Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

hayırlısı olsun artık yıldım beklemekten

Canim benim de en son iliski dun oldu.ama goguslerim cok aciyo ustune yatamiyorum bile.ben adet olacam sanirim.agrilarim var

Aralık ayında klomen kullanmıştım ve ilk kullandığımda hamile kalmıştım. Ama bebeğim düştü. Ve hala acısını yaşıyorum. Bu sayfayı görünce içim burkuldu ne garip

Aralık ayında klomen kullanmıştım ve ilk kullandığımda hamile kalmıştım. Ama bebeğim düştü. Ve hala acısını yaşıyorum. Bu sayfayı görünce içim burkuldu ne garip
için burkulmasın... herşey biz insanlar için.. Allahım tez zamanda tekrar kavuştursun bebeğine. üzme kendini

çok geçmiş olsun Rabbık kolaylık versın
ben de bu ay klomene başladım ve yum takıbıne gittiğimde rahim duvarım incelmıştı klomenın yan etkisi malesef..
bana ilaç verdi doktorum esfrorem diye....
klomen rahım duvarını inceltiyor ve gebelık gerceklesırse düşüğe sebeb olabılır malesef
doktorunuz ne demıstı size klomenden sonra ilaç verdimi?

Klomen kullandıktan bir ay sonra tekrar klomen ve ovitrelle kullandım. Oda tutmadi malesef. Doktorum Allahın kaderi dedi hamile kalaniliyorsun buna şükür dedi.

Canım şu programı indirsene en azından az ya da çok bi bilgi sahibi oluyorsun

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-26-17-10-59.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…