Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ben baktirmadim da o test ayri mi yapiliyo hormon testinde belli olmaz mi?bence yumurtlama adet duzenliyse dysuk cikmaz
amh herhangi bir zamanda baktırılabilir. ama amh düzenli adet olmakla alakalı değil. her kadının belirli bir yumurta rezervi var bu bittiği zaman menepoza giriliyor. bazı kişilerde ırsi olarak önce bitiyor. mesela benim kayınvalidem ve annesi çok genç yaşta menepoza girmişler. görümcem de çikolata kisti yüzünden ameliyat oldu 2 kez ve her seferinde kistler yumurtalıklara yapışık olduğu için yumlarından aldılar şuan amh çok çok düşük çünkü ırsilikte var.. tüp bebek şansı bile az... daha 26 yaşında. S sinkar ben daha 22 olduğumdan açıkçası baktırmadım daha doğrusu çok üstüne düşmedim baktıracaktım ama kanunideki doktorlar beni salak etti ne d vitamine ne demire hiçbişeye baktıramadım aslında amhı merak ediyordum. bence xra221 eğer regl olursan hepsine komplee baktır. d vitaminide b12de demirede amha ve diğer hormonlarada

cnm ben demeire ve b12 baktırdım malesef ikiside düşük.... folik asit içiyorum ve demir iğnesi vuruluyorum haftada 1.... amh baktırmadım ama bende baktıracagım benım yasımda 26 ... ailede erken menopoz hiç yok maşallah herkes geç menopaza giriyor... anneannem 54 yasında menopoza girmiş düşün... 51 yasında teyzem var hala adet görüyor ... ama yine baktırmakta fayda var eğer adet görürsek hep beraber baktıralım

bende baktırmayı düşünüyorum onu herhangi bi zamanda da oluyormuş zaten

Baktiracagim canim

Bizde de oyle erken degil.ama kisiden kişiye degisir.ailede cocugu olmayan da yok ama benim olmadi daha

Bizde de oyle erken degil.ama kisiden kişiye degisir.ailede cocugu olmayan da yok ama benim olmadi daha
stres çok yapıyoruz birazda ondan hep aklımızda. yum tarihlerini düşününce ister istemez akla düşüyoki... benimde ilaç içiyorum yanmam var gibi hafif hafif baya akıntım oldu önceki günlerde bugün sanki azaldı ama yanma var şimdi de az az

Değerlendir canim hic belli olmaz

Meraba kizlarr. Bugun cok giremedim yazamadim da. Canim cok sikkin cunku ovu testi yaptim ve silik bi cizgi cikti gorunmeyecek kadar silik.. Galiba yumlamiyorum inanilmaz canim sıkıldı.. 21. Gun kan tahlili yaptiracagim bakalim ne dicekler

Meraba kizlarr. Bugun cok giremedim yazamadim da. Canim cok sikkin cunku ovu testi yaptim ve silik bi cizgi cikti gorunmeyecek kadar silik.. Galiba yumlamiyorum inanilmaz canim sıkıldı.. 21. Gun kan tahlili yaptiracagim bakalim ne dicekler
Canim uzulme ya belki denk gelmemissindir .sen pkosun belki gec yumurtluyorsun.bi arkadasim 27.gununde yumurtluyor.ben yumurtluyorum da olmuyo adet belirtilerim basladi goguslerim hasaslasti sisti arada batma ve bel agrim var.

Amine Busra cnm üzülme lütfen yinede değerlendir günlerini.... adet olduğun zaman klomene başlıyacaksın zaten o zaman yum takıbınde olacaksın hersey daha planlı olacak.... R rune cnm çalışmalara devam ediyormusun ben en son cumartesı birlikte oldum, dün eşim geç geldı birliktelik olmadı buğün olucak inş.... adetimim 21. günündeyim iğne vurulalıda 10 gün oluyor yumlar çatlamıştır büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…