hayırlısı olsun artık yıldım beklemektenAmine Busra cnm üzülme lütfen yinede değerlendir günlerini.... adet olduğun zaman klomene başlıyacaksın zaten o zaman yum takıbınde olacaksın hersey daha planlı olacak.... @rune cnm çalışmalara devam ediyormusun ben en son cumartesı birlikte oldum, dün eşim geç geldı birliktelik olmadı buğün olucak inş.... adetimim 21. günündeyim iğne vurulalıda 10 gün oluyor yumlar çatlamıştır büyük ihtimalle
Canim benim de en son iliski dun oldu.ama goguslerim cok aciyo ustune yatamiyorum bile.ben adet olacam sanirim.agrilarim varAmine Busra cnm üzülme lütfen yinede değerlendir günlerini.... adet olduğun zaman klomene başlıyacaksın zaten o zaman yum takıbınde olacaksın hersey daha planlı olacak.... @rune cnm çalışmalara devam ediyormusun ben en son cumartesı birlikte oldum, dün eşim geç geldı birliktelik olmadı buğün olucak inş.... adetimim 21. günündeyim iğne vurulalıda 10 gün oluyor yumlar çatlamıştır büyük ihtimalle
Senin kacinci gunun oldu?cift cizgiyi yakaladin mihayırlısı olsun artık yıldım beklemekten
benim bugün 18. gün unutup durmadan bıseyler ıctıgım ıcın bu aksam yapcam. ama dun yıne sılıktı....Senin kacinci gunun oldu?cift cizgiyi yakaladin mi
için burkulmasın... herşey biz insanlar için.. Allahım tez zamanda tekrar kavuştursun bebeğine. üzme kendiniAralık ayında klomen kullanmıştım ve ilk kullandığımda hamile kalmıştım. Ama bebeğim düştü. Ve hala acısını yaşıyorum. Bu sayfayı görünce içim burkuldu ne garip
çok geçmiş olsun Rabbık kolaylık versınAralık ayında klomen kullanmıştım ve ilk kullandığımda hamile kalmıştım. Ama bebeğim düştü. Ve hala acısını yaşıyorum. Bu sayfayı görünce içim burkuldu ne garip
Öyle tabiki herşey bizaman insanlar için. .. inşallah tekrar o mükemmel duyguyu yaşarım. İnşallah hepimiz tez zamanda yaşarız. ..için burkulmasın... herşey biz insanlar için.. Allahım tez zamanda tekrar kavuştursun bebeğine. üzme kendini
Klomen kullandıktan bir ay sonra tekrar klomen ve ovitrelle kullandım. Oda tutmadi malesef. Doktorum Allahın kaderi dedi hamile kalaniliyorsun buna şükür dedi.çok geçmiş olsun Rabbık kolaylık versın
ben de bu ay klomene başladım ve yum takıbıne gittiğimde rahim duvarım incelmıştı klomenın yan etkisi malesef..
bana ilaç verdi doktorum esfrorem diye....
klomen rahım duvarını inceltiyor ve gebelık gerceklesırse düşüğe sebeb olabılır malesef
doktorunuz ne demıstı size klomenden sonra ilaç verdimi?
bizde o da yok yani henüz bende yokKlomen kullandıktan bir ay sonra tekrar klomen ve ovitrelle kullandım. Oda tutmadi malesef. Doktorum Allahın kaderi dedi hamile kalaniliyorsun buna şükür dedi.
Nekadar zamandr deniyorsunbizde o da yok yani henüz bende yok
Nekadar zamandr deniyorsun
Hayırlısı olur inşallah hakkımızda1,5 SENEDİR evliyim hiç korunmadım
amin inşallah. ovuyu yakalayamıyorum ya. bugun az akıntı var gibiydi akşama yapıcam ovu testıHayırlısı olur inşallah hakkımızda
bende de iki ayrı program vardı da ıkı aydır döngüm değişti. normalde 14.gü mutlaka olurdumCanım şu programı indirsene en azından az ya da çok bi bilgi sahibi oluyorsun
Ozaman takip et kendini en geç 19. Güne kadar yumurtlarsinbende de iki ayrı program vardı da ıkı aydır döngüm değişti. normalde 14.gü mutlaka olurdum
geçen ay 21.gün falandı sanırım tam 8 gün geciktimOzaman takip et kendini en geç 19. Güne kadar yumurtlarsin
Olur öyle arada nezaman şimdi adetingeçen ay 21.gün falandı sanırım tam 8 gün geciktim
normal döngüme göre 9 mayıs olmalıydı ama bence yine gecikicekOlur öyle arada nezaman şimdi adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?