Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

cnm yum dönemlerınde kendını fazla yorma , ben 7 de evdeyim zaten yum dönemlerımde sadece yemek yapıyorum, sonra kocam için hazırlanıyorum o kadar
Ya bende temizluge basladim yumlama gunlerimde piknige gittim cok yoruldum.bu ay olmayacak yine galiba

Ya bende temizluge basladim yumlama gunlerimde piknige gittim cok yoruldum.bu ay olmayacak yine galiba
olacağı varsa olurda olmadığı için bahaneler üretiyoruz işte... bende hep yattım ilk klomen kullandığımda ctesi işe gelmiştim sonra keşke gelmeseydim diye üzüldüm gene şubatta bir ay hiç ev işi yapmadım ama gene olmadııı. geçen ay desen gene temizlik yaptım ovu da ara verdim yani ovu da dediğim benim sandiğim yumlama geç yumlamışım meğer onu kaçırdım herşey Allahtan düşünmeyin. sen ovuda yakaladın en azından S sinkar iğne oldu kesin yumladınız ve çatladı bnm şayibeli bu ay gene :)

Yumurtlagimi biliyom da ama haklisin olacagi varsa tas tasisanda olur.annem bana hamileyken torba torba kum taşımış bilmiyomus hamile oldugunu.ama dusmemisim iste.nasip ...

çoğu zaman yumlarımız çatlıyordu tutmuyor inş bu sefer tutmuştur kızlar

haklısın cnm ben memurum 8-5 mesai yapıyorum.... ama evim uzakta o yüzden sabah altıda çıkıp akşam 7 de evde oluyorum... benıde yol yoruyor
yolda gerçekten çok yorucu oluyo benmde sabah 8 akşam 6.30 cumarteside 8-4 malesef. bir pazar günüm var... ama evdede duramıyorum işte. yumlama olmuyomu acaba bende bu ay o yuzden 21.nde test yapcam

yolda gerçekten çok yorucu oluyo benmde sabah 8 akşam 6.30 cumarteside 8-4 malesef. bir pazar günüm var... ama evdede duramıyorum işte. yumlama olmuyomu acaba bende bu ay o yuzden 21.nde test yapcam
inş testin sonucu iyi çıkar.... yinede ne olur ne olmaz bu ayı değerlendir cnm

Kizlar ya benim yine tutmadi sanirim bel agrilarim basladi ... Yoruldum artik ya

Kizlar ya benim yine tutmadi sanirim bel agrilarim basladi ... Yoruldum artik ya
cnm daha tahminde bulunmak için çok erken bende de kasık ağrısı başladı ....
sen gün aşırı ilişkıye devam et ...
ben dün akşamda ilişkıde bulundum, devam edecegım herhalde ama sıkıldım artık ...

kızlar devam edin ilişkiye benden bu ay hayr yok ama xra221 adetle hamilelik belirtileri birbirine benzer kafana takma olmazsada adette doktora git hormonlarına baktır. eşinde uzun zamandır baktırmadıysa o da baktırsın. bu arada eşlerimizin testlerinde sorun olmasa bile varikosel olma ihtimali varmış aslında muayene olmalarına fayda var ama ikna etmek zor

ewt cnm doğru diyorsun bu ay olmazsa eşim ürologa gidip muayene olacak... bir sperm testi yaptı bende hersey normal deyip bir kenara cekılıyor.... hep doktora gidip muayene olan ben oluyorum ki bende de hersey normal, banada akıl veriyor sen kafana takma olur diyor ilişkıye devam edecegım ....

Amine Busra xra221 kızlar amh hormonunuza baktırdınızmı yumurta rezervi hakkında bilgi veriyor, ne zaman menopaza gireceksın diye bilgi veriyor... bazen tüm hormonlar normal çıkmasına rağmen amh düşük oluyor buda erken menopaz işsreti... 28 yaşında olupta amh düşük olan birçok kadın var.... bu ay olmazsa amh hormonunada baktıracagım... eğer Allah korusun düşükse boşu boşuna vakıt kaybetmek istemem

Ben de dun iliski oldu.istemiyodum esim ikna etti bi de cumartesi olur o da son artik.biktim cunku.benim adetten in gun once belime agri giriyo belirtiler basladi .adette dr a gidip hormon testlerimi yenileyecegim.

Canim benim esim o normal muayeneyi oldu dr iyi demis varikosel elle muayenede anlasiliyo mu ki? O daha iki ay once muayene oldu

Ben baktirmadim da o test ayri mi yapiliyo hormon testinde belli olmaz mi?bence yumurtlama adet duzenliyse dysuk cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…