Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

kızlar nasılsınız? Amine Busra randevu aldınmı cnm? xra221 cnm ilişkı devam ediyormu.... benım salı oldu birde bu akşam olacak... robotlaştığımı hissediyorum artık

kızlar nasılsınız? Amine Busra randevu aldınmı cnm? xra221 cnm ilişkı devam ediyormu.... benım salı oldu birde bu akşam olacak... robotlaştığımı hissediyorum artık
iyiyim canım sağol :)
olsun canım bir hafta daha devam edin bakarsın sonra dinlenmeye geçersin belkii :) almadım canım ya halen kararsızım ilişkide olmadı haftasonundan beri napsam bilmiyorum. bir yanım bu akşamdan itibaren başla diyor çünkü normal döngüme göre 14 ile 17 arası olcak yumlama kararsızım yaani

cnm doktora gitmiyorsan bile en azından ilişkıde bulun ... bu işler bellı olmaz belkı bu ay tutar...

çalışırken çoook zor oluyor biliyorum uygulamak bence bu ay dayanın bir hafta daha devam edin bata bir hafta kalana kadar
ewt cnm bende bata bir hafta kalana kadar devam edecegım.... çslışıyorum bende, gercekten cok zor... bazen ev hanımı olmak istiyorum isteiğim saatte kalkıp, eşimle keyifle ilişkıye girebilmek için... acaba çalıstığım içinmı hamıle kalamıyorum strese giriyorum diye düşünmüyor değilim

bende öyle düşünüyorum. muhasebeciyim tamam fiziksel bir yorgunluk işte olmuyor ama beyinsel var. ee eve gidincede boş durmuyorum komple bahar temizliğimi yaptım. düşünmemek için titizliliğe tutulcam yakında geçen hafta üç kez cam sildim.. bu seferde yoruluyorumm şuan bile öyle yorgunumkiii ama akşama olması lazım

cnm yum dönemlerınde kendını fazla yorma , ben 7 de evdeyim zaten yum dönemlerımde sadece yemek yapıyorum, sonra kocam için hazırlanıyorum o kadar

Ya ben de oyle dusunuyorum acaba calistigum icin yoruluyorum ondan mi olmuyo diye.ama alakasi yiktur dite dusunuyorum sonra

cnm yum dönemlerınde kendını fazla yorma , ben 7 de evdeyim zaten yum dönemlerımde sadece yemek yapıyorum, sonra kocam için hazırlanıyorum o kadar
kaynanam köye gitti eşimin kardeşi okula gittiği için esenyurttan söğütlüçeşmeye gelip gideceğim her gün. her ay tam bu dönemde bişi çıkarıyolar sonrada neden çocuğunuz yok diyolar.. kafayı yicem. iş yapmasamda yol uzun ki arabada savrul dur

Amine Busra R rune xra221 biz niye hala aralık ayında klomen kullananlar topiğindeyiz aradan 4 ay geçmiş.... hala bizde tık yok
canım ben başka topiğede geçtim aslında ben aralıkta değil ocakta başlamıştım ama burdan klomen kullananlar var diye takibe devam ettim. kendimde topic açtım ama kimse gelmedi ama 4 aydır olmadı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…