşamdan başla gün aşırı devam et... bu akşamı ve cumayı muhakak değerlendir...

Amine Busra yerınde olsam cuma günüde Rabia Hanıma giderdım yum çatlamışmı yada büyüklüğü ne kadar diye bilgi alırdım... sonuça 10 gün kontrol süren devam ediyor değilmi.... 70 lira verdin iyi değerlendir bence

ama işten izin alamam 21.gün progesteron düşünüyodum bende akşam acılde

ama bu hafta sefaköydeyim akşamları. acaba senin doktora gitsemmi medipole acil olarak bakar mı ki özel sonuçta ?

ama bu hafta sefaköydeyim akşamları. acaba senin doktora gitsemmi medipole acil olarak bakar mı ki özel sonuçta ?
bakar cnm sadece yumun büyüklüğünü öğreneceksın o kadar muayane ücretide uygun... nöbetçi doktorda var iş çıkısındas gidebılırsın? sana ilişkı günlerinide verir?

progestreonu medipol 45 tl yapıyor haberin olsun cnm.... daha uygun çoğu yere gör, doktora söylersın sana 21. gününde progestero testi yapılacak diye not alır Amine Busra

bakar cnm sadece yumun büyüklüğünü öğreneceksın o kadar muayane ücretide uygun... nöbetçi doktorda var iş çıkısındas gidebılırsın? sana ilişkı günlerinide verir?
çokk teşekkür ederim valla hiç aklıma gelmemişti cuma akşamı giderim en azından durumumu söyler büyümediyse de umudumu keserim. umarım senin doktor nöbetçi olur geçenki olmaz. geçen gittiğim enfeksiyon için ilaç vermedi idrarda vardı halbuki.. şükriyeydi dimi seninki?

progestreonu medipol 45 tl yapıyor haberin olsun cnm.... daha uygun çoğu yere gör, doktora söylersın sana 21. gününde progestero testi yapılacak diye not alır Amine Busra
sağol canım devlette tanıdık var ama yaptıramazsam onuda orda yaptırırım. Allahım görsün hem maddi hem manevi ne haldeyiz

Amine Busra o hastanede genellıkle 3 doktoru tavsiye ediyorlar birisi şerife tuba kahraman, diğeri öznur akın ve son olarak tuba tarhan .... geregı iş çıkısında gıdeceksın şansına hangi doktor nöbetçiyse ona görüneceksın...

şerife tuba kahraman cnm....

sağol canım devlette tanıdık var ama yaptıramazsam onuda orda yaptırırım. Allahım görsün hem maddi hem manevi ne haldeyiz
tmm cnm devletse daha iyi.... istersen öğle arası bir ara , yarın akşam yada cuma akşamı hangi doktor nöbetçi öğren.... öznur akında çok iyidir... persembe günlerı genellıkle öznur akın nöbetçi oluyor... yarın akşam git bence iş çıkısında, cuma günü geç olabılır ....

sağol canım eşime bir derim bakalım o ne dicek Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…