ultrasonla bakılıyomuş canım. ama ağrı falan olabiliyormuş onlarında kasıklarda yada damarlarda şişme falan belirti olarakCanim benim esim o normal muayeneyi oldu dr iyi demis varikosel elle muayenede anlasiliyo mu ki? O daha iki ay once muayene oldu
amh herhangi bir zamanda baktırılabilir. ama amh düzenli adet olmakla alakalı değil. her kadının belirli bir yumurta rezervi var bu bittiği zaman menepoza giriliyor. bazı kişilerde ırsi olarak önce bitiyor. mesela benim kayınvalidem ve annesi çok genç yaşta menepoza girmişler. görümcem de çikolata kisti yüzünden ameliyat oldu 2 kez ve her seferinde kistler yumurtalıklara yapışık olduğu için yumlarından aldılar şuan amh çok çok düşük çünkü ırsilikte var.. tüp bebek şansı bile az... daha 26 yaşında. S sinkar ben daha 22 olduğumdan açıkçası baktırmadım daha doğrusu çok üstüne düşmedim baktıracaktım ama kanunideki doktorlar beni salak etti ne d vitamine ne demire hiçbişeye baktıramadım aslında amhı merak ediyordum. benceBen baktirmadim da o test ayri mi yapiliyo hormon testinde belli olmaz mi?bence yumurtlama adet duzenliyse dysuk cikmaz
yumlamadan da adet olunabiliyor ben mesela geçen ay yumlamadım bence kistim olmuştuBen baktirmadim da o test ayri mi yapiliyo hormon testinde belli olmaz mi?bence yumurtlama adet duzenliyse dysuk cikmaz
cnm ben demeire ve b12 baktırdım malesef ikiside düşük.... folik asit içiyorum ve demir iğnesi vuruluyorum haftada 1.... amh baktırmadım ama bende baktıracagım benım yasımda 26 ... ailede erken menopoz hiç yok maşallah herkes geç menopaza giriyor... anneannem 54 yasında menopoza girmiş düşün... 51 yasında teyzem var hala adet görüyor ... ama yine baktırmakta fayda var eğer adet görürsek hep beraber baktıralımamh herhangi bir zamanda baktırılabilir. ama amh düzenli adet olmakla alakalı değil. her kadının belirli bir yumurta rezervi var bu bittiği zaman menepoza giriliyor. bazı kişilerde ırsi olarak önce bitiyor. mesela benim kayınvalidem ve annesi çok genç yaşta menepoza girmişler. görümcem de çikolata kisti yüzünden ameliyat oldu 2 kez ve her seferinde kistler yumurtalıklara yapışık olduğu için yumlarından aldılar şuan amh çok çok düşük çünkü ırsilikte var.. tüp bebek şansı bile az... daha 26 yaşında. S sinkar ben daha 22 olduğumdan açıkçası baktırmadım daha doğrusu çok üstüne düşmedim baktıracaktım ama kanunideki doktorlar beni salak etti ne d vitamine ne demire hiçbişeye baktıramadım aslında amhı merak ediyordum. bencexra221 eğer regl olursan hepsine komplee baktır. d vitaminide b12de demirede amha ve diğer hormonlarada
bende baktırmayı düşünüyorum onu herhangi bi zamanda da oluyormuş zatencnm ben demeire ve b12 baktırdım malesef ikiside düşük.... folik asit içiyorum ve demir iğnesi vuruluyorum haftada 1.... amh baktırmadım ama bende baktıracagım benım yasımda 26 ... ailede erken menopoz hiç yok maşallah herkes geç menopaza giriyor... anneannem 54 yasında menopoza girmiş düşün... 51 yasında teyzem var hala adet görüyor ... ama yine baktırmakta fayda var eğer adet görürsek hep beraber baktıralım
Bilmiyom dr elle kontrol etmis hersey yolunda demisultrasonla bakılıyomuş canım. ama ağrı falan olabiliyormuş onlarında kasıklarda yada damarlarda şişme falan belirti olarak
Baktiracagim canimamh herhangi bir zamanda baktırılabilir. ama amh düzenli adet olmakla alakalı değil. her kadının belirli bir yumurta rezervi var bu bittiği zaman menepoza giriliyor. bazı kişilerde ırsi olarak önce bitiyor. mesela benim kayınvalidem ve annesi çok genç yaşta menepoza girmişler. görümcem de çikolata kisti yüzünden ameliyat oldu 2 kez ve her seferinde kistler yumurtalıklara yapışık olduğu için yumlarından aldılar şuan amh çok çok düşük çünkü ırsilikte var.. tüp bebek şansı bile az... daha 26 yaşında. S sinkar ben daha 22 olduğumdan açıkçası baktırmadım daha doğrusu çok üstüne düşmedim baktıracaktım ama kanunideki doktorlar beni salak etti ne d vitamine ne demire hiçbişeye baktıramadım aslında amhı merak ediyordum. bencexra221 eğer regl olursan hepsine komplee baktır. d vitaminide b12de demirede amha ve diğer hormonlarada
Bizde de oyle erken degil.ama kisiden kişiye degisir.ailede cocugu olmayan da yok ama benim olmadi dahacnm ben demeire ve b12 baktırdım malesef ikiside düşük.... folik asit içiyorum ve demir iğnesi vuruluyorum haftada 1.... amh baktırmadım ama bende baktıracagım benım yasımda 26 ... ailede erken menopoz hiç yok maşallah herkes geç menopaza giriyor... anneannem 54 yasında menopoza girmiş düşün... 51 yasında teyzem var hala adet görüyor ... ama yine baktırmakta fayda var eğer adet görürsek hep beraber baktıralım
stres çok yapıyoruz birazda ondan hep aklımızda. yum tarihlerini düşününce ister istemez akla düşüyoki... benimde ilaç içiyorum yanmam var gibi hafif hafif baya akıntım oldu önceki günlerde bugün sanki azaldı ama yanma var şimdi de az azBizde de oyle erken degil.ama kisiden kişiye degisir.ailede cocugu olmayan da yok ama benim olmadi daha
Değerlendir canim hic belli olmazstres çok yapıyoruz birazda ondan hep aklımızda. yum tarihlerini düşününce ister istemez akla düşüyoki... benimde ilaç içiyorum yanmam var gibi hafif hafif baya akıntım oldu önceki günlerde bugün sanki azaldı ama yanma var şimdi de az az
değerlendiremedik ki evde kalmıyoruzDeğerlendir canim hic belli olmaz
Nerde kaliyorsunuz? Bugunden 18.gunler arasi onemli ama sen ovu testi al mutlakadeğerlendiremedik ki evde kalmıyoruzadetten beri 1 kez oldu geçen pazar o da bugün 14. gün reglin
3 gündür kaynanamdayım dün akşamda olamadı. birde fitil içeride ne varsa dışarı atıyor spermide atmaz mıNerde kaliyorsunuz? Bugunden 18.gunler arasi onemli ama sen ovu testi al mutlaka
Yaptiginiz aksam fitil kullanma etkiler bence3 gündür kaynanamdayım dün akşamda olamadı. birde fitil içeride ne varsa dışarı atıyor spermide atmaz mı
çok ters zamana denk geldi ya vallaYaptiginiz aksam fitil kullanma etkiler bence
Bu ay tutmazsa bi dahaki ay ona gore ayarla canım islerini.ben oyle yapacamçok ters zamana denk geldi ya vallabence ihtimal yok ama yinede denicem
adetliyken fitil falan kullanılmıyorki canım malesef hep adetten sonraki günler bu seferde adetim geç bitti benm kistten dolayı bakalım kısmetten ötesi yokBu ay tutmazsa bi dahaki ay ona gore ayarla canım islerini.ben oyle yapacam
Canim uzulme ya belki denk gelmemissindir .sen pkosun belki gec yumurtluyorsun.bi arkadasim 27.gununde yumurtluyor.ben yumurtluyorum da olmuyo adet belirtilerim basladi goguslerim hasaslasti sisti arada batma ve bel agrim var.Meraba kizlarr. Bugun cok giremedim yazamadim da. Canim cok sikkin cunku ovu testi yaptim ve silik bi cizgi cikti gorunmeyecek kadar silik.. Galiba yumlamiyorum inanilmaz canim sıkıldı.. 21. Gun kan tahlili yaptiracagim bakalim ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?