o kadar koyu yakalamana şaşırdım canım ondan sordumHayir canim ilac kullanmadim.ben ilacsizda yumurtluyorum bi sorunum yok.klomeni sureci hizlandirmak icin kullandim ama olmamışti yine
cnm sorun eşinden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla... bu hız düşüklüğü acaba sonradan mı ortaya çıktı... ilk ayda hemen hamile kalmısın .... cnm kürtakdan dolayı bir problem olsaydı şimdiye kadar çok tan ortaya çıkardı yumurtlama takıbı yaptırıyorsun sonuçta hersey USG de bellı oluyor sonuçta.... cnm eminim biliyorsundur ben yine söyleyeyım eşin bol bol ceviz yesın, haftada iki kez somon balığı tüketin, avokado muz ve bal karısımı yap eşini sabah akşam yedir... birde hergün 1 defa taze sıkılmış havuç suyu spermler açısından çok faydalı .... birde ilişkiye girmeden 2-3 saat önce eşine sert türk kahvesi içir faydasını görürsün inş...
benım eşimin değerleri iyi sperm sayısı 418 milyon ve ileri hareketlilik %42, yavaş ileri hareketlilik ise %12.... bende de hersey normal ama yine olmuyor.... bu işler nasip kısmet işibu kadar hersey normalken 20 aydan berı hayal kırıklığına ıgramak çok can sıkıcı Z Zzambak35
rahim filminden sonra bazıları hemen hamile kalıyor eşinde yine test yaptırsın ama denemelere devam edin derimDün hsg filmi çekildim çok şükür hiç bir problem yokmuş. Anlaşılan eşimin sperm hareketinin düşüklüğünden kaynaklanıyor. Haftaya eşim sperm testinş yenilicek bakalım doktorumuz ne diyecek
çok sevindim cnm eşinin değerleride iyi çıkar inş Rabbimin izniyle tez zamanda bebeğin gelir .... bende klomen kullandım çat iğnesi vuruldum cumartesı günü beklemedeyimDün hsg filmi çekildim çok şükür hiç bir problem yokmuş. Anlaşılan eşimin sperm hareketinin düşüklüğünden kaynaklanıyor. Haftaya eşim sperm testinş yenilicek bakalım doktorumuz ne diyecek
beklemede kalma çalışmalara devam et canımçok sevindim cnm eşinin değerleride iyi çıkar inş Rabbimin izniyle tez zamanda bebeğin gelir .... bende klomen kullandım çat iğnesi vuruldum cumartesı günü beklemedeyim
günaydın cnm dün aksam ilişkı oldu.... gün aşırıya devam ediyorum .... haklısın hangi yumun çatlayıp döllenecegı bellı olmaz... daha reğlimin 14. günündeyim zaten, 24. günü kadar devam edecegımbeklemede kalma çalışmalara devam et canımarkadan gelen yum olur belki klomen çok etkili
ben enfeksiyon için fitil ve antibiyotik kullanıyorum önceden doktorum ilişki olmasın derdi ama bu seferkinde demedi. çalışmalara devam dedi ama ben kararsızım ilaç kullandığım için muhtemel yumlama 14. gün yani cuma ben şuan 12.gündeyim ne yapsam bilemiyorum. diğer topictekiler tutupda döllense bile senin ialçların bitmiş olur diyolar salı bitcek. sence ne yapayım şu 4 5 günden itibaren değerlendirsemmi ovu testi alıpgünaydın cnm dün aksam ilişkı oldu.... gün aşırıya devam ediyorum .... haklısın hangi yumun çatlayıp döllenecegı bellı olmaz... daha reğlimin 14. günündeyim zaten, 24. günü kadar devam edecegımsen naptın bakalım ?
cnm bence değerlendir vakit kaybetme.... eğer döllenırse o zamana kadar ilaçların biter zaten.... bu akşamdan başla gün aşırı devam et... bu akşamı ve cumayı muhakak değerlendir...ben enfeksiyon için fitil ve antibiyotik kullanıyorum önceden doktorum ilişki olmasın derdi ama bu seferkinde demedi. çalışmalara devam dedi ama ben kararsızım ilaç kullandığım için muhtemel yumlama 14. gün yani cuma ben şuan 12.gündeyim ne yapsam bilemiyorum. diğer topictekiler tutupda döllense bile senin ialçların bitmiş olur diyolar salı bitcek. sence ne yapayım şu 4 5 günden itibaren değerlendirsemmi ovu testi alıp
ama işten izin alamamAmine Busra yerınde olsam cuma günüde Rabia Hanıma giderdım yum çatlamışmı yada büyüklüğü ne kadar diye bilgi alırdım... sonuça 10 gün kontrol süren devam ediyor değilmi.... 70 lira verdin iyi değerlendir bence
ama bu hafta sefaköydeyim akşamları. acaba senin doktora gitsemmi medipole acil olarak bakar mı ki özel sonuçta ?Amine Busra yerınde olsam cuma günüde Rabia Hanıma giderdım yum çatlamışmı yada büyüklüğü ne kadar diye bilgi alırdım... sonuça 10 gün kontrol süren devam ediyor değilmi.... 70 lira verdin iyi değerlendir bence
bakar cnm sadece yumun büyüklüğünü öğreneceksın o kadar muayane ücretide uygun... nöbetçi doktorda var iş çıkısındas gidebılırsın? sana ilişkı günlerinide verir?ama bu hafta sefaköydeyim akşamları. acaba senin doktora gitsemmi medipole acil olarak bakar mı ki özel sonuçta ?
çokk teşekkür ederim valla hiç aklıma gelmemişti cuma akşamı giderim en azından durumumu söyler büyümediyse de umudumu keserim. umarım senin doktor nöbetçi olur geçenki olmaz. geçen gittiğim enfeksiyon için ilaç vermedi idrarda vardı halbuki.. şükriyeydi dimi seninki?bakar cnm sadece yumun büyüklüğünü öğreneceksın o kadar muayane ücretide uygun... nöbetçi doktorda var iş çıkısındas gidebılırsın? sana ilişkı günlerinide verir?
sağol canım devlette tanıdık var ama yaptıramazsam onuda orda yaptırırım. Allahım görsün hem maddi hem manevi ne haldeyizprogestreonu medipol 45 tl yapıyor haberin olsun cnm.... daha uygun çoğu yere gör, doktora söylersın sana 21. gününde progestero testi yapılacak diye not alırAmine Busra
şerife tuba kahraman cnm....çokk teşekkür ederim valla hiç aklıma gelmemişti cuma akşamı giderim en azından durumumu söyler büyümediyse de umudumu keserim. umarım senin doktor nöbetçi olur geçenki olmaz. geçen gittiğim enfeksiyon için ilaç vermedi idrarda vardı halbuki.. şükriyeydi dimi seninki?
tmm cnm devletse daha iyi.... istersen öğle arası bir ara , yarın akşam yada cuma akşamı hangi doktor nöbetçi öğren.... öznur akında çok iyidir... persembe günlerı genellıkle öznur akın nöbetçi oluyor... yarın akşam git bence iş çıkısında, cuma günü geç olabılır ....sağol canım devlette tanıdık var ama yaptıramazsam onuda orda yaptırırım. Allahım görsün hem maddi hem manevi ne haldeyiz
sağol canım eşime bir derim bakalım o ne dicek Allah razı olsuntmm cnm devletse daha iyi.... istersen öğle arası bir ara , yarın akşam yada cuma akşamı hangi doktor nöbetçi öğren.... öznur akında çok iyidir... persembe günlerı genellıkle öznur akın nöbetçi oluyor... yarın akşam git bence iş çıkısında, cuma günü geç olabılır ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?